Hej dziewczynk

Może jeszcze ktoś tutaj zagląda, wiem wiem nie było mnie wieki...

Miałm tak kiepski teraz czas, miałam po kolei dziadka, babcię a teraz mamę w szpitalu, plus sporo innych przykrości i zmartwień nawet nie zauważyłam kiedy minęło 6 miesięcy do ślubu. Jakoś zupełnie nie miałam nastroju żeby pisać, myśleć i cieszyć się przygotowaniami... także wybaczcie że u Was też się nie pojawiałam
Mam nadzieje że już nic złego się nie wydaży więcej i będe mogła do Was wracać częściej.
Dziś jest też szczególny dzień bo mamy rocznicę zaręczyn

, także weekend bardzo podniósł mnie na duchu a dziś się czuje naprawdę supe

Było pięknie, nawet moje Słońce wymyśliło że chciał by mi się znów oświadczyć bo to takie cudowne

Przez kilka ostatnich dni też nadrobiłam zaproszenia, wysłaliśmy Save the Date do zagranicznych znajomych. Moj Miś układał teksty w całości (a ja tak się tym martwiłam, że nic nie ułoże

) i spisał się na medal

napisał tak osobiście i uczuciowo, byłam zachwycona. A znajomi odpisali bardzo miłe maile także nie było się co marwić jednak że nie wypada. Wszystko wyszło super.
A teraz zaproszenia są gotowe i czekają na rozdanie, co chyba zrobimy jakoś po świętach lub sylwestrze, jak znajdziemy więcej czasu.
Ja wiem, że nie wszystkim będą się podobać, ale najważniejsze że dla nas są super, ja jestem zadowolona bardzo że je zrobiłam sama i że wyszły tak dokładnie jak chciałam

Takze teraz je Wam zaprezentuje

Zrobiłam też małe zestawienie bo jesteśmy już praktycznie w pełni zdecydowani na nasz image

Zdecydowałam się na fryzurkę (ta na Angie

) nie mogłam znaleźć lepszego przykładu tej fryzurki. Włosy chciałabym wysoko bardzo spięte, bez grzywki, tylko troche bardziej elegancko to zrobione niż na tym zdjęciu, a połowa rozpuszczona, tyle że zupełnie prosta nie pokręcona. Do tego taki welon jak mam na zdjęciu z suknią, tyle że chyba kupie jednak bardziej mgiełkowy i dłuższy z odpinaną drugą warstwą. No i do tego ta ozdoba nad welonem.
Zdecydowałam się po wszystkich bojach na te butki i makijaż w tej kolorystyce, tylko ja napewno dodam do niego czarną kreskę

Powiedzcie co myślicie, zwłaszcza jeśli chodzi o fryzurke i makijaż? Czy wszystkko do siebie pasuje? Mi się wydaje że będzie ok. Ale może coś dostrzegacie co by można zmienić czy ulepszyć

Mam nadal problem z biżuterią ... nie mogę nic znaleźć co by mnie powaliło na kolana, nie wiem już co będzie pasować...
Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki,miłego dzionka! Za niedługo zbieram manatki, kawę i udaję się do waszych wąteczków

Na razie wielkie cmok cmok! :*