Autor Wątek: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)  (Przeczytany 83273 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Odp: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)
« Odpowiedź #1140 dnia: 14 Stycznia 2012, 21:29 »
My garnitur też juz mamy - gładki, grafitowy, obowiązkowo dwuczęściowy. Zamierzam dopasować do niego krawat w kolorze głębokiego fioletu i tyle. Nie podobają mi sie te ślubne kamizelki, plastrony i wszystko inne więc stawiam na prostotę :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1141 dnia: 14 Stycznia 2012, 21:34 »
delaila a mierzy twoj pan mlody pod marynare ta slubna jakas kamizele? bo aj do dzis twirdzilam ze to wiocha i beznadzieja.. i fakt 2 ktore zalozyl ochydztwo jak grajek z orkiestry sie smialam ehhe
a ta ktora kupilismy.... zakochalam sie w nim an nowo ;p
sory ze tak przezywama le niesamowite uczucie .. aj go dzis zobaczylam. to nei wiem ajk to powiedziec inaczej poczulam sie ;p
no emocje. ;p
ale jak mierzyliscie juz to i wam sie neiw idzi to pewnie ze nic na sile nikt nie napisal ze musi byc kamizela slubna ;p  one sa takie dziwne bo blyszca.. czesto jest taka srebrna nic w nich ;p i to dlatego mi sie kojarzylo tak.. sopry za slowo pedalsko ;D  aLE mowie dzis zmienilam zdanie ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1142 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:33 »
Mój Krzysiek na pewno nie będzie miał białego, ercu ani jeszcze innego jasnego garnituru... Bardzo nam się nie podobają, i koniec kropka  ;) ;)
Co do tego to się zgadzamy, garnitur będzie albo czarny, albo taki ołówkowy nie umiem sprecyzować o jaki kolor mi dokładnie chodzi  ;) ;)

Kamizelke i musznik będzie miał albo biały ze srebrną nitką, albo srebrny coś w podobnego jak Sylwusia pokazała, tak postanowił, taki mu się podoba i już ;)
Ja stwierdziłam, że nie będę go do niczego zmuszać no bo w końcu to też jego wielki dzień, i niby się nie przyznaje ale też ma pewne oczekiwania co to naszego ślubu ;)

Oboje mamy być szczęśliwi i tak samo zadowoleni  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1143 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:37 »
pewnie Ja tez namawialam dzis karola po cichu na inne spinki ale jemu podobaly sie inne i w koncu mowie sorki ze cie namawiam to twoj dzien takze i tez mozesz sam decydowac co do reszty zgodizlismy sie do tych samych rzeczy ;p
Natyska czyli nasi mezowie beda podobnie wygladac ;D bo moj k. tez ma ciemny gajer  ztakimi fajnymi paskami co go rozjasniaja ale nei typowo jasne paski nie umiem nazwac tehgo materialu,, taka faktura an nim nie rzucajaca sie w oczy a jednak nadajaca elegacji i rozjasniajaca ten gajer ;p a ta kamizelka mega go rozjasnia wiec super ;)

Offline Delaila

• entuzjasta
« Odpowiedź #1144 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:40 »
Sylwia - mój Łukasz nie chce, nie podoba nam się a ma być jak Natysa mówi - obojgu nam się podobać więc nie zamierzam go ciągać po sklepach juz. Zwłaszcza że jest dosyć duży - w klacie ma 120 cm i trudno jest robić z nim lub dla niego zakupy bo czasem XXL jest małe a to zazwyczaj największy rozmiar w sklepie choć z garniturem poszło o dziwo gładko ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1145 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:43 »
no pewnia ze tak delaila ;p bron cie panie boze nie namawiam zeby nie bylo hyhy
tylko u mnie bylo tak ze ja mowilam ze ochyyyyyyyydne a kupislimy i piekne jest hehe ;) dlatego zapytalam ;p

Offline Delaila

• entuzjasta
« Odpowiedź #1146 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:47 »
Sylwia - są gusta i gusciki, bez tego byloby nudno ;) Ja chcę mieć kwiaty pod kolor krawata i na odwrót :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1147 dnia: 14 Stycznia 2012, 22:54 »
tez wlasnie tak chcialam dlatego rozumiem cie w 10000% luzik
u nas teraz odpada... zostaje tylko butonierka pod kolor bukietu

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #1148 dnia: 16 Stycznia 2012, 13:25 »
Mój Krzysiek na pewno nie będzie miał białego, ercu ani jeszcze innego jasnego garnituru... Bardzo nam się nie podobają, i koniec kropka  ;) ;)
Co do tego to się zgadzamy, garnitur będzie albo czarny, albo taki ołówkowy nie umiem sprecyzować o jaki kolor mi dokładnie chodzi  ;) ;)

Może o grafitowy/stalowy kolor Ci chodzi?
Mój mąż miał taki :) Bardzo byliśmy zadowoleni z tego wyboru :) Jasny nie wchodził w grę... Także rozumiem Twojego narzeczonego w pełni :)

Offline Delaila

• entuzjasta
« Odpowiedź #1149 dnia: 16 Stycznia 2012, 13:39 »
Mój ma własnie grafitowy :)

Mnie też bialy/ecru garnitur sie nie podoba ale gustu krytykować nie bedę. Zauważę tylko, ze nie do każdej karnacji taki kolor pasuje. Kiedy facet ma jasna karnacje moze zginąć w nim i zlać się z ciuchami a co gorsza tłem, a z kolei zbyt przy ciemnej to wygladac może karykaturalnie jak np. Peter Andre ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1150 dnia: 16 Stycznia 2012, 17:35 »
mi tez bialy i ecru gajer sie mega nie podoba ;]
tak ajk pisaly dziewczyny na ogolnym brakuje tylko fingla zlotego alncucha i kicz pelna geba hehe

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #1151 dnia: 17 Stycznia 2012, 09:59 »
Witajcie wtorkowo  :-* :-*

Dzisiejszy dzień opisze pod nazwą: Przedślubne sny czas zacząć  ;D ;D
Oj dzisiaj się taka spłakana obudziłam, że szok :) śniła mi się suknia ślubna za mała i za krótka. Pod suknią miałam różowy stanik i czarne majtki które było widać...
Nie byłam umówiona ani do fryzjera ani do kosmetyczki... Cały czas płakałam ... Masakra jakaś, w rezultacie ślub się nie odbył bo.... Stwierdziłam, że bez pomalowanych rzęs ślubu nie wezmę hehe  :) :)
Teraz się z tego śmieje, ale dziewczyny uwierzcie jak się obudziłam w nocy to na prawdę byłam roztrzęsiona :) :)

Tak chyba się objawia stres przedślubny co? Niby się nie denerwuje, ale bardziej intensywnie zaczynam myśleć o wszystkim. O zgrozo nie podoba mi się to uczucie  :P :P
Czy ze wszystkim zdarzę? oj chcę żeby już był czerwiec  ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #1152 dnia: 17 Stycznia 2012, 10:02 »
hehehehe to standard Natysa,standard  ;D Jeszcze nie jeden sen przed Tobą  :D
Najlepsze jest to,że zazwyczaj są one mega komiczne  :D :D :D :D wręcz absurdalne  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1153 dnia: 17 Stycznia 2012, 10:59 »
Natysa lacze sie z toba w bolu... wstalam dzis przerazona... 2 sen przeedslubny koszmarny.. cala spocona sie obudzilam... az mamie opowiedzialam....
mi sie snilo ze orkiestra miala zly sprzet, nikt nei tanczyl, w koncu ich wyrzucilam szukalam innej orkiestry a moj tata zamiast byc na sali jak bylk pierwsyz taniec itp to... siedzial w kuchni ;[;[ boze realne to jak diabli.. ;/;/ aa do tego swiadek nam odmowil w zasdazie nie odmowil a nie przyszedl na nasz slub hehe ;/

musze sie chyba ogarnac z przyfgotowaniam i spisywac wszystko na kartce bede chyba pewniejsza ze niczego nie zapomnimy i nic nam nie umknie..

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1154 dnia: 17 Stycznia 2012, 11:15 »
Mnie jeszcze taki stres jak Ciebie nie łapie, ale powiem Ci, że zaraz po zaręczynach, kiedy rozmowy o ślubie były baaardzo intensywnie prawie codziennie śniły mi się takie rzeczy! Teraz troszkę się wyciszyło, pewnie dlatego, że większość ważnych rzeczy jest załatwionych. Chociaż i tak duuużo jeszcze zostało i myślę, że im bliżej do ślubu tym stres będzie się uaktywniał  ;D No ale na szczęście to taki pozytywny dreszczyk emocji, których (jak mniemam) będzie nam troszkę brakować, kiedy już będzie "PO"  :D

Offline Kasja89

• forumowicz
« Odpowiedź #1155 dnia: 17 Stycznia 2012, 11:18 »
A zapomniałam spytać: Natysko, co z Waszą figurką na tort? Czytałam wcześniej, że składałaś jakieś specjalne zamówienie :) I albo mi umknęło, albo nie umieszczałaś jeszcze na forum zdjęcia jak wygląda Twoja figurka? A bardzo chciałabym zobaczyć.
Bo ja się zastanawiam, czy u nas coś takiego nie zamówić... Podobają mi się takie właśnie ręcznie robione - z podobiznami panny i pana młodego :) Tylko sama nie wiem, czy te figurki już tak powoli nie wychodzą z mody...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1156 dnia: 17 Stycznia 2012, 11:51 »
kasja jak ci sie podobaja to nie patrz ze nie modne ;p bierz to co wam sie podoba ;p
ja znalazlam w part decco  figurke mlodych na motocyklu, jako ze latamy z moim Pm to mysle ze fajna jest ;)

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #1157 dnia: 17 Stycznia 2012, 15:18 »
Dziekuję kochana za zaproszenie, oczywiście z milą checią popodglądam sobie Wasze poczynania :D to juz niedługo!! :D

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline naily

• forumowicz
  • SZCZĘŚLIWA PANI R. :)
  • data ślubu: 15.08.2013r. Szczyrk HOTEL ALPIN
« Odpowiedź #1158 dnia: 17 Stycznia 2012, 15:26 »

Co do snów, to faktycznie, nie raz już stałam przed kościołem z rozmierzwionymi włosami, bez bukietu i pana młodego... Wstawałam, dokładnie tak jak piszesz - roztrzęsiona ;) Ja mam jeszcze kupe czasu do ślubu, ale sny pojawiały się tuż po zaręczynach podobnie jak u Ciebie Kasja89. ;)

NAILY ODLICZA!
         https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=27827.0

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #1159 dnia: 17 Stycznia 2012, 17:15 »
Cześć Natalko :-* ;D
Widziałam salę, piękna jest, też mi się podobają okrągłe stoliki, ale jak u Ciebie u mnie też się nie da, bo za dużo gości mam :P
Co do garniturów mi białe też się nie podobają ;D ale z tego co widzę to Krzyśkowi ( teraz chyba nie mylę imion :P) też białe nie podchodzą  ;D
a sny-wszystko będzie idealnie, chociaż ja też mam takie sny przedślubne i do miłych rzeczy to nie należy, ale potem będzie się z czego śmiać ;D Rozwalił mnie różowy stanik i czarne majteczki, może wprowadzisz nowy trend w modzie ślubnej :P :P

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #1160 dnia: 17 Stycznia 2012, 19:42 »
a mi najbardziej podobały się niepomalowane rzęsy :P Ja na szczęście takich snów nie mam,ale jak dużo wieczorem myślę o ślubie to później nie mogę usnąć, więc popijam sobie od jakiegoś czasu melisę :)

Offline mimi27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013-06-15
« Odpowiedź #1161 dnia: 17 Stycznia 2012, 19:58 »
a mi się śni, że stoję w kościele w mojej rodzinnej wsi (nie tam gdzie chcę wziąć ślub) i jest tam brzydko (biało, zimno, odrapane ściany), mam nie tą sukienkę którą chciałam i nie puszczają mi melodii, która miała być na moje wejście i nie chce wejść, zapieram się, a mama mnie ciągnie do ołtarza :/ Masakra! Dwa razy miałam identyczny sen :/

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1162 dnia: 18 Stycznia 2012, 10:47 »
masakra z tymi snami :P dziewczyny same musimy sie uspokajac i nie dac się zwariowac bo jak zbzikujemy na punkcie slubu to nas w kaftanie do psychiatryka wywioza i zadnego slubu nie bedzie ;) :D

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #1163 dnia: 18 Stycznia 2012, 11:19 »
Ojej no to faktycznie straszne te niektóre sny macie :/ My mamy problem z data, ale już zaczynam miewac koszmary ślubne. Ostatnio śnilo mi sie,że skladalismy sobie przysięgę w jakimś takim wielkim ciemnym kościele, i nawet na siebie nie patrzyliśmy, zaraz po przysiędze ja wyszłam z kościoła a mój PM został, i ludzie zaczeli składać mi życzenia, a jego nigdzie obok mnie nie było.... I połowę z tych ludzi nie znałam, czułam się ogolnie zagubiona stojąc tam w tłumie nieznanych mi osób, niewiedząc gdzie jest mój PM, no MASAKRA  i tak sie wystraszyłam,ze się obudziłam z przerazeniem.

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #1164 dnia: 18 Stycznia 2012, 11:29 »
Wiekszość panien młodych ma koszmarne sny ;)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #1165 dnia: 18 Stycznia 2012, 12:43 »
Oj i ja przeżyłam duuużo snów pt: katasrofa ślubna :)
Przeważnie to było to, że nadchodzi dzień śłubu a ja nie mam nic :) albo właśnie że jest już wesele a orkiestro kompletnie nie potrafi grać :) nikt się nie bawi... .każdy robi dobrą minę do złej gry :) i wieeele innych ...  hehe :) na szczęście mam już to za sobą :)
Natysa, powiem ci że przez cały okres przedślubny marzyłam, zeby już nadszedł wreszcie ten czas ślubu :) a teraz marze żeby to cofnąć :) i z perspektywy czasu stwierdzam, że te całe przygotowania i ekscytacja przedślubna jest najfajniejsza :) później nadchodzi dzięń ślubu, który jesy przecudowny, ale NIESTETY trwa tylko jeden dzień :)
Aha no i najgorsze uczucie jakie może nas spotkać... Obudzić się po weselu i stwierdzić, że jest już to za nami :( w życiu nie byłam tak zniesmaczona... mimo że na weselu wszystko się idealnie udało, to chodziło tu raczej o to, że coś na co czekałam prawie 3 lata zleciało mi jakby w sekundę  :)  ;D ;D ;D
Jesli mogę to będę podczytywać :) miłego dnia :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #1166 dnia: 18 Stycznia 2012, 12:57 »

cherrypie hej co do twoich snów. To wydaje mi się, że bardzo się tym przejmujesz o tą datę ślubu i dlatego ci się śnią takie rzeczy spróbuj nie myśleć aż tak bardzo. Wiem że się przejmujesz kiedy, co i jak. Ale spokojnie kochana na pewno ustalicie ten dzień :*

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1167 dnia: 18 Stycznia 2012, 17:51 »
hhmm... jakoś ja nie mam żadnych ślubnych snów :P
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1168 dnia: 18 Stycznia 2012, 18:20 »
ja mialam dop 2 wiec emma.. wszystko przed toba haha ;D

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #1169 dnia: 18 Stycznia 2012, 19:06 »
hehe oj Tusia niepomalowane rzęsy i ślubu ma nie być :D  ale nie ma co zawsze miałaś zwariowane sny  ;D ;D