mkarolinka 8 miesięcy! to dopiero wcześnie!!
Ja w sumie chętnie bym rozdawała już teraz ale jeszcze nie skończone

Też mamy do zarezerwowania hotel (ten sam co lokal), ale Pani nam powiedziała że wystarczy miesiac przed. Mnie się coś nie widzi to, zwłaszcza że musimy zarezerwować wszystkie pokoje, a tam jest też mniejsza sala gdzie może być drugie wesele...
patrycja_4r jakby się tak dało zamknąć liste na miesiąc przed to bym była wniebowzięta, ale faktycznie chyba tak jak dziewczyny piszą nie ma na to co liczyć w 100%. Ale nie zaszkodzi przyciskać gości

Bozenko w dniu wesela to juz mi to będzie wszystko wisiec...
Rzeczywiście chyba z pewnymi sprawami jest u Polaków na bakier

Anulla_p oj tak, wymuszać, wymuszać!

Co do tych róż, to myślę że jak teraz bede w Pl to pochodzę i popytam, żeby się nie okazało jak już przyjdzie do zamawiania to mi cała koncepcja runie

Siedzę dziś Dziewuszki, enty dzień z rzędu nad zaproszeniami i wychodzi mi tego kilka na dzień. Narazie jeszcze jest miło i nie nerwowo

Pomysł ostateczny został zatwierdzony przez najwyższe władze (czytaj PM

). Czekam jeszcze na dostawę reszty papieru i wstążek, niestety babka się wiecej nie odezwała, ale może dalej nie mają na magazynie

No i nie mogę się doczekać weekendu i imprezek które się kroją, oj, mam nadzieje będzie się działo

Musze dziś kupić szklanki do drinków (po ostatnich imprezach została 1

), zrobić listę muzyczną, wieelkie zakupy i wysprzątać cały chlewik który się tworzył od tygodni