Autor Wątek: Day by day I'm falling more in love with you...Ania&Arti  (Przeczytany 41836 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: Day by day I'm falling more in love with you...Ania&Arti
« Odpowiedź #420 dnia: 16 Listopada 2010, 13:02 »
Obrączki bardzo ładne ;)  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #421 dnia: 23 Listopada 2010, 20:38 »
Blue wróciłam, przeczytałam i będę już na bieżąco, a obrączki śliczne, ja mam mat po środku a błysk po bokach  ;D
zmieniliśmy mieszkanie, teraz jestem na Wood Green, polecam gorąco  :-*

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #422 dnia: 24 Listopada 2010, 09:01 »
Będę podczytywać :D super zaproszenia i obrączki piekkne :D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #423 dnia: 24 Listopada 2010, 20:59 »
piękne obrączki!!! a zaproszenia REWELACJA!!!
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
« Odpowiedź #424 dnia: 6 Grudnia 2010, 13:24 »
Hej dziewczynk :)
Może jeszcze ktoś tutaj zagląda, wiem wiem nie było mnie wieki...  :-\ Miałm tak kiepski teraz czas, miałam po kolei dziadka, babcię a teraz mamę w szpitalu, plus sporo innych przykrości i zmartwień nawet nie zauważyłam kiedy minęło 6 miesięcy do ślubu. Jakoś zupełnie nie miałam nastroju żeby pisać, myśleć i cieszyć się przygotowaniami... także wybaczcie że u Was też się nie pojawiałam  :blagam:
Mam nadzieje że już nic złego się nie wydaży więcej i będe mogła do Was wracać częściej.

Dziś jest też szczególny dzień bo mamy rocznicę zaręczyn :) , także weekend bardzo podniósł mnie na duchu a dziś się czuje naprawdę supe :jupi: Było pięknie, nawet moje Słońce wymyśliło że chciał by mi się znów oświadczyć bo to takie cudowne ;D

Przez kilka ostatnich dni też nadrobiłam zaproszenia, wysłaliśmy Save the Date do zagranicznych znajomych. Moj Miś układał teksty w całości (a ja tak się tym martwiłam, że nic nie ułoże ;)) i spisał się na medal  :tak_2: napisał tak osobiście i uczuciowo, byłam zachwycona.  A znajomi odpisali bardzo miłe maile także nie było się co marwić jednak że nie wypada. Wszystko wyszło super.

A teraz zaproszenia są gotowe i czekają na rozdanie, co chyba zrobimy jakoś po świętach lub sylwestrze, jak znajdziemy więcej czasu.
Ja wiem, że nie wszystkim będą się podobać, ale najważniejsze że dla nas są super, ja jestem zadowolona bardzo że je zrobiłam sama i że wyszły tak dokładnie jak chciałam :)
 Takze teraz je Wam zaprezentuje ;D

Zrobiłam też małe zestawienie bo jesteśmy już praktycznie w pełni zdecydowani na nasz image ;) ;D

Zdecydowałam się na fryzurkę (ta na Angie ;)) nie mogłam znaleźć lepszego przykładu tej fryzurki. Włosy chciałabym wysoko bardzo spięte, bez grzywki, tylko troche bardziej elegancko to zrobione niż na tym zdjęciu, a połowa rozpuszczona, tyle że zupełnie prosta nie pokręcona. Do tego taki welon jak mam na zdjęciu z suknią, tyle że chyba kupie jednak bardziej mgiełkowy i dłuższy z odpinaną drugą warstwą. No i do tego ta ozdoba nad welonem.

Zdecydowałam się po wszystkich bojach na te butki i makijaż w tej kolorystyce, tylko ja napewno dodam do niego czarną kreskę ;)

Powiedzcie co myślicie, zwłaszcza jeśli chodzi o fryzurke i makijaż? Czy wszystkko do siebie pasuje? Mi się wydaje że będzie ok. Ale może coś dostrzegacie co by można zmienić czy ulepszyć ;) ;D

Mam nadal problem z biżuterią ... nie mogę nic znaleźć co by mnie powaliło na kolana, nie wiem już co będzie pasować...

Pozdrawiam Was gorąco dziewczynki,miłego dzionka! Za niedługo zbieram manatki, kawę i udaję się do waszych wąteczków ;D  Na razie wielkie cmok cmok! :*;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #425 dnia: 6 Grudnia 2010, 17:13 »
Pięknie się to wszystko zapowiada :)

Co do rad, myślę że z biżu nie ma co przesadzać bo będzie ozdoba we włosach, poza tym dobrze widzę że masz na dekolcie jakieś kamyczki? Dobrze by było żeby pasowała biżu do tego, ja bym sobie darowała naszyjnik a kupiła jakieś szałowe długie kolczyki, do tej pięknej fryzury będzie to wyglądało niesamowicie.

Bardzo ale to bardzo podobają mi się Twoje pomysły i właściwie już relacji się nie mogę doczekać :D To będzie piękny fioletowy ślub!

Zaproszenia są śliczne!

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #426 dnia: 6 Grudnia 2010, 23:09 »
bardzo ładne obrączki :) też mi sie takie podobają z tym, że my chcielibyśmy złote :)
no ten fiolet przewodni  ;D super  ;D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #427 dnia: 6 Grudnia 2010, 23:28 »
Powiem Ci ze te zaproszenia wyszly naprawde ciekawe,takie oryginalne,podobaja mi sie. ;) ;)

Jezeli chodzi o zestawienie jakie zrobilas tez uwazam ze wszystko sie ladnie ze soba komponuje,jezeli chodzi o bizuterie to wydaje mi sie ze nie ma co szalec z byskotkami,ale ladny srebrny akcent by ciekawie wygladal np jakas lezka czy cos podobnego moze ladnie wygladac.Musisz mierzyc bo tak to troszke ciezko stwierdzic. ;)
:*:*:*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #428 dnia: 7 Grudnia 2010, 10:09 »
Kurde Ania masz wszystko dopięte na ostatni guzik, pięknie razem wszystko się prezentuje  ;D ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #429 dnia: 7 Grudnia 2010, 10:10 »
Popieram Kasie.
Blue- wszystko dopracowane i wszystko super się ze sobą prezentuje. Oj nie mogę się już doczekać Waszego ślubu  ;D

Offline bluebird

• zapaleniec
« Odpowiedź #430 dnia: 7 Grudnia 2010, 11:57 »
No nie tak do końca dopięte dziewczyny, będzie dopięte jak wszystko to będzie zakupione, czy zaklepane.

Muszę się umówić z babeczką od makijażu, ale to chyba dopiero na marzec (potem będe w PL dopiero przed ślubem).
Powiedzcie mi, może znacie tą Panią? Albo co sądzicie, o jej makijażach, chyba są ok? Klik
Ja ją o tak po prostu znalazłam na necie, ale nie znam żadnych opinii... A może znacie kogoś godnego polecenia z okolic Krakowa?

Nie wiem co zrobić z fryzjerką, będe teraz robić z nią tą próbną fryzurę. Ostatnio jak u niej byłam to mi zaproponowała loczki na baranka  :mdleje: Ale w sumie zawsze sie u niej obcinałam i było dobrze, tylko nigdy mi nie robiła fryzur...  Z drugiej strony to przyjaciolka mamy, boje sie ze jak mi sie nie bedzie podobalo, to glupio bedzie odmowic albo mama sie obrazi...eh

Bardzo sie boje tej fryzury i makijazu, bo jakos tak mam ze wolalabym sama, wiem co lubie, i ze sobie zawsze zrobie dobrze ;D no ale przeciez nie bede w dniu slubu jeszcze sie tym martwic, ze mi sie beda rece trzesly czy cos...

Ciri Bizuteria to beda wlasnie kolczyki i bransoletka. Tylko za chiny nie wiem co bedzie pasowac, juz Wam kiedys wklejalam co mi sie podoba. Suknia ma na gorze krysztalki, ale ja nie jestem przekonana do krysztalkowej bizuterii...

Myslicie dziewczyny cos o pezentach swiatecznych dla swoich menów?
Mnie w tym roku pomysly już się prawie wyczerpały :-\.... Wczoraj W KONCU ! ;) mnie olśniło ze kupie szlafrok z wyszywanym monogramem, albo imieniem. Znalazlam idealny czarny mieciutki welurowy z wierzchu i recznikowy w srodku, no rewelacja, tylko dostawa za 10 dni jak chce sie personalizacje + i tak nie wiadomo czy dojdzie bo na drogach lezy jakies 5 cm śniegu i prawie cały kraj jest sparaliżowany  :Co_jest: No żenuła... I ten pomysł w takim razie odpada
Chyba zdecyduje się naspinki do mankietów.. tylko musze znaleźć coś  powalającego ;D

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #431 dnia: 7 Grudnia 2010, 12:14 »
myślę, że spinki do mankietow to bardzo fajny i elegancki prezent :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
« Odpowiedź #432 dnia: 7 Grudnia 2010, 12:15 »
Widziałam ostatni spinki do mankietów z transformensami :D Może coś pod hobby?

Ogólnie Pani od makijażu wygląda ok :) Ja też się zastanawiałam nad makijażem długo, ale dzisiaj nie żałuję że zapłaciłam za profesjonalny makijaż. Po pierwsze nie wiesz co gdzie wyskoczy etc. i przyda się dobry sprzęt, po drugie ten makijaż będzie wyjątkowy, inny bo nie Twoj więc będziesz wyglądać inaczej, niesamowicie, a o to chodzi, po trzecie Pani ma na pewno dobre kosmetyki, utrwalacze i inne takie i naprawdę taki makijaż cudnie wygląda na zdjęciach :) Czasami żeby dobrze pomalować twarz potrzeba np 3 kolorów korektora etc. nie?

Co do fryzury ja też na próbnej nie byłam ale miałam podobną sytuację, koleżankę mamy i powiedziałam nie. Najgorsze to w tym swoim dniu czuć się źle ze sobą! Więc albo możesz coś wybrać z fryzur i ją poprosić wcześniej żeby ją zrobiła i się przekonać albo zmienić fryzjerkę i jakoś to delikatnie mamie uświadomić.

Hmm super pomysł kolczyki i bransoletka, może tu coś Ci wpadnie w oko ? ( http://www.galeriabizuterii.com.pl/ )

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
« Odpowiedź #433 dnia: 7 Grudnia 2010, 12:20 »
zaproszenia są♥ piękne, naprawdę rewelacja i te namalowane storczyki i te kolory..bajka  :Serduszka:
w ogóle Twój kolor przewodni jest świetnym pomysłem, też mnie ciągnie ten fiolecik tylko jakoś do mojej sali mi to nie pasuje...ale jeszcze się zastanawiam.
makijaż bardzo ładny, delikatny, masz ciemne włosy więc ten róż będzie się fajnie komponował. Suknia i buciki też bardzo ładne, co do fryzurki to ciężko powiedzieć, bo dokładnie cię tam nie widać, więc nie wiem czy akurat Tobie będzie pasować, choć powinno być ok. Powinnaś wyglądać lepiej od Angeliny .
a do rozpuszczonych włosów długie kolczyki prezentowały by się mega zmysłowo.
i jeszcze raz powiem że zaproszonka są wyjątkowe, baaaaardzo mi się podobają. 

Współczuje problemów z rodzinką, nic tak nie zmywa snu z powiek jak chora bliska osoba.... trzymam kciuki za poprawę zdrowia i Twojego humoru. Zostało tylko pół roku do Waszego bajecznego dnia.
Pozdrawiam  :uscisk:
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline bluebird

• zapaleniec
« Odpowiedź #434 dnia: 7 Grudnia 2010, 13:22 »
Kochane dziewczynki, strasznie Wam dziękuje za miłe opinie o zaproszeniach :) :*
Nie spodziewałam się że się komukolwiek takie fiolety spodobają ;)

Axela Dziękuje :*
A właśnie luknęłam do Twego wąteczku! (zaraz będe nadrabiać całość :) ) i przepiękną masz salę!!! ;D Taka kremowo, złota o ile widzę po fotkach? Myślę że masz  wielkie pole do popisu tam, wiele kolorów by pasowało, w tym chyba i fiolet :)
Wiem że mnie na fotce nie widać, musiałam wykasować moją facjatę z forum niestety ;) ;D  Ale sama się tak uczesalam dla próby, i musze powiedzieć że mi nieźle wyszło, tylko zajeło z 1,5 godziny i ręce mi opadły pod koniec ale myślę że pasuje do mnie.

Powinnaś wyglądać lepiej od Angeliny .
O tak! ;) :brewki: Byłoby świetnie tylko jak tego dokonać? ;) Mój narzeczony byłby wniebowzięty ;D ;D

Ciri A widziałam chyba te same spinki i chyba nawet wiem gdzie Ty je wyczaiłaś ;D
Jeśli hobbystyczne to jeszcze się nie natknęłam na takie w kształcie komputerów ;D ;D
Moim zdaniem są świetne takie z jajem, ale mojemu Misiakowi się nie nadadzą bo go nie wpuszczą do pracy ;)  Także szukam czegoś eleganckiego do niebieskich lub różowych koszul.

Masz rację z makijażem. Miejmy nadzieje, tylko że pani się okaże naprawde profesjonalna, bo w sumie ja mam dość duże pojęcie o makijażu i jeśli chodzi o kosmetyki to jestem strasznie wybredna ;)  Tak sobie to wyobrażam, że ja jej przedstawie parę moich sprawdzonych kosmetyków bez których się nie mogę obejść, a ona do tego coś dorzuci od siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o podkłady korektory itd. Najbardziej mi zależy na tym żeby makijaż był fotograficzny i megatrwały.

Dzięki za tą stronę z biżu, naprawde super ;) Kolczyki mi się bardzo takie kryształkowe podobają, niestety bransoletki nie do końca. Choć też należy Ci się lanie w pupę bo przez Ciebie się zakochałam w jednym naszyjniku z kolorowych kulek i kamieni! ;)

A myślisz że coś takie bardziej srebrne z kryształkami by pasowało?. Coś w takim sylu jak miała nasza forumowa aagatkaa z apartu chyba?
Wogóle troche bez sensu, tak bez sukienki kupować biżuterię, ale u mnie w salonie tam nie maja rewelacyjnego wyboru...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #435 dnia: 7 Grudnia 2010, 16:11 »
przepiekne zaproszenia!! cudne, oryginalne!

Masz rację z makijażem. Miejmy nadzieje, tylko że pani się okaże naprawde profesjonalna, bo w sumie ja mam dość duże pojęcie o makijażu i jeśli chodzi o kosmetyki to jestem strasznie wybredna ;)  Tak sobie to wyobrażam, że ja jej przedstawie parę moich sprawdzonych kosmetyków bez których się nie mogę obejść, a ona do tego coś dorzuci od siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o podkłady korektory itd. Najbardziej mi zależy na tym żeby makijaż był fotograficzny i megatrwały.

jezeli babeczka jest profesjonalistka to bedzie wiedziała co robi. ja tez jestem wybredna, poza tym alergiczna ale jak zobaczyłam kosmetyki mojej makijazystko to mi klapki z nog spadły  :D nie moglam jej nic zarzucic.
niestety tego odczucia nie miałam juz przy makijazu do sesji, robił mi go ktos inny i tez mi klapki spadły... ale z przerazenia! ;)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #436 dnia: 7 Grudnia 2010, 19:00 »
Śliczne macie zaproszenia :D Sama bym takie chciała :D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #437 dnia: 7 Grudnia 2010, 20:19 »
Wydaje się ze, całe zestawienie do siebie pasuję ;D
...ale najlepiej byłoby zobaczyć to wszystko na Tobie ;) ::)

Buziam :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
« Odpowiedź #438 dnia: 7 Grudnia 2010, 20:43 »
Eee tam Angelina bleee ty będziesz ładniejsza :D

No biżu też mnie zauroczyła :) Hmm ja też kupowałam bez sukienki i jakoś pasowało, szukaj szukaj a na pewno coś się trafi :)
Srebrne z kryształkami jak najbardziej :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #439 dnia: 8 Grudnia 2010, 09:02 »
Świetnie się zapowiada!Zaproszenia są piękne-ja bym sama takich w życiu nie zrobiła!  >:( ;D

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
« Odpowiedź #440 dnia: 8 Grudnia 2010, 10:32 »
No zaproszenia pierwsza klasa! Masz talent :) A fioletowy ślub pięknie się zapowiada :D

Offline bluebird

• zapaleniec
« Odpowiedź #441 dnia: 8 Grudnia 2010, 11:21 »
Witajcie dziewczynki środowo!  :D Nie chcę mi się nawet myśleć że za niedługo trzeba wyjść na taki mróz więc narazei siedzę sobie pod kocykiem i popijam goracą herbatkę z reniferowego kubka  :kawa:... w zasadzie do jest kubek łosiowy ale Łoś wygląda bardziej jak renifer, a renifery wprawiaja mnie w świąteczny nastrój  i tego się będe trzymać ;D Wogóle uwielbiam takie różne ciekawe kubki zbierać ;)

paooolka no i tego się obawiam, już raz widziałam jak byłam świadkową jak malowała jedna ''profesjonalistka''. Po pierwsze spoznila sie o ponad godzinę, ciapała sie z tymi swoimi kosmetykami 1,5 godz (w sumie nie wiem ile powinien trwac taki makijaz, ale ja sobie umiem bardzo pożądnie to zrobic w 30 min), oczywiscie nie słuchała co mowi jej PM i makijaz wyszedl za delikatny, PM musiala sama sobie poprawiac...

Co do alergiczności to ja powaznie na nawet najlepsze kosmetyki czasem reaguje okropnie, takze probny dla mnie musi byc...

Isus
Na razie tylko suknia na mnie ;) Chyba dopiero po ślubie reszta, zobaczymy ;)

Dziękuje kochane za tak miłe komentarze co do zaproszeń!, podniosłyście mnie na duchu bardzo :D :*

Powiedzcie mi, teraz jade do Polski na tydzien przed świetami. Planuje
-zrobić fryzurę próbną,
-rozdac zaproszenia najliższej rodzinie
-i wyciągnąć metryki z kościoła oraz zabrać nasze świadectwa religii
-i akt urodzenia z USC mojego narzeczonego (bo on z innego miasta)
-poszukać innego welonu
W lutym przyjeżdżamy znowu, wtedy się chcę zająć makijażem próbnym, wybielaniem ząbków, i skróceniem sukni (będe już miała buty),no i także załatwieniem sprawy w USC.
Później jak wrócimy do Londynu w Lutym spisujemy protokół w naszej parafii i wysylamy pocztą.

A kolejny raz w Polsce będe dopiero w maju, także mam nadzieje że o niczym nie zapomniałam co muszę zrobić teraz. Widzicie coś? Ja się zastanawiam czy makijaż w marcu to dobry pomysł czy nie zrobić tego teraz, raz że będe miała fryzurę a dwa że jak mi babka nie przypasuje to w marcu przetestuje jakąś inną.
Też się zastanawiam kiedy zrobić próbę na solarium (chcę się opalić a innej możliwości nie widzę) a ja się nigdy tak nie opalałam więc nie wiem ile to zajmuje czasu...

Przepraszam że Was pytam o takie pierdoły i chyba troche panikuje, ale same widzicie, że zostały mi tylko dwie wizyty w Polsce a trzecia to już będzie na ślub, także musze załatwić jak najwięcej się da.

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
« Odpowiedź #442 dnia: 8 Grudnia 2010, 11:54 »
Myślę że makijaż powinnaś zrobić teraz żeby mieć w razie czego czas na zmiany.
A ja wcześniej nie doczytałam żeś ty sama robiła te zaproszenia  :szczeka: :szczeka:
Szok, są niesamowite. Masz talent, bardzo pracochłonne musiały być.
Widzę że pełna organizacja, rzeczywiście ostatni dzwonek dla ciebie do załatwienia wszystkich spraw.
Na solarium zależy od skóry ale najlepiej z 1.5 miesiąca wcześniej zacząć i z dwa razy w tygodniu chodzić, zależy też jak bardzo chcesz być opalona.
Będzie dobrze, a czas tak szybko zleci do maja że nawet się nie obejrzysz a już będziesz mężatką ;D
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline bluebird

• zapaleniec
« Odpowiedź #443 dnia: 8 Grudnia 2010, 12:29 »
Axela, oj tak pracochłonne mega, jak sobie policzyłam to chyba z 20-30 min na jedno zaproszenie (A jest ponad 90 :mdleje:). Chyba nawet jak się nie maluje to długo zabiera, trzeba ciąć papier, wstążki, sklejać, mierzyć, drukować.... Oj drugi raz bym się na to nie porwała ża rzadne skarby ;) ;D

Może napiszę w takim razie do tej Pani makijażystki jak najszybciej, zobaczymy co mi powie :)

Ja chciałabym się opalić delikatnie, żeby wyrównać kolor skóry i zdrowo wyglądać :D ;) Normalnie to jestem tak blada, że aż przezroczysta ;)
 Kurcze ale się nie spodziewałam, że aż 1,5 miesiąca... chyba czas zacząć szukać dobrego solarium...

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #444 dnia: 8 Grudnia 2010, 12:39 »
Podziwiam Cię, że chciało Ci się robić tyle zaproszeń. Świetnie Ci wyszły, jak z najlepszego sklepu  ;D Zaproszenia bardzo ładne, ja jednak wolę bardziej eleganckie  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #445 dnia: 8 Grudnia 2010, 18:49 »
proponowała bym zacząć to solarium od jak najkrótszego czasu

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

• Chuck Norris
« Odpowiedź #446 dnia: 8 Grudnia 2010, 21:38 »
Polecam Ci szukac solarium  z nowa norma opalania,ogolnie w maju pewnie juz wszystkie solaria beda ja mialy,bo taki jest wymog unijny,zeby do konca roku zmienic na mniej agresywne lampy.Te lampy nie powoduja czerwienienia sie skory,od razu daja kolor brązowy,nigdy sie na nich nie poparzysz chocbys miala lezec nawet 40 minut,opalanie trwa minimum 12 minut,ponizej tego czasu nie opalisz sie praktycznie w ogole.Lapmy te nie powoduja pojawiania sie pieprzykow ani przebarwien,ogolnie polecam,pojdziesz 2 razy na 15 minut i zobaczysz jaka bedziesz miala piekna,brązowa opalenizne, w dotatku taka opalenizna 3ma sie spokojnie 1tydz.Fajnie chodzic na solarium zeby polezec 8 min,spalic sie na skwarka i wydac malo kasy,ale na szczescie ta era solariow juz upada,teraz wchodza rygorystyczne przepisy ze kazde solarium musi przejsc na te delikatniejsze lampy,polecam Ci bo sama prowadze solarium,mam 2 lozka ,jedno z agresywnymi lampami i drugie z tymi "bezpiecznymi"wiecej ludzi u mnie idzie na te bezpieczniejsze i potrafia lezec nawet 20 min i sa bardzo zadowoleni,przychodza do mnie raz w tygodniu i naprawde ladnie wygladaja.

a co do aktu urodzenia, to z tego co mi sie kiedys o uszy obilo, mozna je odbierac minimum 3 miesiace przed slubem-tylko taki okres sa wazne.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #447 dnia: 8 Grudnia 2010, 21:42 »
Zaproszenia są obłędne :)  Szczena mi opadła jak je zobaczyłam  :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Masz mega talent. Otwórz sobie działalność i sprzedawaj  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
« Odpowiedź #448 dnia: 9 Grudnia 2010, 08:15 »
Oj ja też jestem maniaczką kubków, Ł. pomstuje na mnie czasem bo się do szafki nie mieszczą. Mam nawet segregacje w którym lubię pić kawę, w którym herbatę zieloną, wielgachne kubki są na czerwoną etc. :D
Mam taki jeden ukochany przywieziony aż z Afryki że jakby mi ktoś go stukł to chyba by łzy poleciały :D

Paulincia a jak się nazywa to nowe cudo? Bo przecież na słowo to ja nie uwierzę że to są te nowe lampy. One mają jakąś mniejszą moc czy jak?
Ogólnie wierzyć mi się nie chce żeby solarium kiedykolwiek nie szkodziło...tak jak słońce...

• Chuck Norris
« Odpowiedź #449 dnia: 9 Grudnia 2010, 14:57 »
Ciri to sie nazywa nowa norma opalania 0,3.Solarium jest szkodliwe,ale tak w najwiekszym stopniu kiedy poparzy sie skora,wtedy jest najwieksze prawdopodobienstwo zachorowalnosci na nowotowr skory-czerniaka,na tych lampach sie nie spalisz!!w zyciu,one wydzielaja melaninke jak normalne sloneczko,dzieki temu skora robi sie od razu brazowa.Ja jestem uczulona na slonce i mam biala skore,chodze na 15-18 min i naprawde w ogole nie mam czerwonej skory tylko brazik(nie jak mulatka,kolor zalezy ile melaniny moze wytworzyc Twoja skora.Sluchajcie mialam raz przypadek ze przyszedl do nas rudy chlopak o jasnej karnacji,proponowalam mu 12 minut uparl sie na 18,fakt tak jak pisalam nie spalil sie,ale wygladal jak mulat ;)Mega czarny-ale byl zadowolony ;) ;)Przychodza do mnie ludzie ktorzy sie nigdy nie opalali bo im pieprzyki wychodzily co tez przyczynia sie do raka,i mowia ze wlasnie po tych lampach nie zauwazyli by mieli wiecej,takze  te lampy nie sa tak szkodliwe.Jak oczywiscie korzysta sie z nich z umiarem i bez szalenst.Powiem wam ze po pierwszym razie juz jest efekt,praktycznie od razu,polozylam sobie 5zlotowke na brzuch zeby je wyprobowac i wraz z moimi pracownikami i PMem nie moglismy sie nadziwic ze od razu taka widac roznice,uwiezcie ze to nie jest jakas tam reklama,zachecam was zebyscie sobie sprobowaly w innych solariach blisko was,wiekszosc powinna juz na nie przechodzic.Naprawde sa bardzo fajne. :) :) :)