Autor Wątek: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)  (Przeczytany 82809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
Odp: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)
« Odpowiedź #1110 dnia: 12 Stycznia 2012, 14:23 »
jeszcze raz popatrzyłam na zdjęcie - jeśli u góry biel, a na dole dodatki fioletowe ciemne - to ok, pasi :-)

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1111 dnia: 12 Stycznia 2012, 14:45 »
Ufff... przejrzałam cały wątek, jestem normalnie z siebie dumna :D Tylko trudno mi ocenić wiele różnych spraw, bo prócz zdjęć na początku wątku Ciebie i Twojego K. reszta kolejnych, np. z sesji narzeczeńskiej, z mierzenia sukien, butków, obrączek, itp itd w ogole nie widac :( wszędzie błąd! Jedyne co teraz widzę, to sala. Jest ogromna ! Nigdy w Wenusie nie byłam i nie widziałam tej dużej sali, ale rzeczywiście robi wrażenie :)
Co do makijażu to ja na sylwestra malowałam się u Pauliny z Al. Żołnierza Bocznej. Makijaż był trwały, poza tym to jedyna makijażystka, która została mi polecona w kwestii makijażu ślubnego i nie zawiodłam się :) Ale pomyślałam, że może nim się umówię na ślubny spróbuję jeszcze kogoś innego, no i tutaj widzę, że polecacie p. Gosię, więc może ona  ;D
Natysko, a powiedz mi, gdzie się umówiłaś do fryzjera? Masz już wymyśloną fryzurkę ślubną?
Proszę o wysłanie mi na meila ciebie w sukni, bo jestem strasznie ciekawa !! attus@buziaczek.pl
Akurat tego zdjecia sobie nie odpuszczę :) Choć wiele innych też mnie ciekawi... Może ktoś mi powie, dlaczego nic mi się nie pokazuje?
Pozdrowionka!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1112 dnia: 12 Stycznia 2012, 15:12 »
Kasja nie pokazuje ci sie bo my usuwamy nasze fotki same osobiscie hihi ;p

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1113 dnia: 12 Stycznia 2012, 15:14 »
Kasja nie pokazuje ci sie bo my usuwamy nasze fotki same osobiscie hihi ;p

No to szkoda, w takim razie wiele ciekawych spraw mnie tu ominęło ;p

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1114 dnia: 12 Stycznia 2012, 18:54 »
Karina ja pokazałam tylko przykładowe przystrojenie  ;) też zwróciłam uwagę na te 3 baloniki na suficie :) dziwnie to wygląda ;D
Bardziej zależało mi, żebyście zobaczyli salę :D

Sylwia jaka chandra :P Twoja sala też jest pewnie piękna  :) :)

Kasja89 ja też jestem z Ciebie dumna, że przez wszystko przebrnęłaś  :) :)
Zdjęcia już wysłałam do Ciebie na email :) :) :)
Co do fryzjerki to mam swoją na os. pyrzyckim p. Marzena ;) czesze mnie od lat i wiem, że na 100% mogę jej zaufać. Ja mam dość niesforne włosy a ona zawsze potrafi nad nimi zapanować :D
Co do makijażystki to ja też pare razy byłam malowana przez Paulinę z al. żołnierza, i też się nad nią zastanawiałam.... ale jednak zawsze coś mi w tych makijażach makijażach nie pasowało... niby ładnie  ale... no właśnie sama nie wiem o co mi chodzi nie umiem sprecyzować  ;D ;D
Kilka osób mi już polecało p. Gosię z Olimpii więc myślę, że się na nią skuszę :) w przyszłym tygodniu się do niej przejdę...  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1115 dnia: 12 Stycznia 2012, 20:32 »
TO super że masz zaufaną fryzjerkę. Moja ma swoje studio w tesco, tylko że akurat teraz jest na dlugim zwolnieniu bo miala operacje na kręgosłup :/ Także musze poszukać gdzieś indziej, poza tym nie zawsze fryzjerka, która dobra podcina i farbuje włosy zrobi fajną fryzurkę ślubną. A już powoli zaczynam myśleć o tym. :) A myślałaś już co chcesz mieć na głowie? Koka czy coś innego?
A co do sali to w takim razie jaka bedziecie miec kolorystykę? 8)

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #1116 dnia: 12 Stycznia 2012, 20:55 »
Myślałam nad fryzurą ale nie wiem jak chcę mieć włosy :) na pewno odpada kok bo mam okrągła buzie i to zle u mnie wygląda  :)
A kolorystyka sali będzie albo we fiolecie albo w różu  ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline Karina
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2005-06-25
« Odpowiedź #1117 dnia: 12 Stycznia 2012, 20:58 »
no to Twoje przystrojenie na pewno będzie super :-)

Offline mimi27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-06-15
« Odpowiedź #1118 dnia: 12 Stycznia 2012, 22:16 »
A jak reaguje PM na wiadomość, że sala może być udekorowana na kolor różowy? :P
Ja mam w Wenusie zarezerwowaną małą salą i też zastanawiam się nad kolorystyką, bo chcę zamówić zaproszenia, tak żeby do ogólnego wystroju pasowało :P

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #1119 dnia: 12 Stycznia 2012, 22:20 »
Helo ja bardzo lubię kolor różowy, ale co do zaproszenia, sali itp to chcemy mieć w kolorze fioletu :) a mój PM nawet nic nie miał by przeciwko różu więc sadze że PM Natysa też nie :):)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1120 dnia: 12 Stycznia 2012, 22:23 »
U mnie było różowe, i mój K. nie miał nic przeciwko ;D Nie chciał tylko różowego krawata  ::)

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #1121 dnia: 12 Stycznia 2012, 23:43 »
Ja mysle ze róż  jest fajnym kolorem na slub mimo że na codzien nie jestem jego fanką ale jednak stawiam  na ten kolor :) U mnie P.M pozostawił wybór mi bo powiedział że jego kolorystyka zupełnie  nie interesuje wazne żeby mi sie podobało to jedna sprawa co pozostawił mi do końca samodzielny wybór :)

Sabineczka troche mnie strach ogarnie bo wiem ze czas leci a ja sie czuje ze z tym wszystkim sie nie wyrobie chociaż mmy duzo pozałatwiane.  Tobie tez szybko zleci bo to w końcu tylko rok ci pozostał :)

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #1122 dnia: 13 Stycznia 2012, 07:07 »
Jakbym Krzyśkowi zaproponowała włożenie różowego krawata to myślę, że kręciłby nosem, a kolor salo hmm.... przecież róż to tylko dodatek do sali  ;)
Sam powiedział, oglądając wystroje, ze najlepiej wygląda fiolet i róż  ;D
Kochany ten mój mężczyzna  :D :D
Gabriela
Zofia

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1123 dnia: 13 Stycznia 2012, 10:10 »
No cóż dziewczyny róż to nowa czerwień :) A najlepiej kupić PM różowy krawat i w dniu ślubu dać mu w prezencie, aby założył :) hihih Na pewno nie odmowią, no bo kto by odmówił czegokolwiek Pannie Młodej w dniu ślubu :Swiety:

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #1124 dnia: 13 Stycznia 2012, 10:49 »
Witajcie Kochana :)

niecierpliwa na pewno zdążycie ze wszystkimi przygotowaniami wierze w was :):):) Mój PM nie ma ci przeciwko różowi, ale stwierdziłam iż na naszym ślubie nie musi być go :):):) wybraliśmy fiolet, ale mój PM myśli jeszcze nad czerwienią. Ale i tak będzie po mojemu :) bo on robi dla mnie wszystko.

Ja zaproponuj mojemu różowy krawat ciekawe jak zareaguje hehe. My myślimy w ogóle dziewczyny nad białym garniakiem :) co o tym myślicie? i do tego taki fioletowy krawacik :)

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1125 dnia: 13 Stycznia 2012, 10:56 »
Sabineczka, biały garniak to kwestia gustu. Mi osobiście się nie podoba, bo jak Młody i Młoda sa na biało to się robi mdło. Zależy też kiedy macie ślub, bo np jka bedzie padać biały garniak szybko sie ubrudzi, pamiętaj że większość gości ( tutaj mowa o Paniach) zostawi na garniaku mlodego swój podkład, ty przytulając sie do niego też możesz poprudzić jego strój i wtedy tak ładnie to już nie bedzie wyglądać. Jak młody wyleje na ciemny garniak jakiś napój to nie będzie się tak w oczy rzucać, a jak się coś wyleje na biały to juz plama zostanie do końca wieczoru. Mało praktyczny ten biały moim zdaniem.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1126 dnia: 13 Stycznia 2012, 11:01 »
Ja również nie jestem za białym garniturem. My myślimy o czymś ciemnym, szarym, grafitowym. Co myślicie o czerni? Czy nie jest to zbyt ponury kolor?
Ja bym chciała salę w tonacji złoto-zieleń :) Zaproszenia też mamy z zieloną kokardką, tylko nie wiem co z akcentami u nas-młodych. Jeśli wiązankę chciałabym ze storczyków biało-różowych to czy to się bedzie gryzło z salą? Sama nie wiem. Jak Wy to dopasowujecie?  :D

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #1127 dnia: 13 Stycznia 2012, 11:05 »
cherrypie no popatrz pod tym względem nie pomyślałam. dzięki to już nie będę go namawiać na ten biały. Masz racje. Ślub w czerwcu chcemy mieć, co do daty nie jesteśmy pewni bo to jest tylko nasz wybór. Okaże się czy w USC będzie ten termin wony :) do USC będziemy szli w wakacje jak mój PM przyjedzie do Polski :) na urlopik

Offline mimi27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-06-15
« Odpowiedź #1128 dnia: 13 Stycznia 2012, 15:47 »
Mi też bardzo podobają się fioletowe zaproszenia, np. z fioletową koronką i kokardką - są cudne! Ale i tak nastawiamy się na zaproszenia ze zdjęciem, ale może jakąś wstążeczkę uda się tam wcisnąć ;) Sala która mamy zarezerwowana ma ściany pomarańczowe, więc wystrój będę chciała złoto - brązowy. Brąz nada głębi pomieszczeniu, bo inaczej byłoby mdło.
A co do krawata PM  to hmm będzie... zielony :P jest żołnierzem i chce iść w mundurze do ślubu.

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #1129 dnia: 13 Stycznia 2012, 17:11 »
Sabineczka - w USC mozna rezerwować termin maksymalnie 6 m-cy wczesniej, co do dnia. Wcześniej nic nie zdziałasz. Dlatego my bierzemy koscielny bo w marcu zeszlego roku zarezerwowałam sale a w USC babka kazała mi przyjść w kwietniu rok później ::)

Natyska - śliczna sala :)

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #1130 dnia: 13 Stycznia 2012, 23:13 »
Jak dla mnie biały garnitur też odpada, chyba jednak wolę takie klasyczne kolory. Grafit, nawet czarny jest bardzo elegancki i moim zdaniem wcale nie ponury. ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1131 dnia: 13 Stycznia 2012, 23:27 »
Biały garnitur nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ::)

Offline Gonia90

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25-08-2012
« Odpowiedź #1132 dnia: 14 Stycznia 2012, 11:22 »
ja mam biało- różową suknię więc wystrój też podobny chyba zrobię  ;D chociaż z drugiej strony to nie wiem czy nie będzie za "landrynkowo" hihi

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1133 dnia: 14 Stycznia 2012, 14:17 »
bialy gajer dla mnie odpada......kojarzy mi sie z jakims PIMPem :D normalnie zloto i brylanty na szyje do tego.....i zlote zeby :D

czarne mi sie podobaja...tylko material musi byc jakis fajniejszy, zeby nie wygladal jak do komuni ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1134 dnia: 14 Stycznia 2012, 15:07 »
tak malinowa!!!! :skacza: i ciemne okulary koniecznie - nawet na ceremonię!!! :skacza:  i boa...... :skacza: :skacza: :skacza:

Mnie się podobają takie siwe, stalowe, szare - byle bez połysku  :P
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1135 dnia: 14 Stycznia 2012, 17:07 »
Z polyskiem nie nadaja sie na slub:) jakis dobry material i grafit, szary lub czerń. A garnitur taki 3-czesciowy czy 2-czesciowy + biala ozdobna kamizelka? Krawat dobieramy do wiazanki czy niekoniecznie? Grunt to zeby nie zajezdzalo tandetą :) na szczescie mojemu jest zupelnie obojetnie, wiec moze byc tak, jak mi sie marzy w tych kwestiach ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1136 dnia: 14 Stycznia 2012, 17:22 »
Mnie by się najlepiej podobało, gdyby kamizelka była zdobiona czymś srebrnym, bo będę miala srebrny pasek do sukienki, tylko nie wiem, jak to by wyglądało. Musznik też ze srebrem - pod kolor paska. Nie wiem jeszcze, trzeba by to zobaczyć na żywo... Poza tym ciekawe, co na to moj P. ;-) Skoro na zaproszenia się wypiął to może i w kwestii garnituru stwierdzi, że nie jest moim uczniem i nie będę mu mówiła co ma robic ;-)

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1137 dnia: 14 Stycznia 2012, 20:29 »
mój Pan dzieki Bogu bardzo sobie ceni moja opinie  ;D ;D hyhy

ale sam ma tez swietny gust i zazwyczaj podobanam sie to samo, wiecnie bedziemy miec tu raczej problemu.....mi sie ogolnie podobaja roznete bajery byle nie zwykly krawat...jakos tak biurowo mi to wyglada...poki co najbardziej jestesmy za........muszka :Szczerbaty:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1138 dnia: 14 Stycznia 2012, 20:36 »
tylko czarne muchy troche jak dla kelnera... ???

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1139 dnia: 14 Stycznia 2012, 20:48 »
my kupilismy kamiezelke slubna z musznikiem biala ale bardziej jak srebrna buiel wyglada ;p blyszczy jak srebrio a jest biala o tak ;D
pani nam dzis powiedziaal ze juz nie szyja gajerow 3 czesciowycvh bop to nie passe czy jak to sie pisze ;D