Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99136 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
my na nauki po prostu się wybraliśmy i nigdzie się nie zapisywaliśmy:P jeszcze czeka nas poradnia, ale ciężko się nam tam zebrać:P masakra!:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Nie obawiaj się nauk.... z księdzem nie jest tak źle :)
Za to te zajęcia w poradni.... ::)
Aż boję się na nie iść...no ale trzeba się zmusić :(

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Nie wiem co będzie z tymi naukami...  :P
Mój M. ma trochę niewyparzony język i jak się z czymś nie zgadza to nie ma oporów, żeby kogoś o tym poinformować  ;) A jeśli chodzi o prawienie kazań przez księży, to mogę być pewna, że wypali z jakimś tekstem  ::) ::) ::)
Coś czuję, że będę musiała go kopać pod ławką  :D ;)
W poradni będzie pewnie to samo ;) Tylko, że tutaj pewnie będzie się śmiał, jak pani będzie opowiadać jaki to seks przed małżeński jest zły a jak usłyszy o pomiarze śluzu, to padnie  ;D ;D ;D Dlatego mam nadzieję, że trafimy na kogoś fajnego, a słyszałam, że zdarzają się fajni ludzie w poradni ;) Dlatego błagam o nich !!!  :blagam: :blagam: :blagam:
No, ale zobaczymy. Pozostaje mi wierzyć, że PM się jakoś zachowa  ;)

Przed chwilą znów zamówiłam 2 zaproszenia na all. Matkooo, jaki ja mam zryty beret  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Po co ja to zamawiałam, pewnie znów przyjdzie "cudeńko"  :D :D :D ;) Ale jakoś nie mogłam się powstrzymać... Za niedługo zostanę bankrutem  :||

Oglądaliśmy wczoraj z M. płytę z wesela na którym grał nasz zespół...iiii.... jestem zadowolona  ;D ;D ;D

BUZIAKI !!!

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Podpytaj ludzi, może na forum w swoim mieście kto nie robi problemów i tam idźcie :) Myśmy szli bojowo nastawieni, a nawet nie mogliśmy się wykazać :D

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
to aż takie straszne te panie z poradni ??? siorki musze wypytać jak to wyglądało  ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś mój PM też ma niewyparzony język także na pewno będę go kopać pod ławką  ;D
My nauki zaczynamy z końcem stycznia... i bardzo jestem ciekawa na kogo trafmy!!?? ::) ::) ::) ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A jakie zaproszenia zamówiłaś? Pokaż ;D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
No własnie poka poka  ;D
Ja bym jeszcze chciała ta płytkę z wesela oglądnąć  ;D   ;D   ;D

Jest OK Justys??

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Anjuszka - nie ma co pokazywać ;) Na pewno się na nie skusisz  :P Tak tylko zamówiłam z czystej ciekawości ;) Są to zaproszenia od tego samego sprzedawcy u którego ostatnio zamawiałam. Z braku laku szukam już czegokolwiek. Jeśli nie te, to prawdopodobnie zamówię te z jd, które zamówiła Kasia. Tylko PM, jakoś nie bardzo jest do nich przekonany, stąd moje wahania  ::) ::) ::)

Aniu - zespół jest w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń. Ale oglądałam płytę z poprzednią wokalistką, także też nie wiele mogę napisać... Ta obecna bardzie mi się podoba ;) Jedyne co, to wzięłabym inne konkursy, bo na niektóre rzeczy z PM-em jesteśmy już za starzy  ;) Ale wiadomo każda para lubi co innego i układa sobie wesele "pod siebie" i pod poczucie humoru swoich gości  :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Konkursy zależą przede wszystkim od poczucia humoru Młodych i ich upodobań.
Ja jak niektóre płyty z wesela oglądam to się zastanawiam jak można było takie zabawy wybrać  :-\
No ale co kto lubi :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
justyś jeśli chodzi o poradnie to na pewno odradzam babkę przy kościółku kolejowym, jest totalnie skostniałym wielorybem :Hitler: okropna, brr...

za to jak mieliśmy nauki to była fajna babeczka z kościółka na naftowej, albo jagiellońskiej, z św. Joachima albo Podwyższenia Krzyżą Św, czy coś takiego i ona mówiła, że też pracuje w poradni i była fajna, taka blondyneczka ok. 50.

my na naukach trafiliśmy na fajnego księdza właśnie z tej którejś parafi jw., ale to jest loteria, bo oni się tam zmieniają :P

na nauki się nie zapisujesz, po prostu sprawdzasz kiedy są i idziesz. My byliśmy w lutym i ksiądz stwierdził, że tak dużej grupy to jeszcze nie widziała, par było 25- 30 :o

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aniu - dokładnie co kto lubi... Ale niektóre konkursy wołają o pomstę do nieba  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Jednakże zespół jest super. Paweł ma bardzo fajny kontakt z gośćmi, dobrą "gadkę", zespół fajnie śpiewa, więc nie mam obaw  ;)

Martuś - a Wy w którym kościele byliście na naukach? Ksiądz sprawdza jakąś obecność czy "cuś"? No bo skąd później wie ile razy byłam  :drapanie:

Też planuję w lutym załatwić nauki i mieć spokój. Oby tylko było dużoooo innych par  ;D ;D ;D
Z tą poradnią, to będą jaja. Już to czuję  :D ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
My byliśmy w lutym i ksiądz stwierdził, że tak dużej grupy to jeszcze nie widziała, par było 25- 30 :o

U mnie było koło 60 chyba my byliśmy 58 :D czy jakoś tak :D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Ja na naukach też byłam jakoś w styczniu.. i wiecie co byłam już wtedy w ciąży i było widać brzuszek.. ale, że było masakrycznie zmino i siedzieliśmy w urtkach zimowych to ksiądz nie zauważył.. najpesza była pani z poradni, która opowiadała nam o zabezpieczeniach naturalnych przed ciążą hehehehehehe :D:D:D

Offline martu$_dg

• entuzjasta
  • data ślubu: 07.09.2013
Justyś my jeszcze nie odbyliśmy nauk...planujemy zrobić je w Anglii w polskim kościele..,znajomi nam tak doradzili, no i rzeczywiście będzie nam łatwiej.. ale najpierw musimy dostać kartkę od księdza który będzie udzielał nam ślubu...a do niego wybieramy się w lutym jak przyjedziemy do Polski...więc póki co stoję w miejscu w tej kwestii :/ a ile jest w ogóle tych spotkań?

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja też myślałam że mój PM nie wytrzyma na naukach, ale okazało się że to we mnie się więcej burzyło niż w nim i on mnie uspokajał :P a sam gral w pasjansa albo sudoku :P

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Justynko cieszę się, że z zespołu jesteś zadowolona

a co do nauk wiem co czujesz ;D ja mojego PM na naukach musiałam uspokajać bo oczywiście był pierwszy do komentarzy:P aż strach się bać co w poradni wymyśli:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline elemelka

• Chuck Norris
justyś mu byliśmy na naukach właśnie w kościółku kolejowym, i poradnię też tam robiliśmy.

ten fajny ksiądz o którym pisałam to ks. Dariusz Ludera i pochrzaniły mi się wcześniej parafie, on jest z miłosierdzia bożego na jagiellońskiej
http://www.diecezja.sosnowiec.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=244&Itemid=54

możesz zapytać czy oni prowadzą nauki i czy mają tam poradnie, bo ta babka od tego księdza była na prawdę w porządku. wiadomo, że poglądy ma jakie ma, ale sposób mówienia, podejście do ludzi i taką "Mądrość życiową" i w ogóle kulturę bycia to oki, bo ta baba z kościółka kolejowego to jedno, wielkie nieporozumienie:sposób mówienia, wysławiania się, słownictwo, po prostu porażka...

ja też się bałam poradni, ale dało się przejść: udawać, że się słucha i nie wdawać się w dyskusję ;)
no i jak mówi o metodzie naturalnej, to myśleć, że się bardzo przydaje jak chcesz zajść w ciąże i mieć dzieciątko, więc słuchać po tym kątem :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
dokładnie tak jak piszę elemelka, udawać, że się słucha, nie wdawać się w dyskusje ;D ja bym jeszcze dodała starać się nie parsknąć śmiechem :brewki:

Offline elemelka

• Chuck Norris
ja bym jeszcze dodała starać się nie parsknąć śmiechem :brewki:

prawda ;D jak widziałam Rafała, który ze skupioną miną słuchał baby i jeszcze potakiwał głową to myślałam, że spadnę z krzesła :D obłudnik mały ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
a jeszcze mi się przypomniało odnośnie obecności to albo weźmiecie u siebie w parafii karteczkę, albo dadzą Wam na naukach
bo wiadomo, że karteczka w kościele to rzecz najważniejsza ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
My mieliśmy masakre bo bylismy sami i nie mieliśmy udawać że słuchamy, tylko musieliśmy słuchać, bo nam zadawała różne pytania :) ciągle sie kopalismy pod ławka, dzięki temu żadne z nas nie pozwoliło sobie na żadne komentarze- na szczęście :) będzie dobrze, każdy jakoś daje sobie z tym radę :)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
Jak babka na naukach powiedziała "partyzanci", zamiast "protestanci", to już do końca nie mogła się skupić i musiałam się wysilać, żeby nie wybuchnąć śmiechem  :P Czasami naprawdę może być wesoło  :P :P ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Justyś no i jak Wasze nauki??

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
no właśnie jak tam nauki ;P

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
my mieliśmy 4 spotkania w dużym kościele z czego jedno to była msza za nowożeńców, nasza grupa też była duża
a jeśli chodzi o poradnię to pani była miła, mój też ma niewyparzony język i też się bałam że coś wypali ale było ok, spotkania były 2 i się płaciło chyba 20zł.
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
To za poradnię się płaci?!  :o :o :o
Jezusicku, czego to ja się jeszcze nie dowiem...  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Dobrze, że mi Monia napisałaś, bo nie wiedziałam, że mam się przygotować, na jakieś koszta...
No tak trzeba pani zapłacić, przecież jest nauczycielem  :brewki: Uczy jak mierzyć śluz  :los:

marcella, neta -
nasze nauki w polu.. Jeszcze nawet nie zaczęliśmy. Planujemy załatwić to w lutym, bo PM-owi szykuje się kilkumiesięczny wyjazd, więc trzeba wszystko co związane z jego obecnością pozałatwiać póki jest... Oby tylko na ślub wrócił  :P Podobno może być różnie  :D :D :D ;)

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie nauk. Postaramy się "jakoś" zachować  ;D ;D ;D
Byle to odbębnić i do przodu...  ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To za poradnię się płaci?!  :o :o :o

Ja nie płaciłam, nikt nam nie kazał :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Absolutnie nic się za nauki nie płaci!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aniu za nauki, nie...
Ale chyba za poradnię, tak  ::) ::) ::)
Czy też nie???  :P
A może to zależy od poradni :-\
Sama już nie wiem ... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Właśnie zauważyłam droga Anko skakanko, iż masz 2 stówki na suwaczku!  :brewki: :brewki: :brewki:
Posuwasz się do przodu!  :los: :los: :los: