0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jakbyś suknie kupioną odkupiła od niższej osoby.... no nie wiem jakoś mi się to nie widzi...
Nie kombinuj, bo przekombinujesz. A buty kolorowe i tak niewiele bedzie widac, taka prawda
Ale głupol jestem no nie? Macie racje dziewczyny, ja mam wrażenie że stałam w innej kolejce jak rozumy rozdawali, nie wiem skąd mi się biora takie pomysły. Zawsze sie nakombinuje jak koń pod góre. Ale dobrze że Wy jesteście takie moje jedyne szare komórki
paooolka powiem ci że jak ja zakładam jeansy do adidasów to podwijam nogawki , a jak do szpilek to je odwijam ale do sukienki to może nie będzie aż tak tragicznie jak różnica będzie 2 cm, hmmm nie wiem, trudno mi powiedzieć
My szare komórki z Kachą w ramach podziękowań pewnego pięknego weekendu wkręcamy się do Krakowa na weekend i już
Dziewczynyyyyyyy...... jestem zakochana!!!!.... w Panu Kochanym Dentyście
Marzy mi sie taka otwarta szafa pod sufit, żeby tak ładnie je wyeksponować.... na przeciwko fuksjowy skórzany fotelik, żebym mogła siedzieć i na nie patrzeć
. No nic chyba się zdrzemne u niego, choć nie wiem czy to realne, On jest taka gaduła niewyobrażalna!!!!! A tu człowiek leży z otwartą paszczą a Temu się zbiera na nieskończone rozmowy
Cytat: bluebird w 8 Października 2010, 10:28Dziewczynyyyyyyy...... jestem zakochana!!!!.... w Panu Kochanym Dentyście Zamieniasz PM na dentyste
Ja to jestem kolczykoholiczką