Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym  (Przeczytany 29917 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
« Odpowiedź #90 dnia: 14 Czerwca 2010, 10:08 »
cześć kochane foremki  :-*

:hello: :hello: Betti, Aneczq1987, ewela985,ewela985, anka2oo4 i zapraszam  :D :D

dziękuję za kciuki  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: poszło tak sobie  ::) nie należę do osób którym łatwo wszystko przychodzi. Miałam takie szczęście że mój index lądował ostatni i jako ostatnia odpowiadałam  buuu... na umowach inwestycyjnych sobie poradziłam pomimo szczegółówki jak ch* na 4.5 i nawet usłyszałam komplement od sędzi na koniec, że jestem inteligentna :brewki: :brewki: ale z prawa UE odpuściłam sobie zasady i bach 2 pytania z tego  :mdleje: :mdleje: nio i bania  :-\ ale byłam wściekła znałam odp. na wszystkie pytania poprzedników a ja trafiłam na kosmos eh...i poprawka 28 czerwca  ::) a wiecie co jest najciekawsze? rycząc na ulicy w drodze do auta stwierdziłam że znam odp. na to pytanie i rozryczałam się jeszcze bardziej  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: to już było chyba totalne przemęczenie  ::) 8)

dzięki za cierpliwość   :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

zaraz zabieram się za opowieści  ;) ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 14 Czerwca 2010, 10:47 »
Gratuluje zdania egzaminu ,nie ma co się załamywać , dobrze ze poprawka teraz a nie we wrzesniu ;)

Ja dzisiaj też miałam egzamin i szczęście miałam w pytaniach gdybym miała pytanie poprzedniczki - pewnie dostałabym słabszą ocene  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #92 dnia: 14 Czerwca 2010, 11:15 »

dzięki justys  :-* eh... mi właśnie tego szczęścia zabrakło  ::)  eh... coż nie mogę sobie teraz popuścić. dobrze że baniola do indexu mi nie wpisał  :)

nio to lecimy dalej :)

Przez cały tydzień próbowałam bezskutecznie wyciągnąć od Michała, jakie są jego plany i gdzie jedziemy. Próbowałam nawet zastosować podstęp: mama nie wie gdzie będę i będzie się martwić, wiec muszę jej coś powiedzieć. Ale Michał, cwaniak, pogadał z moją mamitą a ja nadal nic nie wiedziałam. W tygodniu nachodziło mnie jakieś dziwne uczucie ale bardziej martwiłam się tym, że wszyscy wiedzą gdzie mój ukochany mnie zabiera a ja jako jedyna nie wiem nic. We wtorek się rozchorowałam; co jest chyba już rutyną po weselach a w piątek mieliśmy już jechać; moje szczęście. I ba, pojawił się kolejny problem, a mianowicie co ze sobą zabrać. Musiałam trochę pokombinować i ustalić jakiś schemat pakowania, który polegał na wzięciu wszystkich opcji miejsca w którym mogłam się znaleźć; a zatem wzięłam mocne buty, płaszcz przeciwdeszczowy, cieplejsze bluzy na wypadek gór, wzięłam elegancką sukienkę, eleganckie japonki, bo może się przyda na jakąś potańcówkę, wzięłam strój kąpielowy, czapeczkę z daszkiem na wypadek jeziora... hm... morze wydawało mi się za daleko; nio i dres, który mi kazał spakować  Michał oraz masę innych niezbędnych rzeczy na wypadek każdej z opcji. Nie świadoma niczego wyglądałam jakbym wyprowadzała się.  :D :D Dobrze, że jechaliśmy samochodem, który był cały zapakowany.

Nastało piątkowe popołudnie i godzina wyjazdu. W końcu dowiem się gdzie jedziemy -myślałam. Ale po wsiąściu do autka cel podroży Michał nadal ukrywał przede mną. I na każde moje pytanie odpowiadał -zobaczysz. Z każdym skrętem kierownicy wykluczałam kierunki; o na południe nie jedziemy więc to nie góry, ciekawe czy pojedziemy na zachód czy na wschód, a może na północ. Kierowaliśmy się na Leszno, więc okolice zachodniej części Polski wykluczyłam. Krzyczałam w samochodzie, jak dziecko ciekawe niespodzianki, próbujące odgadnąć: co to? Wymyśliłam, że jedziemy nad jeziorko do Boszkowa (często tam jeździliśmy w poprzednie wakacje, póki Michała rodzice nie sprzedali działki). Ale kiedy mijaliśmy Wschowę, a Michał skręcił na Leszno, nie dowierzałam. -Czyżbym się pomyliła? myślałam. Ale śmiałam się z Michała, że chce mnie jeszcze potrzymać w niepewności i, że jedzie do Boszkowa na około przez Leszno.  :D :D -Ale musiał mieć ze mnie niezły ubaw i moich bezskutecznych prób wyciągnięcia od niego cokolwiek więcej, niż już wiedziałam.

Minęliśmy Leszno a ja zdezorientowana, czekałam na kolejny ruch kierownicy. Śrem, Kalisz a może Poznań? -myślałam. Tak, jedziemy na Poznań. Jazda zaczęła już mnie nudzić więc włączyłam telefon i zaczęłam się bawić w rytm muzyki, wygłupiać i śpiewać... keep bleeding, keep keep bleeding love... uuuu...  ;)  I tak dojechaliśmy do Poznania. I znowu  zawaliłam Michała gadem znaków zapytania: -Misie jedziemy na Międzyrzecz, na Pniewy nio chyba nie nad morze, chyba nie na Gdańsk? Prawda? Ale Michał był twardy. Wykluczałam zjazd na Pniewy minęliśmy, jedziemy na Piłę i Gdańsk. O ja! Chyba nad morze! Za Poznaniem remontowano drogę to hehe znowu trochę pośpiewałam, tańczyłam i skalam na siedzeniu. Bawiłam się świetnie  :D :D  -najwyżej dojedziemy do Gdańska -myślałam i dałam na luz.

Po godzinie mozolnego poruszania się o kilka, to kilkanaście metrów zaczęłam trochę się niepokoić. O 20:00 musiałam zjeść kolację i wziąć antybiotyk. Michał zadzwonił w końcu do hotelu, i zapytał o możliwość zjedzenia kolacji. Mieli jakiś bankiet i o tej porze, kolacja w grę już nie wchodziła. -A ja nadal nie wiedziałam, gdzie zmierzamy. Domyśliłam się tylko, że morze odpada, bo dłużej byśmy jechali i próba zjedzenia kolacji na pewno nie wchodziła by w grę. Ale już wyluzowałam z tymi pytaniami i obserwowałam co będzie dalej. W końcu Michał poprosił mnie o pomoc i poszukanie na mapie Budzynia, i czy jesteśmy daleko od tej miejscowości. -nio to mi się podoba -pomyślałam.

Jednak o Budzyń nie chodziło. Zjechaliśmy z trasy i zatrzymaliśmy się w restauracji by zjeść kolację. Jedzonko było przepyszne! Mówię wam, jadłam w wielu miejscach ale ta restauracja w mojej pamięci zostanie na zawsze. Mmmmmm...!!! Po podniebiennych przyjemnościach pojechaliśmy dalej, ale nie wróciliśmy już na główną trasę. Byłam coraz bardziej podekscytowana i ciekawa. Michał zaangażował mnie jako pilota; i zaczęło się jeżdżenie paluszkiem po mapie, rozglądanie gdzie jesteśmy i na co jedziemy. Jednym słowem atmosfera w samochodzie była ekscytująca.  Obserwowałam otoczenie dookoła, wiedziałam że jesteśmy już blisko celu, że to gdzieś tu; oczekiwałam kiedy w końcu silnik stanie.  W końcu znałam już miejscowość, nazwę hotelu ale gdzie, gdzie to jest?... I w prawo i w lewo wciąż moja głowa się okręcała; a może przejechaliśmy.... W końcu Michał zjechał z ulicy w bramę, a silnik samochodu zgasł.  :Serduszka: :Serduszka:    

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #93 dnia: 14 Czerwca 2010, 11:53 »
 :mdleje: :mdleje: :mdleje: no to już jest chamstwo, wybacz Werka,ale uważam ze jesteś okrutna :buu: nie kończy się historii w takim momencie :boje_sie: zlituj sie i napisz co dalej :blagam:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #94 dnia: 14 Czerwca 2010, 12:39 »
no nie ... pisz dalej  ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #95 dnia: 14 Czerwca 2010, 12:41 »
czigra ma racje, chcesz nas przyprawić o zawał :P

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #96 dnia: 14 Czerwca 2010, 13:10 »
Werka ty małpicko pisz co dalej  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #97 dnia: 14 Czerwca 2010, 14:23 »
Wera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #98 dnia: 14 Czerwca 2010, 14:31 »
to się nazywa budowanie napięcia :)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #99 dnia: 14 Czerwca 2010, 14:34 »
Ale, ale... dalszy ciąg poprosimy! Natychmiast!!! :diabel_3:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #100 dnia: 14 Czerwca 2010, 15:04 »
:mdleje: :mdleje: :mdleje: nooooo jak tak można  ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #101 dnia: 14 Czerwca 2010, 16:37 »
Werka! Wracaj tu zaraz i pisz dalej!  :protestuje: :protestuje: :protestuje: No dosłownie przejdę się tam zaraz do Ciebie (trochę mi to zajmie ;D ) i będę nad Tobą stała żebyś napisała coś dalej :P Sadystka!  :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #102 dnia: 14 Czerwca 2010, 16:58 »
werka wracaj ... bo Nasze serducha nie wytrzymają napięcia i będziesz nas miała na sumieniu ;D ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 14 Czerwca 2010, 17:56 »
hehe jestem jestem  8) 8) nio nie chcę was mieć na sumieniu i waszych serduszek  ;D ;D madziu a wpadaj do mnie kochana, zapraszam  :mrgreen:
hm... nio nie gniewajcie się :calus: :calus: ale po prostu pisanie trochę mi zajmuje  :P :P

A co było dalej....
   -Jak tu pięknie! I są konie! -krzyknęłam wychodząc z samochodu. Było około 21:30 więc słoneczko powoli zachodziło. Szybko zameldowaliśmy się, weszliśmy do pokoju, a ja szok kolejny!!! Była prawdziwa sypialnia, piękny widok na jeziorko. Podziwiałam widoki zza okna, kiedy Michał wnosił kolejną część tego, co ze sobą zabrałam. Nie chciałam siedzieć w pokoju, chciałam jak najszybciej zwiedzić okolicę, pomimo pory i zbliżającej się bezlitośnie letniej nocy; która całe piękno krajobrazu owieje tajemnicą aż do poranka.

Pierwsze co pociągnęłam za sobą Michałka do stajni. -Koniki! Kocham koniki! Jakie one są śliczne! -mam nadzieję, że mówiłam  nie krzyczałam :D Stajnia prawie była zamknięta, konie zamknięte w swoich boksach po dniu pracy oczekiwały zasłużonego spokoju i szykowały się do snu. W owej chwili mnie to nie interesowało; chciałam chociaż dotknąć, pogłaskać, chociaż jednego z kilku koni. Przy okazji zaczerpnęliśmy informacji o możliwości nauki jazdy konno i zaplanowaliśmy cały jutrzejszy dzień (wtedy tak mi się wydawało).

Kolejnym celem naszego spacerku było jeziorko. Zapanował już półmrok; lampy rozbłyskały na trawniku wokół ośrodka,  w oddali było widać światło hotelowego tarasu i postury przebywających w tam wczasowiczów. Wskoczyłam na łódkę przywiązaną do małego mola.za mną Michał. Z brzegu dochodziła do naszych uszu muzyka świerszczy, zapach letniej nocy unosił się w powietrzu a w łódkę uderzały małe fale powstałe przez lekki wietrzyk muskający powierzchnię jeziora lub większe ryby, wyruszające na żer po całodziennym skwarze.  To wszystko sprawiało, że czuliśmy się wyjątkowo; jak w bajce pełnej czaru.

Na łódce nie zostaliśmy długo. Zżerała nas ciekawość, co jeszcze owe, magiczne miejsce ukrywa przed nami. Wyszliśmy z bramy ośrodka i powędrowaliśmy przed siebie wiejską, wylaną asfaltem drogą.  Wpierw po jednej stronie ulicy a z czasem i po drugiej  otaczało nas dojrzewające zboże, polne kwiaty; tj. chabry, maki. Towarzyszyła nam nadal muzyka grających na swych nóżkach, jak na skrzypcach, świerszczy. Czasem letni wietrzyk wprawiał w ruch otaczającą nas roślinność, a łany zbóż jak władcy oddawały mu pokłon, falując w złocie. Zapadła już noc. Zaczęłam się bać odgłosów dochodzących ze zboża, za drzew i traw. Kurczowo trzymałam się Michała. Postanowiliśmy już zawrócić. Noc przykryła wszystko, jakby na otaczający nas świat rzucono czarną kurtyną. Byliśmy tylko my, otaczająca nas nocna cisza, pozbawiona ludzkiego gwaru, dziennego życia. Zmysł wzroku przesłonił słuch. Nie było świateł ulicznych więc widzieliśmy głownie nasze białe buty, które z każdym krokiem błyskały nam przed oczami.  Z każdym szelestem i szmerem bałam się coraz bardziej. Słuch pobudził uśpioną wyobraźnię, zastępującą niedoskonałe oczy. Poczuliśmy ulgę, kiedy znaleźliśmy się w znajomej bramie, a nieopodal widać było światła z naszego hotelu.  

Zmęczeni dniem i wrażeniami jakie nam dostarczył, włączyliśmy tv i  ułożyliśmy się do snu.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #104 dnia: 14 Czerwca 2010, 18:03 »
oooh bejbe :brewki: Ty powinnaś pisać scenariusze do filmów ;D
ja też kocham K O N I K I :skacza:

Offline JolaM85

• maniak
« Odpowiedź #105 dnia: 14 Czerwca 2010, 18:19 »
oo jaaaa bajka po prostu a ty nie powinnas sie wziac za pisanie jakiejs opowiesci co? :D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #106 dnia: 14 Czerwca 2010, 19:00 »
Pięknie piszesz, Werka, naprawdę :) Tylko powiem Ci, że opowiadanie było cudowne... aż do ostatniego zdania. Słowa: "włączyliśmy TV" zepsuły cały nastrój :p Ale może jestem przewrażliwiona, bo nie cierpię oglądania telewizji, zwłaszcza wieczorami :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 14 Czerwca 2010, 19:12 »
Werka powinnaś pisać opowiadania  ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #108 dnia: 14 Czerwca 2010, 19:37 »
O rety, ale Ty masz styl kobietko  :o :o :o Weź napisz jakieś opowiadanie :P Poważnie! :)
Czekam na cd ;) zaczarowana w Twojej opowieści

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #109 dnia: 14 Czerwca 2010, 19:53 »
Taki magiczny nastrój zrobiłaś a tu: "Włączyliśmy TV" chyba wszystkich to wybiło z tego bajkowego opisu... ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 14 Czerwca 2010, 23:17 »
WoooW Werka!Ty to umiesz pisac!Tak mnie zaciekawilas , ze nawet nie slyszallam ze cos moj PM mi mówi , dopiero teraz mi znowu powiedzial czy go slucham  :D.Tak mnie zaciekawilas!Normalnie jak bym jakas swietna ksiazke czytala!
Werka mam nadzieje ze naskrobiesz nam cos jeszcze!Co bylo dalej!Obudzilas sie i ... ?? ?? ??

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #111 dnia: 15 Czerwca 2010, 14:52 »
Dalje, dalej, dalej :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #112 dnia: 15 Czerwca 2010, 15:20 »
a gdzie sie znajduje takie piękne magiczne miejsce?
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
« Odpowiedź #113 dnia: 15 Czerwca 2010, 20:56 »
chcemy więcej  :protestuje: :protestuje: :protestuje: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #114 dnia: 15 Czerwca 2010, 21:17 »
Fajnie, fajnie :)
Chcemy więcej :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #115 dnia: 15 Czerwca 2010, 21:19 »
oooh bejbe :brewki: Ty powinnaś pisać scenariusze do filmów ;D
ja też kocham K O N I K I :skacza:

Ja też ja też!!!!!! Zakochana na zabój  :skacza:

Czekam na dalej :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #116 dnia: 15 Czerwca 2010, 22:12 »
ajj..... Cudnie  :Serduszka:
Czekam na ciąg dalszy   ;D

:-*  :-*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #117 dnia: 16 Czerwca 2010, 08:28 »
Witaj Werciu. Ale mnie dawno w twoich wątkach nie był, przepraszam należą mi sie bicze :(
relacja super i jak zwykle trzymasz w ostrym napięciu :)
czekam na foteczki :)

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline JolaM85

• maniak
« Odpowiedź #118 dnia: 16 Czerwca 2010, 08:40 »
Wercia gdzie dalsza relacja czekamy  ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010