No i wrocilismy...
pokaze wam zdjecia...
ale nie jestem zadowolona... bo...
oni nie mieli przykryc krzesel tych bialych a ja je chce... bo tak ladniej wyglada....
no i oni maja w kolorach biel-zloto-bordo
a ja chce biel zloto i dodatki winietki itd kremowe wstarzki
u nas beda kwiaty, kwiaty w kulach szklanych i swsieczniki szklane z plywajacymi swieczkami
u nas bedzie stol wiejski a u nich nie ma, ten co na zdjeciu nizej to po prostu stal w restauracji gdzies tam dalej...
no i nie wiem chyba mi nie pasi ze te napoje u nich stoja na stole slodkim, ja chce aby na tym stole stalo to do kawy i herbaty plus ciasta i dwie fontanny czekoladowa i z alkoholem chyba ze te fontanny dac gzies na oddzielnym stole? jak myslicie?
sufit jest dosc wysoko u nich dzis wesele na 80os, u nas na 50pare... nie wiem czy jestem zadowolona z wystroju np przed wejsciem na sale stoi jakis luk z materialu nie podoba mi sie to... laski co mozna zamiast tego? co mozna zamiast tych roz na koncach stolu? wezcie cos wymyslcie bo chyba chce mi sie ryczec:(
no tak czego ja sie spodziewalam za taka cene, nie no nie narzekam ale chcialabym aby jednak ladnie bylo

stol słodki stoi nie na sali tylko dalej;/

kupilam zlota organze zeby na biale pokrowce kokardy porobic bo nie wiem czy maja, musze kupic material pod fontanny bo sie babka boi ze zostana uswinione;/
pomozcie mi to jakos rozwiazac... nie jest to zly wystroj ale jednak wiele rzeczy bym zmienila zreszta nie wystroj tu najwazniejszy