Hej, o nie dopisałam pazura chcial mi zrobic;D nalozyl zloty brokat kwiatka suszonego i drobil listki z brokatu zlotego , zlewalo sie jak cholera ale nie pozwolilam sobie tego zatopic
ja mu nakleilam tipsa ale juz nic nie widzialam i mi nie szlo, ruszal sie, reke sztywno i sie wnerwilam mowie ze rano pocwicze a ten tadam odkleil tipsa.. musialam mu ladnie wypilowac puzura... itd i cwiczylam niezczesnego frencha na tipsie... wiec jak wrocimy od dziadkow Pm to wam powklejam i ocenicie jak powinien french wygladac:)
Wlosy doczepiane, dlugie za dlugie... i widac ze doczepiane, sama je sobie doczepilam... wiec wyglada jak wyglada:)
wiecie co od 3dni boli mnie brzuch nie moge siedziec;/ tzn moge ale boli, jakbym miala w podbrzuszu pustke... jakby miesnie bolaly nie umiem tego opisac przy tym mam gazy za przeproszeniem i nie moge 2 zrobic;p przepraszam za doslownosc... i nie wiem czy to przez to czy moze boli z powodow jajnikow albo czegos i dzis do lekarza ide... myslalam ze to przejdzie ... ale nadal boli...
PM mial sen slubny, ze nie mogl zapalic fajki na slubie i sie kryl