Hej dziewczynki!
No jestem. Dopiero wczoraj o 2giej dotarliśmy do domu, gdzie oczywiście czekała mnie sterta prania, prasowania, mega zakupy i tego typu uciechy. Także uwijam się od świtu żeby ten chlewik ogarnąć

Niestety mój PM zrobil się przy mnie bardzo wygodny odkąd mieszkamy razem i wywietrzały mu z głowy kompletnie wszystkie umiejętności do zajmowania się samym sobą (A co to dopiero będzie po ślubie

). No także padam na pyszczek

Ale ciesze się że jestem i najwazniejsze że ze Słoneczkiem moim

no ale ale, wpadłam by wrzucić fotki sukienki która zakupiłam. Była to pierwsza kiecka, którą mierzyłam w salonie, po niej zmierzyłam jeszcze sporo ale żadna nie robiła mi na twarzy takiego banana, także to musi być TA

Nie wiem czy wam się wogóle spodoba bo ja mam chyba dziwny gust, szukałam czegoś bardzo prostego i z klasą, jakoś nie widze na sobie falbanek, koronek i aplikacji... Niestety zdjęcia nie oddają jej zbyt dobrze bo największym urokiem był piękny materiał.
tu dwie foty z telefonu zrobione i niestety kolor na każdym wyszedł inny

A w rzeczywistości jest ecru, bliższy do tego drugiego zdjecia

I jeszcze z katalogu, tez kolor nie ten i musiałam pociemnic zeby cokolwiek bylo widziec z białej sukienki na białym tle

Jak wam się podoba, albo i nie podoba, piszcie, nie obraże się

Ale może pomożecie mi jakie dodatki do takiej sukienki by pasowały, czy tylko kolczyki czy coś na szyję, czy bransoletka.... I jeszcze myśle nad welonem. Ten na zdjęciu nie koniecznie mi się podoba, co myślicie?? Chciałabym taki długi zwiewny, zawsze o takim marzyłam
Pozdrawiam Was cieplutko i życze miłego dzionka