Martuś , właśnie dopiero dzisiaj dorwałam oliotum dla bobasków bo tamten co babka mi sprzedała w aptece to po 6m.
A ostatnio kąpie Julkę co 2 dzień wiec jutro wypada kąpiel.
Do 1m kąpałam codziennie,a teraz juz co 2 dni

.
Ja też chce ograniczyć ten cukier bo po co.Lepiej nie przyzwyczajać , będzie miałajeszcze dużo okazji na słodkości,ale pytanie było o dosładzanie bo znajme gadaja ze lepiej dosłodzić bo czy sama bym chciała takie pić bez cukru

.Dziwne to wiec dlatego te pytanie.
Sylwuś ja kaskzi widziałam juz po 3miesiącu , ale sama chyba dam po 4m.
Julka miała problemu z brzuszkiem i brakiem kupki na zwykłym mleku, teraz jest na confort i jest juz lepiej wiec boje sie ze ta kaska spowoduje znowu bol brzuszka.
Ja za to mam problem z karmieniem małej ... tak od 2m jadła 150ml , pozniej był czas ze jadła po 90,120 , 150mlTrochę się tym martwiłam bo ona lezała na ojomie , waga spadała więc cały czas mam w głowie te dni na oddzale , koszmarne przeżycie.
No,ale widzę że czasem zje wiecej raz mniej , juz nie panikuje... no,ale nie o to mi chodzi.
Od paru dni jest problem taki :
Mała płacze ze głodna wiec robie te 150ml mleka , daje , wypija 50ml , odbija się i ... jest mega płacz!
Daje butle , płacze , pomimo tego ze macha glowka na lewo i prawo (ona tak robi jak chce zassac gdy jest mocno głodna) , uspakajam ja , biore znowu na odbicie , to nic nie daje ... płacze tak mocno ze az zanosi sie placzem,czasem wypluwa to mleo,wytyka jezyczek tak ze wypluwa smoczka ...dopiero po dluzszym czasie bujania , mowienia ciiiii i uspakajania zasysa i tak najczesciej jest do kolejnego odbicia.Z poczatku myslalam ze moze nie ejst glodna i dlatego ten placz,ale nie , bo jak sie uspokoi , jak zassie to najczesciej wypija te 150ml.
Miałyście coś podobnego ze swoimi maluszkami ?
Pleśniawki na języczku nie ma, sprawdzałam bo też to brałam pod uwagę.
Ja już nie wiem o co z tym chodzi ... trudno jest mi jak ona tak placze,aja nie wiem jak jej pomóc.
Czasem też jest tak że slicznie zje bez płaczu bez niczego ...
Moze znowu zaczął ją boleć brzuszek ?No nie wiem ... a dosłownie od paru dni tak jest.
Anulla hihi dzięki.A sama nie wiem dlaczego w polskim sklepie szukałam ... Kiedyś tylko tam takie herabty kupowałam no i często tam właśnie zakupy robię ;)Dzięki

.