Autor Wątek: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)  (Przeczytany 83134 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Odp: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)
« Odpowiedź #900 dnia: 16 Listopada 2011, 13:03 »
Natyska gratuluję pracy! Fajnie, że wyjazd Wam sie udał!

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #901 dnia: 16 Listopada 2011, 16:16 »
I ja gratuluję :)

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
« Odpowiedź #902 dnia: 18 Listopada 2011, 12:56 »
i ja gratuluję pracy ;) i jak tam po naukach? siedzieliśmy za wami ale jakoś nie miałam odwagi zagadać hihi :)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #903 dnia: 18 Listopada 2011, 13:45 »
A ja się tak właśnie zastanawiałam, czy jesteś czy nie  :)
Po naukach całkiem ok, myślałam, że mój K. będzie jakoś szczególnie marudził ale po wyjściu też stwierdził, że "nawet mu się podobało" :)

Oglądałam wczoraj wesele kuzynki, ona jest taki sam płaczek jak ja i generalnie ona płakała i ja oglądając ją też :)
I się ze mnie śmiali, że faktycznie ja swój ślub cały przepłacze  ;)
No ale cóż, taka już jestem. Każdy kto mnie zna wie, że będę płakać... A może będzie odwrotnie i pod wpływem stresu zachowam się jakoś inaczej :)
Zobaczymy, w końcu zostało jeszcze pół roku :)
Gabriela
Zofia

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #904 dnia: 18 Listopada 2011, 14:57 »
A może wcale nie bedziesz płakała  :)życzę bo to jest tak piekny dzień,że trzeba się cieszyć i uśmiechać  ;D

Nie jedna z nas się już przekonała,że w ten dzień wcale nie jest tak jak nam się wydaje heheheh
Ja np.płaczę oglądając swój film,baaaaaaaaa ja ryczę jak tylko słyszę naszą piosenkę z 1wszego tańca  :D przed ślubem też ryczałam na samą myśl o ślubie-tak się wzruszałam.A na ślubie miałam banana od ucha do ucha  ;D
Więc i Tobie tego życzę  :)

Offline ziomaleczka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #905 dnia: 18 Listopada 2011, 16:00 »
Nie jedna z nas się już przekonała,że w ten dzień wcale nie jest tak jak nam się wydaje heheheh
Ja np.płaczę oglądając swój film,baaaaaaaaa ja ryczę jak tylko słyszę naszą piosenkę z 1wszego tańca  :D przed ślubem też ryczałam na samą myśl o ślubie-tak się wzruszałam.A na ślubie miałam banana od ucha do ucha  ;D
Więc i Tobie tego życzę  :)

Miałam dokładnie tak samo ;D

Gratulacje z okazji dostania pracy! :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #906 dnia: 19 Listopada 2011, 11:02 »
nawet jeżeli byś płakała na ślubie, to co z tego, w końcu to cudowna chwila :)
ja też na swoim płakałam, to jest szczęście, które musi w jakiś sposób wypłynąć z Ciebie :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #907 dnia: 19 Listopada 2011, 12:18 »
Ja też myślałam, że przepłacze cały dzień ;) A tu prawie nic :D Na błogosławieństwie nie płakałam, tylko ogarnęła mnie dzika głupawka, i nawet na mamę nie mogłam patrzeć, tak się śmiałyśmy :D W kościele jak widziałam mojego K. takie zdenerwowanego, to mnie tak śmieszył, że się opanować nie mogłam ;D Dopiero na pierwszym tańcu się rozwyłam jak głupia  :bredzisz:

Teraz płaczesz, ale wcale nie powiedziane, że będziesz płakać w dniu ślubu :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #908 dnia: 19 Listopada 2011, 13:47 »
natysko też tak mam, teraz kiedy cos jest związanego ze ślubem, albo o nim myślę, to łzy mi napływają do oczu...masakra :-)
I właśnie też sie obawiam, ze będę płakała i się rozmażę  :P

Tak poza tym gratuluję pracy :-)

No i..... to już za pół roku!!!! :-)
 :skacza:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #909 dnia: 20 Listopada 2011, 13:17 »
Witajcie niedzielnie :-* :-*
Jak wczoraj emm-a dobrze zauważyła, zostało nam pół roku do ślubu :)
Czas teraz tak szybko nam ucieka, że na prawdę mam wrażenie, że ani się obejrzę a już będzie po ślubie :) :)
Nie chce mi się aktualizować listy ale to pewnie przez to, że na razie nie wiele by się tam zmieniło ;D ;D

Byliśmy wczoraj w kinie na kolejnej części twilight saga zmierzch  :) :)
I powiem Wam, tak w książkach byłam zakochana.... filmy jak do tej pory nawet dobre ale ten był średni... Za bardzo ciągnący się.... Mam jedynie nadzieje, że ostatnia część będzie dobra.
Mnie generalnie po przeczytaniu książki jeszcze nigdy film nie zadowolił ;D ;D
Ale tak chyba większość osób ma ;) ;) ;)
A, że ja maniaczka książek to generalnie za filmami nie przepadam :)
No chyba, że seriale house, greys anatomy lub gotowe na wszystko ;D ;D
Te seriale oglądałam po 2,3 razy tak mi się podobają ;D ;D

A przypomniało mi się, pamiętacie jak wam pisałam, że nie możemy dojść do porozumienia z K. w sprawie obrączek? To wczoraj powiedział mi, że dla niego wzór obrączek nie ma jakiegoś szczególnego znaczenia i żebym ja wybrała coś sama, on ewentualnie zatwierdzi :) A mi coraz bardziej podobają się klasyczne ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #910 dnia: 20 Listopada 2011, 15:48 »
Można jeszcze?
Z chęcią zobaczę Twoją suknię  ;)

Co do obrączek - my też na początku myśleliśmy o wymyślnych a stanęło na klasycznych, tylko ja w swojej mam 3 brylanciki. I jestem nimi zauroczona w dalszym ciągu :)

Oj.. jak zazdroszczę przygotowań do tego wielkiego dnia  ;D

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #911 dnia: 20 Listopada 2011, 15:55 »
Natysa, faktycznie ten nowy Zmierzch szału nie ma... mi się wydaje,że oni niepotrzebnie na 2 czesci to rozdzielili, bo wszystko moglo by byc w jednej, a tak to na sile przedluzaja. Tak bylo z Harrym Potterem, no ale wiadomo chodzi o $$$$$, wiec lepiej zaronic podwojnie na dwoch czesciach niz tylko na jednej :)

Ja jestem jeszcze fanką Pamietnikow Vampirow, ksiazki przeczytalam, roznia sie od serialu, ale mam mieszane uczucia i chyba serial bardziej mi sie podoba bo jest bardziej zakrecony, i tą serialową Eleną lubię bardziej niż ta w książkach :)

Gotowe na wszystko to moj ulubiony serial, poza oczywiscie Pamietnikami Vampirow i Grace Anatomy :) Teraz ten ostatni sezon jest dziwny i ciekawi mnie jak sie wszystko w gotowych na wszytsko skonczy, bo ponoc to juz ostatni sezon.... Ten serial nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac :)

My obraczki juz mamy, dwie rozne, ja mam inna i moj PM ma inna. Wybralismy sobie takie jakie nam sie podobaja i w czym bedziemy czuc sie dobrze, zlamalismy kolejna zasade, ze obraczki powinny byc do kompletu hehehe :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #912 dnia: 20 Listopada 2011, 17:18 »
cherrypie to z was oryginalna parka ;D i to mi sie podoba, ze jestescie soba ;D
natysa ja tez najpierw kombinowalam z karolem z obraczkami  agteraz chyba pozostaniemy przy takich bardziej klasycznych ;p
co do seriali.... ja ogladam ich meeega malo ale lubie dr house'a

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #913 dnia: 20 Listopada 2011, 20:34 »
co do zmierzchu fanką specjalną nie jestem...jakieś pół roku temu dopiero obejrzałam poprzednie części...pierwsza ok...druga już gorzej...aczkolwiek muszę przyznać, że jak nie wiedziałam, tak teraz już rozumiem czemu laski się podniecają tym pattinsonem  :brewki: :brewki: :brewki: :Uu: :Uu: :Uu: bo faktycznie jako wampiros robi wrażenie...nie powiem :P

jeżeli chodzi o seriale to ja jadę tak :Szczerbaty:
* big bang theory
*dexter-dla mnie jest świetny!!!
*californication(bardzo polecam...w wakacje wciągnęłam z moim wszystkie dotychczasowe sezony....chociaż żart jest specyficzny, więc na pewno nie wszystkim podpasuje...dosyć fetyszowo :biczowanie: hehe )
*house(ale z nowym sezonem jeszcze nie wystartowałam)
*greys anatomy(niestety tylko do 5 sezonu...muszę chyba nadrobić)
*gossip girl

jakoś gotowych na wszystko nigdy nie zaczęłam....pamiętniki wampirów kilka odcinków widziałam w tv i w sumie mnie zainteresowały...polecacie?

ja obrączki planuję też klasyczne...chociaż nie wykluczam, że jak spodoba mi się coś bardziej wymyślnego, to się skończy inaczej :D

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #914 dnia: 20 Listopada 2011, 20:56 »
Malinowa, ja Pamiętniki Vampirow polecam i to bardzoooo ! :) Już wszystkie sezony i odcinki widziałam , i ci powiem,że ten Edward to tak sie umywa przy Damonie heheh Nawet moj PM oglada ten serial ze mna, a na poczatku byl sceptycznie do niego nastawiony, ale sie wciagnal :) Taka ciekawostka: Paul Wesley ( ten co gra Stefana Salvatore) jest POLAKIEM heheh Tzn jego rodzice sa z Polski, on sie urodzil w USA, ale mowi po polsku i ma dziadkow w Wawie do ktorych przyjezdza raz do roku :) heheh

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #915 dnia: 20 Listopada 2011, 21:09 »
Malinowa skoro tak lubisz dextera to polecam Ci True Blood, na prawde fajny serial.
A dextera uwielbiam! Muzyka z filmu mnie rozwala po prostu :D
A ostatnio z moim ukochanym oglądaliśmy sobie Skins, Super serial, ale nie w  amerykańskiej wersji. Też jestem fanką!

A co do Pamiętników wampirów i tego Zmierzchu, to jako największej fance wampirów (zanim się zaczął ten cały boom na wampiry) to uważam że te produkcje mnie obrażają :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #916 dnia: 20 Listopada 2011, 21:43 »
tak tak....muzyka w dexterku jest najlepsza.....ta salsa w tle jak on kroi swoje ofiary powala  :D :D

a co do panów z pamiętników :brewki: :brewki:  cherrypie to tak tak...wieeeeeeem....Damon jak najbardziej daje radę...hyhyhy :skacza: :skacza: żeby to stwierdzić to te kilka odcinków, które widziałam wystarczyły :hopsa: :hopsa: :hopsa:

szkoda, że stefan w naszym szyszynie tych dziadków nie ma ;D ;D ;D oczywiście żarcik....mogę sobie pozwolić, bo mój wampir poszedł się kąpać :los: :Swiety: :Swiety: :Swiety: :Swiety:

(trochu Ci tu Natyska śmiecimy-sorki  :Daje_kwiatka: )

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #917 dnia: 20 Listopada 2011, 21:47 »
*wystarczyło

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #918 dnia: 20 Listopada 2011, 21:58 »
Witam! :) Można jeszcze dołączyć? Od jakiegoś czasu podglądam Twoje odliczanko i bardzo mnie zaciekawiło  :) . Jak u mnie będzie do ślubu pół  roku to już chyba mega panika będzie ;) Jak znajdziesz chwilkę to chętnie bym zobaczyła Twoją suknię o ile można (dudzizna@wp.pl), a ja po nowym roku pochwalę się swoją bo wtedy będę się wybierała na przymiarki :) pozdrawiam

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #919 dnia: 20 Listopada 2011, 22:09 »
malinowa możecie pisać o filmach :) jestem jak najbardziej za! ;D ;D
Tym bardziej, że widzę, że mamy podobne gusta serialowe :)
Dextera też lubie aczkolwiek skończyłam na którejś serii i jakoś nie mam kiedy obejrzeć następnych ;D ;D

karolinciasto Jasne, że można :-*
Zdaje Ci się, że będzie panika :) Też tak myślałam a teraz... cisza :)
Myślę, że może po rozdaniu zaproszeń w lutym jakoś zacznę bardziej o ślubie myśleć?
Na razie żeby nie zwariować myślę o innych przyziemnych imprezkach typu andrzejki czy sylwester  ;) ;)
Suknie wysłałam Ci na priva :)

Pokłóciłam się z mama dzisiaj, bo kazała mi domówić jeszcze kilka zaproszeń... Bo o kimś tam jeszcze zapomniała... Wkurza mnie to. Bo lista gości i tak już jest długa a mi mama jeszcze doprasza i teściowa też nad kimś tam się zastanawiała ... :-\
Ale widocznie tak to jest jak wesele robią rodzice... ehh.... :(
Nie mam się na kim wyładować  :brewki: :brewki: :brewki:
Gabriela
Zofia

Offline cherrypie

• bywalec
« Odpowiedź #920 dnia: 20 Listopada 2011, 22:12 »
Oh Natysa współczuję! Ci goście rodziców, jacyś ich znajomi, po co oni nam na weselu... blahhh No ale jak się rodzice dokładają, to czuja się tak jakby to było ich wesele :/

Offline Maakasia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012/2013
« Odpowiedź #921 dnia: 20 Listopada 2011, 22:54 »
Można jeszcze dołączyć?  ;D do mojej "12"? :hahahaha:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #922 dnia: 20 Listopada 2011, 23:06 »
Natyska znam ten ból.....niektórych gości moich rodziców przeżyję z ciężkim bólem serca :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur::....po prostu nie będę na nich patrzeć  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #923 dnia: 20 Listopada 2011, 23:11 »
Może lepiej więcej zaprosić bo i tak pewnie sporo nie przyjdzie. Tak już jest z ludźmi ;/ Koleżanka zaprosiła około 190 osób na swoje wesele, a odmówiło im około 60... Chyba będę musiała zrobić listę "rezerwową" i doprosić w razie takiej sytuacji bo za 110 osób musimy zapłacić, nawet gdyby było dużo mniej.

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #924 dnia: 21 Listopada 2011, 00:10 »
Maakasia witaj :-* :-* czuj się jak u siebie  ;D ;D
karolinciasto Ja wiem, że sie tak mówi, że zawsze ktoś nie przyjdzie, tylko wiecie nasi rodzice zaprosili wszystkich z możliwych osób, my nie mamy rezerwowej listy bo wszyscy sa za pierwszym podejściem zaproszeni, a co będzie jeśli bardzo mało osób odmówi, ja sobie tego wszystkiego nie wyobrażam :-\

Mielismy zaproszonych dokładnie 187 osób, już wczoraj zrobiło się 198.... Ale jestem sfrustrowana....
Gabriela
Zofia

Offline niecierpliwa

• bywalec
  • data ślubu: 21.04.2012
« Odpowiedź #925 dnia: 21 Listopada 2011, 09:04 »
Ja tez mam 187 osób wyjściówke i już nawet gdyby chcieli mocno rodice  to nie mam zamiaru nikogo dopisać ja jeszcze myśle o tym żeby kogoś skreslić z takiej dalszej rodziny bo mnie przeraza taka ilosć gosci ;/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #926 dnia: 21 Listopada 2011, 12:52 »
no wspolczucia.. my na szczescie doslzismy do porouzmienia.. ja sAma proponowalam kogo doprosic kogo bym chciala na weselu ale..... wczoraj rozmawialam zmoja swiadkowa kochana  i stywierdzilam ze musze sie zastanowic nad neiktorymi znajomymi.... bo mam mieszane uczucia.. niby kazda impreza zawsze razem, ale... cos mnie meczyc zaczyna i chyba kilka osob skresle ;D i to nie z rodziny a naszych znajomych..
nie wkurzaj sie slonce... wiem w sumie ze to mega wkurza przeciez nei dawno sama przerabialam podobne rzezcy moze pamietasz jeszcze ? ;p ale u mnei sie udalo dojsc do porozumienia.. pogadaj z mama powiedz jej ze to nie ma byc mega pokzowka a wasz dzien i chcesz n w tym dniu wszytskich ktorych ty znasz i lubisz a nie na sile.. a mamie powiedz ze jak chce toniech sobie odnowi swoja przysiege malzenska i wtedy zaprosi kolezaneczki na pokaz ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #927 dnia: 21 Listopada 2011, 14:31 »
sylwusia dobrze mówisz  ;D ;D ;D chca se rodzice gosci naspraszac to niech sobie odnowienie slubow zrobia  ;)
no chyba ze rodzice chodzili na sluby i wesela tamtych znajomych/rodziny no to wtedy wypadało by się odwdzieczyc zaproszeniem na wasze wesele - ale i tak moim zdaniem jest wszytsko do obgadania by i wilk był syty i owca cała :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #928 dnia: 21 Listopada 2011, 16:31 »
My na rozwijanie się rodziców w kwestii zaproszeń, zaradziliśmy na początku :) Wybraliśmy nie dużą salę ;)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #929 dnia: 21 Listopada 2011, 19:30 »
Witam :) Można dołączyć?
198 osób robi wrażenie... Mój pm chce na 150, a dla mnie 120 to już max (większość w tej "30" to jego znajomi), także podziwiam ;) Lepiej wziąć pod uwagę, ze jednak większość może przyjść; słyszałam o takim przypadku, że młodzi zapraszali gości z tzw. grzeczności licząc, że się niektórzy nie pojawią, a później był problem, bo ci zdeklarowali się, że będą
pozdrawiam :)