0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: kurczaczek83 w 3 Marca 2015, 11:40Cytat: doksik86 w 3 Marca 2015, 11:34 ponoć 5w1 jest najlepsza opcją, nie ma tylu konserwantów, co refundowane szczepionki, drugi plus to mniej kłucia, a podobno 6w1 jest bardzo niedopracowane i po niej są NOPy...ile w tym prawdy...Głupie gadanie ze nie dopracowana, jakby było coś nie tak to by w ogóle nie była dopuszczona.My szczepiliśmy 6w1 i tak samo jak u Ciebie po5w1 nie było żadnego nopa nawet gorączki nic,Nie jestem pewna czy to głupie gadanie. Czytałam (w internecie i nie pamiętam teraz czy było źródło jakieś wiarygodne bo czytała chyba z 4 lata temu) że były szczepionki 7 w 1 i zostały wycofane bo były szkodliwe
Cytat: doksik86 w 3 Marca 2015, 11:34 ponoć 5w1 jest najlepsza opcją, nie ma tylu konserwantów, co refundowane szczepionki, drugi plus to mniej kłucia, a podobno 6w1 jest bardzo niedopracowane i po niej są NOPy...ile w tym prawdy...Głupie gadanie ze nie dopracowana, jakby było coś nie tak to by w ogóle nie była dopuszczona.My szczepiliśmy 6w1 i tak samo jak u Ciebie po5w1 nie było żadnego nopa nawet gorączki nic,
ponoć 5w1 jest najlepsza opcją, nie ma tylu konserwantów, co refundowane szczepionki, drugi plus to mniej kłucia, a podobno 6w1 jest bardzo niedopracowane i po niej są NOPy...ile w tym prawdy...
Cytat: ciriness w 3 Marca 2015, 11:38Marta coś ty, my z Kubą normalnie na basen, do sklepu chodzimy, nie dajmy się zwariować Na pewno? bo nie chce mi się jechać zwłaszcza jeśli miałabym narażać dziecko
Marta coś ty, my z Kubą normalnie na basen, do sklepu chodzimy, nie dajmy się zwariować
A ile wkłuć jest w 5w1-chyba 2 nie?
Marta z ta ucieczką ze szpitala to już puściłaś wodze fantazji
przechorowanie kilku chorób wirusowych w dzieciństwie to najlepsza ochrona przed nowotworami przez całe życie
To mnie rozwaliło, większej bzdury nie czytałam już dawno Cytujprzechorowanie kilku chorób wirusowych w dzieciństwie to najlepsza ochrona przed nowotworami przez całe życie