Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym  (Przeczytany 29789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
« Odpowiedź #300 dnia: 18 Września 2010, 18:23 »
hej hello!

ja mam dziś głowo tułów   :-[ ból najgorszy był rano i teraz pod drzemce... nie mogę ruszać ją wcale... cały czas boli  :-[ nie wiem czy dam rade więcej popisać... i smaruje maściami dla sportowców teraz naproksenem i nic nie pomaga ::)... jak do pn nie zelżeje ból chyba czeka mnie lekarz city

agulka -nie mam pojęcia... teraz to już nie wiem z czego mnie szyja tak boli ::)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #301 dnia: 18 Września 2010, 19:48 »
kochana mężuś musi Cie wysmarować i wymasować :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #302 dnia: 19 Września 2010, 13:22 »
Poleż, daj organizmowi poleżeć, a ból na pewno przejdzie :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #303 dnia: 24 Września 2010, 19:55 »
werciu wracaj do zdrowia!

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #304 dnia: 26 Września 2010, 12:30 »
cześć laseczki  :-*

znowu was zaniedbuje... przepraszam  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

mamy tu małe zatrzęsienie ziemi  ::) M. pomagam w pisaniu pracy mgr i nie mam czasu kompletnie na nic  ;) ;)

z szyją już lepiej... nie wiem czy przewiało mnie czy to była kontuzja ale do wtorku chodziłam z szalikiem... teraz czasem tylko jak przesilam szyję to zaboli... ale jest dobrze  ;)

z nowości... postanowiłam odstawić tablety anty... jakoś jestem szczęśliwsza bez nich  ;D szczerze mówiąc bardzo się boje tego co może się dziać po ich odstawieniu... myślałam że w piatek nie wytrzymam i wezmę tabletkę (2 dzień cyklu) ale dałam rade przezwyciężyć strach... mam nadzieję że źle nie będzie ::) będzie mi jednego brakować... swobodnych figli  ;D ;D  hehe i perełki mi od razu zmalały... dziwne nie czułam w ogóle piersi przy tabletkach ja wczoraj w lusterko a tam takie małe orzeszki się zrobiły  ::) i spadł mi w 1 kg  :)

miłej niedzieli  :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #305 dnia: 29 Września 2010, 16:52 »
No widzisz, strach ma wielkie oczy...a jak widać poza mniejszym biustem nic się na razie nie dzieje. Oby tak dalej. Wiem, tabsy są takie wygodne...no i biust po nich też mi się zawsze podobał...teraz to na ma na czym specjalnie oka zawiesić  ;) ;D ale przynajmniej jest bez chemii.

Fajna fryzurka  :) a z tą szyją, to pewnie rzeczywiście nieprawidłowe wykonania brzuszków...chyba źle podtrzymywałaś rękoma głowę-szyję...no najważniejsze że już przechodzi...

No i takie ładne plany miałaś odnośnie relacji a tu nic... :-\ kochana, ruszaj, ruszaj! :tupot:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #306 dnia: 29 Września 2010, 23:13 »
No właśnie, czekamy na relację! :) :) :)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #307 dnia: 7 Października 2010, 09:58 »
hej kochane  :-*

cięzko mi ostatnio wpaść na forum... czasem tylko do kogoś zajrzę ale też nie pisze  ::) rozpoczęłam nowe studia "od początki" -ekonomię... i mam masę nauki... zwłaszcza z matmy... ostatnio matme miałam 6 lat temu i nie wiele pamiętam... także  w tym tygodniu od rana do wieczora mam nos w książkach  ;) poprzedni weekend spędziłam już na uczelni... i jak zombi siedziałam bo w czwartek po kolejnych nocnych maratonach M. złożył prace.... teraz czekamy na obronę...  8)

co u mnie poza tym... wycięłam dość ciekawy numer w centrum handlowym  ;D ;D ;D pomyliłam mężów  :mdleje: :mdleje: hehe rekcja faceta zony była ciekawa  ;D ;D nio ale to mi się tylko coś takiego może przytrafić  :brewki: :brewki: :los:

po odstawieniu tablet... hm... narazie oki... Agulku boję się następnej @... ona mnie przeraża :-[ cycuchy mi się skurczyły o 2 rozmiary... muszę sobie stanik kupić  ::) bo hehe bo wyglądam strasznie... tak mi odstaje i bardzo oj bardzo bolą mnie nio hm... wiecie chyba... to na cycuchach  ;D ;D rany... dotknąć się nie mogę...

planujemy remont salonu... jedyny punk mieszkania jeszcze nie ruszony od kupna... i nas zalało... ledwo skończyliśmy remont i mamy zacieki w przedpokoju i kuchni  :-[ mamy ubezpieczenie ale od " uszkodzeń uniemożliwiających zamieszkanie" i teraz nie wiem... chyba od zarządcy nieruchomości nam się coś należy  ??? jak to wygląda może wiecie?

na areobik na razie nie chodzę bo nie mam kiedy i tak się toczy...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #308 dnia: 7 Października 2010, 10:41 »
To kiedy obrona męża?
Powodzenia w macierzach i innych matematycznych łamigłówkach  :)

Jak to pomyliłaś mężów?!  :D :D :D Opisz jak to się stało!  :P

To rzeczywiście bardzo wrażliwe piersi Ci się zrobiły, myślę że niedługo powinno być coraz lepiej, organizm się oczyści, wróci do normy..

Kurde, to niewesoło z tym zalaniem...wiem że spółdzielnia zwraca kaskę, ale nie jestem pewna czy tylko w przypadkach dotyczących rur w pionie, co do innych form własności budynku nie orientuję się nawet., hmm, a powinnam w razie W..

Mam nadzieję, ze znajdziesz później troszku czasu dla nas, żeby pokazać choć namiastkę jakąś z Waszego dnia  :) nie wspomnę o opowieściach  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #309 dnia: 7 Października 2010, 10:55 »
Ponoć 3 miesiące organizm się do tabsów przyzwyczaja i 3 odzwyczaja...  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #310 dnia: 7 Października 2010, 11:00 »
Właśnie, jak to było ztym pomyleniem mężów? :D he he

a z tym zalaniem, to pewnie zależy w jaki sposób Was zalało ? jakieś odzszkodowanie powinno się należeć...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #311 dnia: 7 Października 2010, 11:45 »
Tez chciala bym zebys opisala jak pomylilas mezow  :D :D :D.

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #312 dnia: 8 Października 2010, 10:10 »
wczoraj znowu posiedziałam nad matmą... nawet kilka zadań zrobiłam dobrze  ;D ;D hehe "powodzenia" -Agulku kciuki się przydadzą... zwłaszcza ze mało czasu miałam na powtórki... dziś muszę jeszcze otworzyć angielski  :mdleje: :mdleje: :mdleje: porażka... nie wiem za co się łapać  :-\

Agulku, właśnie mamy mieszkanko w spółdzielni  ;) dziś raczej w poniedziałek się tam przejdę i dowiem co i jak  8)
Castia przyczyną zalania był przeciekający dach (mieszkamy na 4 pietrze)  ::) jak skończy nam się to ubezpieczenie to wykupimy bardziej normalne... a teraz hm... mam nadzieje ze nam się coś należy z tego tytułu od spółdzielni....  ::)

Michał będzie miał obronę w listopadzie  ;) nie ma jeszcze wyznaczonej dokładnie daty... bynajmniej ja nic o tym nie wiem... zaczyna mi małż podpadać  ::) bo jak ja zastrajkuje to będzie biedny  :obrazony: on nie rozumie co znaczy wspólnie mieszkać, tzn. m.in. mieć wspólne obowiązki  :boks_4: nie wiem jak to mu wytłumaczyć by dotarło  ;D  

nio a teraz ciekawostka która was bardzo zainteresowała.... :D :D

pojechaliśmy do wrocka do centrów handlowych... Moje ulubione miejsce to hm... rzeczy do dekoracji domu w AgataMeble... jak zobaczyłam że powiększyli ten dział dusza mi się uradowała  ;D ;D Tuż przy wejściu był dział z gałązkami (chciałam duży wazon z zielonymi gałązkami do przedpokoju) i zatrzymałam się tam patrząc, zastanawiając się, analizując macając itp.  :twisted: nie dotarło do mnie że hm... M. nie ma... W końcu odłożyłam sobie ten zakup na później i chwytam "Michała" pod rękę zawieszając oko na wielkim sklepie... I tak go trzymając pod rękę rzekłam - skarbie trochę czasu to spędzimy... jest dużo... W tym momencie poczułam nie ten materiał pod palcami... Michał miał tylko bluzkę a to była kurtka... podnoszę wzrok a to jakiś koleś, stoi zszokowany... Puściłam buraka, przeprosiłam, że to pomyłka... i nagle ... leci jąkać babka, i krzyczy -to mój mąż, to mój mąż... -Ja już całkiem zbita z tropu powiedziałam tylko -a mój mi gdzieś zwiał... :hahahaha: :hahahaha: i poleciałam do mojego ukochanego... nawet szybko go znalazłam   :brewki: :brewki:

hehe zmykam do prac domowo-studenckich, do miłego  :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #313 dnia: 8 Października 2010, 11:18 »
Heheh, co za historia  :D

A co do gałązek w przedpokoju - jak chcesz to zrobić mając kota?  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #314 dnia: 8 Października 2010, 11:36 »
króliczku o tym nie pomyślałam  :drapanie: ;D ;D nio hm... nasz kot szybko się uczy... myślę, że kilka razy klasnę w rękę i da sobie z tym spokój  ;D ;D kiedyś miałam ozdobę sizalową na wazonie na podłodze i szybko się nauczył, że sianka mu nie wolno  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #315 dnia: 8 Października 2010, 11:37 »
Hhahahaha, dobre!  :D

Mi się też strasznie podoba opcja takiego dużego wazonu z gałązkami! No i też jak jestem w "Agacie" to wchodząc do działu z dekoracjami znikam...wzięłabym niemal wszystko  ;D

To moim zdaniem od spółdzielni należy Wam się na 100% odszkodowanie, tylko zgłoście to w miarę szybko!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #316 dnia: 8 Października 2010, 15:41 »
Jak sie usmialam !!!Najbardziej z tego kolesia zony!Jaka kobitka :D!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 8 Października 2010, 23:08 »
Ale się uśmiałam, świetna historia  ;D ;D ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #318 dnia: 9 Października 2010, 14:58 »
Kobieta szybko swoje terytorium zaczęła zaznaczać :D ha ha ha fajna historia, ja jak byłam mała to podobnie moją mamę pomyliłam i próbowałam od jakiejś pani wyłudzić lizaka ;P

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 17 Października 2010, 13:54 »
hej słoneczka  ;)

ale u nas dziś cudna pogoda aż ciężko uwierzyć, że to połowa października   :D :D hehe straszyli tym śniegiem opony wymieniliśmy na zimówki a tymczasem letnie by się przydały  :P :P

a co u mnie ??? :D

ktoś ma przyjść w sprawie tego zalania ze spółdzielni :) we wtorek będzie telefon

malowałam (na razie 1 warstwa) parapety i bierzemy się za salon... dziś jedziemy po kominek  :tupot: :tupot: jak Michał w tym tyg. przerobi instalacje biorę się za remont i malowanie... a jak dostaniemy kasę to kuchnia city znowu będzie w remoncie  ;D ;D
nadal szukam pracy eh... ciężka z tym sprawa...  ::)

michałek coś ostatnio mi pomaga... nawet kran wymienił  :P :P sam  ;D ;D nic nie musiałam mówić   :o :o8)

byliśmy wczoraj u znajomych... niebawem u nich będzie nowy człowieczek na świecie... może strzelec, jak ciocia wercia  :brewki: zawieźliśmy film z wesela (niestety ten wadliwy ) i fotki... muszę w końcu zakończyć tą sprawę z fotografem... jakoś wciąż o tym zapominam  :drapanie:

dziś jedziemy do swatów... eh... kawusia pyszna się szykuje... taka z pianką  :Serduszka: dobrze ze nie mam tego ekspresu w domu bo w nałóg bym wpadła...  :P :P nio hm... może na wypłatę sobie go kupię o ile w końcu ją dostanę  :p :lol:

i codzienność przeplata mi się z matmą i angielskim  :P :P matmą w realu angielskim w ciągłych planach i myślach  ;D ;D

:-* :-* dla was

lecę obiadek robić  :-* :id_juz:

« Ostatnia zmiana: 19 Października 2010, 12:15 wysłana przez Maja »

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #320 dnia: 17 Października 2010, 14:04 »
ale ze mnie gapa  :P :P

wow... to już 5 miesięcy  :serce:

to tak z tej okazji... a było to 5 miesięcy temu... :Serduszka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 17 Października 2010, 14:41 »
Wercia do swatów ??
tzn do osób którzy Was ze sobą poznali ??

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #322 dnia: 17 Października 2010, 15:04 »
justys -dokładnie :D :D przyczynili się do naszego poznania ;) 

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #323 dnia: 18 Października 2010, 17:14 »
Wooow ten czas szybko leci ;).
Za miesiac bedziecie miec pol roku  :D!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #324 dnia: 18 Października 2010, 22:40 »
Gdzieniegdzie "swatami" nazywa się teściów,... Nie wiem w sumie czemu ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 18 Października 2010, 23:03 »
Własnie Madzia  ;) tzn nie o swoich teściach tylko np moi rodzice tak mówią o mojego męża rodzicach  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #326 dnia: 18 Października 2010, 23:11 »
No właśnie ;) No i moi teściowie tak mówią o moich rodzicach, a mnie to trochę denerwuje, bo tak dziwnie to brzmi :P Może dlatego, że nie wiem, dlaczego akurat tak się mówi ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #327 dnia: 19 Października 2010, 11:06 »
:szczeka: pierwsze słyszę o tym co piszecie   :o :o

oj.... na moich teściów to na szczęście moja mama tak nie mówi  ;D ;D określa ich inaczej  :brewki: :brewki: :brewki:

ja właśnie jestem po 1 dniu 1@ po odstawieniu... wczoraj było nie fajnie...  ::) ale dziś o niebo lepiej tylko spałam 10 godz.  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #328 dnia: 19 Października 2010, 13:35 »
Kominek powiadasz...no no, fajnie!

Werciu, jak tak będziesz intensywnie myśleć o angielskim, to już mało brakuje do myślenia po angielsku  ;) :P

Ciekawe jak tam pójdzie wizyta kogoś ze spółdzielni.
Ja też myślę o takim ekspresie, ale w sumie kawę w domu pijamy z mężem tylko w weekendy, więc to chyba mało praktyczne...

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #329 dnia: 21 Października 2010, 11:12 »
hej laseczki...

był gościu ze spółdzielni, zrobił fotki, spisał protokół i czekamy  :tupot: zaciskam kciuki by się udało coś dostać  8)

agulku niestety tylko elektryczny   ;D ;D może kiedyś jak się wybudujemy będzie prawdziwy płomyczek... ale póki co jak głupia cieszę się z tego elektrycznego  :tupot: :tupot:  i zaczęliśmy remont w salonie... urządzimy do dopiero po nowym roku ale ściany przygotowane już będą  :D :D

ja uwielbiam kawusie... mogłabym ją pić i do śniadania i do obiadu i do kolacji i na "dobranoc" hehe ;D ;D marzenie   :P :P ograniczam się do max 2 dziennie

kochane zastanawiam się co zrobić z tym wątkiem... nie mam czasu zbyt wiele na pisanie... zaledwie kilka zdań mi wychodzi... widzę, że prawie też nikt tu nie zagląda... nie mam też kompletu zdjęć od fotografa... i nie wiem czy jest sens go ciągnąć  :-[ nie chce też relacji zaśmiecać tym co u mnie... itp. hm... to chyba najgorsza relacja na forum  ::)
[/b]