Ania gorączki nie ma. Przespała mi ładnie całą noc i dzisiaj też sporo śpi. Co do pulmex'u to rzeczywiście jest od 6 miesiąca życia.
Agaga a to na pewno katar czy krztusi się śliną??? Bo w tym czasie może zacząć się bardzo ślinić. Ale do zębów to jeszcze chyba trochę czasu.
Oponka nigdy nie wiadomo, dzisiaj ząbek wyszedł czteromiesięcznej koleżance Ani, więc coś już może się zaczynać i u Ani. Co do śliny to Ania się nie krztusi tylko zauważyłam bardzo wzmożone jej wydzielanie.
...i jeśli nie ma gorączki, to spacery, spacery, spacery. Jak karmisz piersią, to często przystawiaj, żeby się nawadniała, a jak butlą, to woda do picia.
Kasiu wiem że wszędzie piszą że jak nie ma gorączki to polecane są spacery, wczoraj i dzisiaj posiedziałam w domku, ale jak nic się nie zmieni to jutro wychodzimy - przyznam się że troszkę się bałam z Nią wychodzić bo katar miała bardzo mocny.
Co do nawadniania to bardzo często daje jej cyca,co godzinę czasami co pół więc wydaje mi się że jej wystarczy:)
Wszystkie środki sobie zapisałam, w razie mocniejszego kataru zaczniemy działać. Bo jak na razie widzę że jest dużo dużo lepiej. Dzięki dziewczyny