Forumeczki kochane

Jestem juz w Polsce i mam nadzieje pare planów organizacyjno weselnych moze wypali, w tym butki

Póki co to dziś dzień przyjemności... u dentysty, rano dwie godziny u sympatycznej p. Kasi na niestety masakrycznym zabiegu. A za godzine do nastepnego denta na specjalistyczne leczenie zęba którego pare lat temu mi spartaczyła jakaś amatorka

No ale najbardziej z tego wszystkiego i tak bolą ceny.... Także wymarzone wakacje

Za to pogoda piękna, słoneczo i jesień, super odmiana po Londynkowych ulewach
Marena Tak z akcesu

Przeglądałam też inne firmy i wszyscy mają to samo. Może się wybiorę jutro albo pojutrze i zobaczę jak te buty wyglądają na żywo

Anulla_p Ładne te butki tylko za ciemne, przeglądałam już Kurta Geigera, śliczne ma niektóre szpilki zwłaszcza caravela, ale niestety nie te kolory co trzeba

Dziewczyny, wysokością obcasa się nie przejmuje, bo miałabym je tylko na ślub i sesje, te wysokie, na zabawe te taneczne bym przebrala. Jedyne co mnie martwi to jak sie będzie mieć do tego długość sukni, przy dwóch wysokościach butów? .......
A ja już mam takie zboczenie że kokarda musi być

Wiecie znalazłam w końcu buty w kolorze którego szukam (niestety dość drogie) oto one

plus jeszcze jedną firmę z kolorowymi ślubnymi butkami, można też białe butki u nich pofarbować, niestety jest w US, szukam teraz angielskiego odpowiednika. Od nich znalazłam taki model z lini....ekhm Paris Hilton

Powinno być gdzieś w Ukeju
No ale te żółte dalej dla mnie rządzą. To wiązanie z kokardą..ahh

.. Robią je niestety tylko żółte i czerwone. No i są zlodziejsko drogie, jakiś Valentino

Na głowe nie upadłam jeszcze

...także poluje na ciut tańszy odpowiednik.
No zmykam narazie uciekam z mamą na zakupki

, szukamy czegoś dla taty na imieniny i nie mamy pomysłu... a potem do denta