Hej dziewczyny
kupiliśmy juz wódkę 82butelki ( 72 żołądkowe de lux i 10 złota gorzka niby podróba żołądkowej pomarańczowej) no i wino kupiliśmy Carlo Rossi bo nam się głupio zrobiło na sali gdzie umowe podpisaliśmy ze my kupiliśmy wino rzekomo dobre za 10zł w promocji a nie jakies lepsze... wiec kupiliśmy 6butelek CR a reszte w razie wu poda się poźniej...
no i kupiliśmy 24 sztuki mini Martini an motocyklistów... coby za dobrze nie mieli, jesteśmy młodzi ''nie stać Nas aby im dać więcej''

i do tego damy cukierki i wsio...
nawiązując do balonu to wybuchnie on podczas pierwszego tanca z sufitu i wyleca male baloniki taki gadżet tylko nie wiem czy nie przesadzilam... to jest tak cudowny czas kupowania tego ze ja np nie moge sie powstrzymac... i chyba za duzo tego bedzie...
Dj nam daje efekty specjalne bańki mydlane i dym... to np pomyslalam ze balon wybuchnie przy pierwszym tancu, banki pozniej w luźnych tańcach a dym jak bedzie nowa para mloda

po oczepinach:)
no i zastanawiam sie tez nad kwestia wyjscia z budynku.. bo zamowilam golębie oczywiscie PM wczoraj pociagnal mnie za jezyk i mu powiedzialam .... wczoraj juz zaplacilam za pare golabkow w koszyczku, i beda po 14 w dzien slubu:) no i do tego maja nas obsypac konfetti z tuby do tego pewnie rzuca ryz co nie ktorzy i grosiki ale mam tez platki i banki hehehhe masakra... i zrezygnuje chyba z platkow dam je jako dekoracja na stol... no i jakos to bedzie no i juz mamy potwierdzonych ok.10osob

i dwie ze znakiem zapytania... ( wujek PM wypływa na statek 24.08 jak na złość ...

no i żona znajomego w szpitalu na rehabilitacji - może ją wypuszczą - w każdym bądź razie on bedzie chcąc nie chcąc ale do przejscia do restauracji ma ulicę
idę teraz zobaczyć jak prezentuje się swiecznik z ozdobą i knotem pływającym myślę nad kompozycją:) poźniej idziemy do kwiaciarki kupić papier przeźroczysty do zapakowania tych malych martini, zapakuje i sru do piwnicy do teściów... no i czas najwyzszy przetestowac fontanne czekolady..... i kiedy tu się odchudzać:)