hehehe ja tez sie pogubilam
a wiec wlosy malowalam sobie sama od dawna na bardzo ciemny braz...
dzis zrobily mi dekoloryzacja zeszly z ciemnych do rudych i zawarbowaly na braz tez z tych ciemnych ale mowila ze po kilku myciach mi kolor ''wyblaknie'' w sloncu widac ze jest inny kolor niz mialam...
no i przed slubem bede miala farbowane albo na ten sam albo jasniejszy w zaleznosci jak mi farba zejdzie...
a loczki mam dlatego ze...
ostatnio na probnej babki zakrecily mi na walki... byly loki... upiela mi z wlosami sztucznymi na boku i sciagnela bo szkoda marnowac te wlosy sztuczne
polakierowala mi loki
doszlam do domu potem pojechalam do PM do pracy i loki jeszcze byly ale juz nie takie jak wyszlam od fryzjera... i dzis jej powiedzialam.. to powiedziala ze zrobi mi na lokowke z lakierem zebym byla spokojna mowie ze jej ufam bo wiem ze robi dobrze... no i trzymaja sie jeszcze i kazala mi zadzwonic przed myciem glowy czyli pojutrze:) bo myje co drugi dzien czy sie trzymaly
moje wlosy nie sa podatne na loki
a dekoloryzacja przeszlam dlatego ze wlosy sztuczne ktore bede miala doczepione na boku sa jasniejsze od moich poprzednich, teraz pofarbowala mi dobierajac pod te sztuczne o!