Autor Wątek: odliczanko smoczycy do 20.08.2011 :D  (Przeczytany 42653 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
Odp: odliczanko smoczycy do 20.08.2011 :D
« Odpowiedź #660 dnia: 24 Lipca 2011, 16:41 »
nie wiem jak na początku sierpnia ale od polowy ma byc podobno bardzo goraco...

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #661 dnia: 24 Lipca 2011, 18:16 »
no, to chyba jeszcze trochę za wcześnie żeby wierzyć w te prognozy, ale mam wielką nadzieję że się sprawdzą, może nie być upalnie, ale umiarkowany dzień i ciepła noc na ślub to chyba idealna pogoda :)

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #662 dnia: 25 Lipca 2011, 08:45 »
no chyba się już wypadało  :)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #663 dnia: 25 Lipca 2011, 23:36 »
a widzicie ;)...wszystko zalezy od punktu siedzenia...ja sie bardzo cieszylam, ze w sobote bylo dosc chlodno, bo dzieki temu moglam sobie choc troszke potanczyc i noga mi nie puchla ;)...gdyby bylo goraco to pewnie cale wesele przesiedzialabym z woreczkami lodu na stopie :P...
co nie zmiania faktu, ze i tak zycze Wam pieknej, slonecznej pogody ;)...

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #664 dnia: 26 Lipca 2011, 15:26 »
a ja jestem zmarzluch straszny ;p więc jak będzie chłodno to będę się skupiać na tym, że mi zimno ;p

jeszcze 4 dni... tak już mi się chce do domku....

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #665 dnia: 27 Lipca 2011, 21:19 »
coś cichutko tu....

mam do Was pytanko - czy może któraś z Was orientuje się, czy na trasie ze Szczecina nad morze jest jakiś stary pałacyk/zamek? bo myślimy nad plenerem nad morzem, ale też chcielibyśmy mieć jakieś fotki w jakichś starych budynkach...

jutro idziemy z koleżanką do kriokomory  ;D będziemy pomykać w staniku i w gatkach w komorze o temperaturze -120 stopni Celsjusza  ;D jak jutro to przeżyję, to zdam relację jak było  ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #666 dnia: 27 Lipca 2011, 23:03 »
Oj kochana nie orientuję się co do tych zamków na trasie :) :)

Kriokomora... zazdroszczę sama chciałabym się wybrać bo słyszałam dużo dobrego na jej temat no ale w okolicy nic podobnego nie ma :)
Czekam na Twoja wrażenia ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #667 dnia: 28 Lipca 2011, 08:47 »
łolaboga... taka komora  :) brrrrr :)
a co do zameczków to bardziej ładny pałac czy ruinki?

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #668 dnia: 28 Lipca 2011, 13:24 »
ale musi być zimno w takiej komorze! daj znać jak wrażenia bo sama jestem ciekawa  ;D

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #669 dnia: 28 Lipca 2011, 22:38 »
ale fajowo z ta komora ;D...!!! a jaka tam macie? taka, ze lepek wystaje? czy duza, ze sie wchodzi calym cialem? niezapomnij o skarpetkach i rekawiczkach, no i majty cieple ;)...
a co do pleneru to my tez bedziemy chcieli nad morze pojechac ale chyba do leby na wydmy...pieknie tam jest ::)...

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #670 dnia: 30 Lipca 2011, 16:27 »
witam Was dziewczyny w tą deszczową sobotę. w końcu jestem w domku!  :hopsa:

jeżeli chodzi o kriokomorę to wchodziło się tam w tym oto seksownym wdzianku:  ;D (całym ciałem)

Uploaded with ImageShack.us

jeszcze zrobiłyśmy z koleżanką poruszenie, bo nie można było wchodzić w soczewkach, więc obie byłyśmy ślepe. więc jak się przebierałyśmy, to poruszałyśmy się jak lunatyczki  ;D ogólnie wygląda to tak, że wchodzi się najpierw do pomieszczenia o temp. -60 stopni, a następnie do drugiego o temp. -120. jak weszłam do tego pierwszego, to pomyślałam, że wcale nie jest tak źle. ale jak weszłam do tego drugiego.... Przez myśl przechodziły mi najgorsze przekleństwa.... A także to, że nigdy więcej takich rzeczy. Gdy usłyszeliśmy, że jeszcze zostało 60 s, to wydawało mi się to strasznie długo i myślałam, że zaraz tam padnę trupem.  :mdleje: W końcu usłyszeliśmy, że w końcu wychodzimy. Ja się tak ucieszyłam, ale okazało się jednak, że wróciliśmy do tego pierwszego pomieszczenia. po chwili wyszliśmy na zewnątrz.  :hopsa:  teraz z perspektywy czasu myślę, że poszłabym na takie coś jeszcze raz, ale jak byłam tam w środku, to nie miałam takich pozytywnych myśli  :P

dzisiaj byliśmy w Szczecinie i pozałatwialiśmy znów kilka spraw. Kupiłam sukienkę na poprawiny. Byłam też po bieliznę na Królowej Jadwigi, ale się zawiodłam. Gdzie w szczecinie jest jeszcze taki sklep, gdzie dobierają bieliznę?  :drapanie: następna sprawa - kupiliśmy 3 tuby. myślicie, że wystarczy? czy jeszcze z jedną dokupić?

łolaboga... taka komora  :) brrrrr :)
a co do zameczków to bardziej ładny pałac czy ruinki?

chodzi nam właśnie o jakieś fajne ruiny

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #671 dnia: 30 Lipca 2011, 18:12 »
Bardzo elegancki strój :)

Podobno do takiej komory nie może wejść każdy :)

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #672 dnia: 31 Lipca 2011, 13:08 »
to może kołbacz :) przy tym klasztorze? :)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #673 dnia: 31 Lipca 2011, 19:01 »
mkarolinka, nie mogą wejść tam osoby, które mają wysokie ciśnienie i te, które mają jakieś wady serca. przynajmniej mi tak jedna babka tłumaczyła

anullali, zobaczę w necie ten klasztor, dzięki  :-*

mam dla Was zdjęcia biżuterii, ale coś kiepskie są, bo robiłam innym aparatem  :-\

A JUTRO JADĘ NA PRZYMIARKĘ SUKNI!!!  :skacza: się okaże, czy się w nią zmieszczę  :drapanie:

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #674 dnia: 31 Lipca 2011, 19:04 »
stroj rzeczywiscie bardzo sexy ;D ;D taka komora to musialo byc fajne doswiadczenie ;)
powiem Ci ze bizuteria podoba mi sie baarrdzo!!
sama bym sobie na codzien taka kupila,naprawde sliczna!
:*:*:*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #675 dnia: 1 Sierpnia 2011, 09:51 »
Tzn. nie mogę tam wejść ja  ::)

Biżuteria ładna :)

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #676 dnia: 1 Sierpnia 2011, 10:01 »
urocza biżuteria :)

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #677 dnia: 1 Sierpnia 2011, 11:57 »
ja miałam m-c temu taką samą biżuterię  :) tzn łańcuszek, kolczyki od kompletu ale mniejsze i do tego delikatniutką bransoletkę,też z tych kamyczków. Pieknie się prezentowało nieskromnie powiem  ;)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #678 dnia: 1 Sierpnia 2011, 22:10 »
cieszę się, że biżuteria też wam się podoba :)

co ja dzisiaj miałam za dzień!  ::) zaczęło się od tego, że śniło mi się, że w salonie ślubnym panie wciskały mi brązową suknię ślubną. zrobiłam im awanturę, że ja chcę swoją. obudziłam się już nieźle wkurzona  >:( po czym odczytałam smsa, że koleżanka, z którą miałam iść na przymiarkę źle się czuje i ze mną nie pojedzie. Później okazało się, że samochód nie chce odpalić, tata jakoś podłączył akumulator i w końcu jakoś udało się wyruszyć.  :auto:

w Szczecinie biegałam z wywieszonym jęzorem i szukałam bardotki. w końcu znalazłam. Przymiarkę miałam mieć o 15, a jakoś przed 14 dzwoni do mnie kumpela, że wyszła od lekarza i że idzie zobaczyć czy ma jeszcze jakiś autobus do Szczecina, to może jeszcze zdąży na tą przymiarkę (jechała z Pyrzyc). okazało się, że autobus odjeżdża za 4 min więc w niego wlazła. ja o 15 weszłam do salonu.

byłam bardzo ciekawa swoich odczuć, w momencie, kiedy zobaczę znów moją suknię. no i tego, czy w ogóle się w nią zmieszczę  ::) poi czym okazało się, że... utonęłam w sukni! okazała się właściwie o rozmiar za duża! nie wiem, czy przez to, że ta suknia na mnie wisiała, czy tak ogólnie, ale stwierdziłam że już mi się nie podoba  :beczy: a ja  w niej też nie czuję się jakoś atrakcyjnie.  :-[ masakra, nie wiem jak to będzie na ślubie.  :-\ w każdym razie, gdy już stałam ubrana, wpadła zdyszana kumpela. dobrałyśmy jeszcze bolerko i rękawiczki. teraz tylko siedzę i myślę... teraz już nic nie zrobię z tą suknią. chyba, że znów mi się spodoba, jak będzie całkowicie dopasowana.  ::)

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #679 dnia: 1 Sierpnia 2011, 22:46 »
super biżuterie dorwałaś :)
nic się nie martw suknia, skoro jest za duża to znaczy tylko że jesteś jeszcze zgrabniejsza niż byłaś  :D

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #680 dnia: 1 Sierpnia 2011, 23:05 »
smoczyca ja mam takie same odczucia co do mojej sukni ...  ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #681 dnia: 2 Sierpnia 2011, 00:07 »
Smoczyca a te ruinki muszą być na trasie czy mogą być w Szczecinie??
Co do sukni to jestem pewna, że jak Ci ją zmiejszą to będziesz dalej nią zachwycona..
a tak z drugiej strony to gratuluję takiego spadku wagi!!!! Ale faktycznie zasługujesz na to!
Biżuterię bardzo podobną albo taką samą widziałam w la mariette :)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #682 dnia: 2 Sierpnia 2011, 01:02 »
Biżu śliczna! a suknia jak bedzie dopasowana, na pewno Ci sie znowu spodoba! Nie martw sie, bedziesz piekna panna mloda! :) :-* :-*

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #683 dnia: 2 Sierpnia 2011, 08:47 »
dokładnie! na pewno bedzie wszystko super :)
ja też na drugiej przymiarce już nie miałam takiego wielkiego wow :) bo już przecież wiedzialam jak to wygląda :)
ale jak będziesz miała wszystko dopasowane to na pewno bedzie cudownie :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #684 dnia: 2 Sierpnia 2011, 08:50 »
Kochana, ja 2 tygodnie przed ślubem jak zobaczyłam swoja suknię, za małą!!, to wpadłam w taka histerię, że mnie mama nie dała rady uspokoić :) Pani popuściła tu i ówdzie i wszystko było ok :)

U Ciebie tez będzie w porządku, oni ja dopasują, maja jeszcze ponad trzy tygodnie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #685 dnia: 2 Sierpnia 2011, 13:41 »
Smoczyca,faktycznie dzień miałaś koszmarny!!!

Nie wiem czy Ci to pomoże,ale pomyśl że lepiej jak sunia jest za duża niż jak miałaby być za mała  ;)
Ja podobnie jak Karolina-jakoś z msc przed ślubem miałam za małą suknię(wymyśliłam sobie tabsy anty i mi w cycki poszło)byłąm załamana!!!Odrzuciłam tabsy,Panie trochę popuściły i było syper!Wiem,że Twoja sytuacja jest nieco inna...ale podejrzewam,że suknia Ci się nie podobaął bo byął NIEDOPASOWANA!

Zobaczysz,jak zwężą będzie super!Przecież właśnie na tę suknię zdecydowałaś się jakiś czas temu!  :)

:-*

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
« Odpowiedź #686 dnia: 2 Sierpnia 2011, 19:01 »
laska ... nie załamuj się bedzie

... suknię kupiłam nową przez internet, i ona jest juz poszerzona ze bardziej sie nie da
dzis stanelam na wagę i się załamałam
suknię przymierzam chyba co 3dni;/;/ zwariuje!

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #687 dnia: 2 Sierpnia 2011, 21:04 »
hehe, nie ma jak forumkowe wsparcie  ;)

marcella, w sumie może być w Szczecinie, bo fotograf stąd jest więc raczej będziemy stąd jechać.

nataliapolice, co 3 dni suknię przymierzasz?  :o uważaj, żeby Ci się nie zniszczyła!

dzisiaj znów byłam w Szczecinie. miałam iść do dentysty  :pogrzeb: i na następną przymiarkę sukni, bo z racji tego, że wczoraj była za luźna, to kobietka nie mogła pobrać długości. Suknia była już zwężona i pasowała idealnie! w sensie nadal mi się nie podoba  :P (jakoś już to będę musiała przeboleć  :nie:, ale pod względem dopasowania to było super! i poszłam na dworzec, bo miałam jechać od razu do Poznania

normalnie, nie ma takich słów, które by opisały dobitnie PKP  :ckm: :protestuje: :Kill: :biala_flaga: . Miałam mieć pociąg o 17.35. dokładnie o tej godzinie raczyli nas poinformować, że pociąg spóźni się 40 min. myślę sobie - dobra, przeboleję. Po czym po upływie tego czasu okazało się, że pociąg zwiększył opóźnienie do 100 min!  :ckm: żeby było jeszcze śmieszniej to jechał ze Świnoujścia, a przecież to rzut kamieniem! myślałam, że wyjdę z siebie. nie wiedziałam co robić, bo opóźnienie jeszcze na pewno miało się ze 3 razy zmienić. następnego pociągu praktycznie też nie było (wpiszcie sobie na stronie trasę do Poznania i policzcie tą niezliczoną ilość przesiadek po godz. 18! masakra!). doszłabym chyba prędzej pieszo  :|| postanowiłam iść na paan busa i jechać do Pyrzyc, skąd mnie odebrał tata. a torbę miałam ciężką jak cholera... słów mi brakowało dzisiaj na to wszystko...

Offline anullali

• uzależniony
« Odpowiedź #688 dnia: 3 Sierpnia 2011, 08:41 »
oj biedna  :glaszcze:
teraz w ogóle to co się dzieje w Szczecinie i wokół to jakaś tragedia... jezdzic po Szczecinie się nie da, wyjechać czy autem czy pociągiem też źle...
ale mam nadzieje, że to wszystko do lepszego prowadzi ;)
i co będziesz skracać sukienkę ?

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #689 dnia: 3 Sierpnia 2011, 12:58 »
Dokladnie w Szczecinie jakas paranoja jest...
poruszam sie tylko "noznie"  bo nigdzie nie ma dojazdow.. same korki..
mi droga z arkonskiego na brame portowa zajmuje 40 min..a wczesniej zajmowalo 15min.. ??? ???

biedactwo :przytul: chwala ze byl tez bus do Pyrzyc,nie musialas przynajmniej tyle czekac.
 a co do sukni to zobaczysz ze Ci sie spodoba..dojda dodatki fryzurka i bedziesz wygladala jak z bajki!!
:*:*:*