Hej

Jak mija dzień?
ja siedzę i się obżeram i jak tu schudnąć

dziś pójdę na solarium ale na jakieś słabe... masakra

bo ostatnio na jakieś mocne mnie dała i siedzieć nie mogłam ...
po tym peelingu albo po opaleniznie jakby na twarzy mi sie skóra wysuszyła.... smaruje się ciągle ale brzydko to wygląda jakby mi skóra schodziła..
zaraz sobie hennę położę na brwi - dzień pięknotki sobie zrobie pazurki pomaluje itd:) a co tam PM-a nie ma więc trochę odetchnę

mamy problem z PM bratem przegina już... nie musi nic mówić żeby wywnioskować że jest obrażony na cały świat... kiedyś jak potrafił dzwonić non stop tak teraz nie dzwoni, taki oschły w ogóle.... wszystko przez to, ze Nas stać na ślub a ich zwyczajnie nie bardzo... są ze sobą ok.6lat nie mieszkają razem.... ale to nie moja brocha... mnie boli bardzo ta zawiść... siedzieliśmy w sobote na zlocie przyjechał i... gadka o motorach i PM mówi że w końcu zrobi prawko na motor, a ten nie powiedział ŻE FAJNIE tylko '' A SKĄD KASA'' wszystko wg niego kręci się wokół kasy.... czy naprawdę to jest najważniejsze? mówiłam PM-owi aby pogadał z tatą na brata temat, bo to już jak paranoja... albo pyta się nas ile nas wyniesie wesele odburknelam ze nie wiem i strzelilam 10tys a ten na to '' Nas przynajmniej 30tys'' pomyslalam tak i to pewnie w kredycie... nie jestem zawistna ale chyba zaczne byc wobec nich ... jego narzeczona boi sie rodzicow jego czyli moich przyszlych tesciow przez 6lat moze z 20razy sie widzieli... dobra koniec nie lubie obgadywac ale juz nie daje rady z tym wszystkim....
rozdalismy wczoraj zaproszenia znajomym zostalo nam 1