nie wiem jak jest u Was, ale ja mam ostatnio jakieś serie złych dni. Wczoraj się pokłóciłam z A. Dzisiaj miałam całą przeprawę z moją promotorką. Poszłam do niej na dyżur w sprawie mojej pracy magisterskiej. Powiedziałam, że nie mogłam ostatnio przyjść na seminarki, bo miałam zajęcia na drugim kierunku (tam mam plan ruchomy, co tydzień mam coś innego i akurat tak się złożyło, że przyjść nie mogłam). Ona zaczęła od tego, że dyżury nie są dla magistrantów, tylko dla instytutu. A poza tym to ja powinnam dokonać wyboru, że albo studiuję 2 kierunki po łebkach albo 1 porządnie

I jeżeli mi coś nie pasuję to zawsze jeszcze mogę zmienić promotora, tylko wtedy muszę zmienić temat pracy

(a już mam koncepcję na 2 rozdziały) I jeżeli miałabym Indywidualną Organizację Studiów, to ona może mogłaby mnie przyjmować na dyżurach (tylko zapomniała dodać, że IOS mogą dostać tylko dziewczyny w ciąży

). Mówię Wam, masakra. Wyszłam od niej właściwie z płaczem i i mi się totalnie wszystkiego odechciało. Nie wyobrażam sobie, żeby ona miała być nadal moim promotorem, a nie wiem kto mnie teraz jeszcze przyjmie

Sorki, że Wam tu tak marudzę, ale po prostu jestem dzisiaj cała roztrzęsiona i musiałam to jakoś z siebie wyrzucić...