Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99251 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
A to po tej dziwnej cyfrze za 2, której nie jestem w stanie określić  :P ,  nie ma kropki? Haha ślepa trochę jestem  ;D :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
To jest czwórka - tylko taka zawijana czcionka  ;)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
 :drapanie: no faktycznie, może być  ;D ;D Ja myślałam, ze to 9 i kropka  :P W takim razie zaproszenia są bez zarzutu  ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010

Dziewczyny zaproszenia są czerwono-bordowe (na zdjęciu kolor trochę przekłamany, w rzeczywistości kolor bardziej stonowany), bo chciałam żeby trochę nawiązywały do wystroju sali  ;) Oparcia krzeseł są białe z bordowymi kokardami ;) Pewnie będą też bordowe winietki i zawieszki na wódkę  :)

Tak tak tak, cieszy mnie ta wiadomość :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Gosiu, no co Ty nie powiesz... :brewki: :brewki: :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Wiem, że nie pisze się posta pod postem: I'M SORRY, ale chciałam Wam przekazać pewną cudowną myśl, która już od jakiegoś czasu siedzi mi w głowie...

Prawdopodobnie poproszę o zamknięcie mojego wątku.
Jest to cudowny pamiętnik z przygotowań. Świetni jest mi tu z Wami "być". Same wiecie, że Was uwielbiam  :i_love_you: i już kupę czasu tu z Wami świruję jarzębinę  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:  :uscisk: :-*

Ale ten pamiętnik przestał być anonimowy i przez co ja zaczynam się "spinać" pisząc tu do Was. Niekoniecznie mam ochotę, żeby pół Sosnowca i okolic wiedziało w jakiej kiecce idę do ślubu, co jest między mną i M., co się dzieje w mojej rodzinie itd. a widzę, że wiele osób tu zagląda, bo jakoś mnie odnalazły, pewnie przez przypadek, ale są stałymi bywalcami, choć same nawet słówka do mnie napiszą  ::) ::) ::) Później mijam się z nimi i jakoś tak dziwnie... No, ale wiadomo jest to forum publiczne i nikogo nie wygonię ;)

Także póki co zastanawiam się czy to ma sens.
I czy jestem na tyle odważna, żeby tak dzielić się wszystkimi sprawami...

Wiecie, że piszę tu o wszystkim, bo tak naprawdę tylko wtedy "odliczanie" ma sens... A nie chciałabym, któregoś dnia żałować, że coś napisałam.
A jeśli teraz miałabym się jakoś hamować, to już nie byłby ten sam pamiętnik.

Jeśli pewnego dnia nie będzie się dało "tu" nic napisać, to na pewno znajdziecie mnie u siebie w wątkach.

Buziakuje Was wszystkie bez wyjątku !!!  :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

I dziękuję za Waszą obecność w moim wątku :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Wasze zdrówko !!!  :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:  :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Szczerze mówiąc to ja bym miała w nosie to czy ktoś czyta czy nie bo ludzie zasze gadali,gadają i będą gadać niestety nie zamykaj wątku i pisz dalej i przygotowaniach ślubnych a o prywatnych sprawach nie bądź wysyłaj dziewczyną prv wiadomość jak o czymś chcesz nas poinformować  :) Justynko nie pozwalam na zamykanie wątku  :dno: :protestuje: :i_love_you:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ty mi się nawet nie waż zamykać wątku. Ja umrę :buu: :buu: :buu:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ty mi się nawet nie waż zamykać wątku. Ja umrę :buu: :buu: :buu:

Ja też :buu:  :'(

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Że cooo??!!! :mdleje:
Jeżeli się zdecydujesz, to będzie bardzo smutno bez Ciebie... :(
...ale rozumiem Cię w 100%...

Ps. dlaczego ja już nie widzę zaproszeń?! ???

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ja się staram zrozumieć, wszak to u mnie w grupie tajemnica była i nikt poza zaproszonymi gośćmi nie wiedział że ślub planuję...
Szkoda że tak się stało, szkoda że nie można tu haseł założyć. Ale może założysz ślubnego bloga i nam linka podeślesz. Nas tu możesz komentować a my tam Ciebie?
No nie wiem, nie chcę się tak rozstawać  :'( :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Podzielam zdanie Agatki!Rozumiem Cię !Najlepsze byłyby jakieś hasła,ale tego raczej nie da się zrobic  :-\
Zastanów się jeszcze nad tym!  :-* :-* :-*

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Kurcze, z jednej strony Ciebie rozumiem, bo chyba też nie chciałabym żeby niektórzy znajomi tu zagladali, ale z drugiej to strasznie szkoda :(
... ale myśle że moze jeszcze wrócisz... nie da się tak żyć bez forum przecież ;) :)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Ja też Cię rozumiem, właśnie z tego m.in. powodu sama nie zakładam swojego wątku...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja Ciebie doskonale rozumiem, borykam się z tym samym problemem... buziaki Justynka  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Wiesz co?
Ja uważam,że odliczanie to coś najfajniejszego co mnie spotkało z przygotowań, zrobiłam to dla siebie i nawet jeśli jacyś dobrzy czy tez mnie fajni znajomi czytali to mam to głęboko wiesz gdzie;)
Jednak uważam ,że tzw. żonkowy to już grube przegięcie i dlatego go nie zakładam, bo właśnie nie chce by wszyscy czytali jak mi się z mężem żyje.
Także rozumiem Ci Kochana.
Jednak proponuję dokończyć przygotowania tu w wątku i cieszyć się nimi, bo to przecież Twoje, piękne chwile;)

A teraz apel do podczytywaczy tych niefajnych!!!
Łatwo jest oglądać, pewnie obgadywać, naśmiewać się, krytykować.
Każdy, jednak, z nas ma swoje własne marzenia i wizje ślubu i je realizuje na swój sposób.
Wy też pewnie marzycie o takich chwilach, może i Was to kiedyś spotka czy tez spotkało.
I nikt z Was nie chciałby być oceniany przez innych!!!!
Dajcie Justynie spokojnie cieszyć się tym czasem i jeśli macie coś do powiedzenia to miejcie odwagę to tu napisać!!!!

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Justyśka  :'( :'( :'( :'(
Przemyśl to jeszcze Kochanaaaa
Nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie, mojej Ślązaczki  :'(

Offline ciriness

• Chuck Norris
Lolcia duszku  :-*

Ahh jak fajnie że nikt z moich znajomych nie wie o istnieniu tego forum  :)

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
Justyś! Nie daj się! Dokończ odlicznko! A niech mają się czym napalać Ci którzy tu zaglądają tylko po to żeby mieć o czym plotkować! Tacy ludzie zawsze się znajdą ....

Justyś buziakiii :-*:-*:-*  Nie zostawiaj nas Sosnowiczanek :(:(:(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Piczko jedna................Z A B R A N I A M!!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :nerwus:

Absolutnie nie przerywaj odliczanka..!!! :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: :blagam:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r

A teraz apel do podczytywaczy tych niefajnych!!!
Łatwo jest oglądać, pewnie obgadywać, naśmiewać się, krytykować.
Każdy, jednak, z nas ma swoje własne marzenia i wizje ślubu i je realizuje na swój sposób.
Wy też pewnie marzycie o takich chwilach, może i Was to kiedyś spotka czy tez spotkało.
I nikt z Was nie chciałby być oceniany przez innych!!!!
Dajcie Justynie spokojnie cieszyć się tym czasem i jeśli macie coś do powiedzenia to miejcie odwagę to tu napisać!!!!

Podpisuje się pod tym rękami i nogami!!!
Justyś pamiętasz jaką ja miałam akcje z kamerzystą i fotografem??!! i nie poddałam sie a osoba która im pokazywała moje wpisy do dnia dzisiejszego nawet się nie przyznała ze to ona tchórze i tyle takimi nie ma co sie przejmować.

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
łeee... :(  przyszłam tu z tematu Lenki luknąć na tą suknię wpędzającą ją w kompleksy a tu klops  :-[ zdjęć już nie ma

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś a ja Ciebie rozumiem w 10000% i powiem Ci że ja też mam podobną sytuację nie wiem jak będzie z moim odliczaniem może i go dokończymy,ale relacji nie będzie na pewno...
Mam tylko nadzieję że jeśli zdecydujesz się na zamknięcie odliczania to nie znikniesz z forum  :-* :-* :-*

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Justysia jeśli się naprawdę zdecydujesz zamknąć wątek, to będzie mi go na prawde brakowało ;)

Przemyśl to jeszcze raz, i zastanów się czy aby naprawdę masz się czego "wstydzić i bać" ...a niech gadają i zazdroszczą ::)

...Kochana :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Hmmm, widzę coraz więcej niepowołanych ludzi pcha się by "podglądać"... :-[ :-[ Szkoda, bo tylu fajnych dziewczyn rezygnuje z odliczanek i innych wątków...ale rozumiem, pewnie sama bym postąpiła tak samo...

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Justyś szkoda, nooooo :'( bo powiem Ci  ( i nie tylko Tobie, bo Anjuszka, też chce zamknąć wątek), że to naprawdę jest fajnie wrócić już po jakimś czasie do wątki i sobie powspominać jak to było, i pośmiać się z rzeczy, które po ślubie wydadzą Ci się już nieistotne i to jest bardzo fajna pamiątka. Ja czasami lubię sobie przejrzeć swoje odliczanie i powspominać, stare, dobre, panieńskie czasy ;)

a swoją drogą, to można by pomyśleć o jakiejś dodatkowej ochronie tych "wrażliwych" działów, bo wiem, że na innych forach są zabezpieczenia, np. na hasło...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
a swoją drogą, to można by pomyśleć o jakiejś dodatkowej ochronie tych "wrażliwych" działów, bo wiem, że na innych forach są zabezpieczenia, np. na hasło...

No właśnie!!! Jestem ZA...!!!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
 :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

Tak sobie czytam Wasze komentarze i w sumie to macie rację ;)

Nie piszę tu nic złego, nikogo nie obrażam, nikogo nie obgaduję, kocham i jestem kochana a chyba miłości nie trzeba się wstydzić i jej ukrywać  ::) ::) ::)

Dokończę ten wątek... Pewnie troszkę ograniczę kwestię prywatności i będę pisała głównie o sprawach ślubnych... Ale w obecnej sytuacji tak będzie lepiej  :P Póki co go nie zamykam, ale nie wiem czy będzie on taki sam, skoro mam świadomość, że zagląda tu tak wiele różnych osób. Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie... Na relacją muszę się jeszcze zastanowić... Wiem jak każda z nas na nią czeka i trochę głupio byłoby się nie podzielić z Wami wrażeniami ze ślubu skoro tak dzielnie towarzyszycie mi w odliczanku (ewentualnie u którejś w wątku wkleję Wam kilka zdjęć), ale na żonkowy to już raczej się nie zdecyduję ;)

Jola85, czigra, ciri, aagatkaa, bluebird, Roksana, Patrycja, Anjuszka, s_erduszko, mka, lola, neta88sc, kacha, Isus, Agulec, elemelka - jesteście C-U-D-O-W-N-E !!!  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

polemika_schola - niestety usunęłam wszystkie zdjęcia... Sytuacja mnie zmusiła  ;) W każdym bądź razie witam w moich progach  :Daje_kwiatka:

p.s faktycznie szkoda, że nie da się prywatnych wątków bardziej chronić. Przydałyby się jakieś dodatkowe zabezpieczenia  ::) No, ale wiadomo... Forum publiczne, to forum publiczne...

BUZIAKI !!!

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
uffff  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
I bardzo dobrze!Tak jak napisałaś-nie piszesz tu nic złego a i o swoich życiu prywatnym za wiele też nie pisałaś !  :-*
Swoją drogą dziwię się tym  zaglądającym-bo przecież aby czytac odliczanie muszą się zarejestrowac  ::) Mi by się nie chciało  ::) ::) ::)
No,ale cóż...różnie dziwadła chodzą po świecie!  :D