Autor Wątek: Z każdą minutą bliżej do pełni szczęścia... Odliczanie Lenki89  (Przeczytany 58843 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Cześć  :hello:
Niestety wczoraj nie dałam rady poszperać w poszukiwaniu sukni ale dziś już sobie nie odpuszczę ;) Miałam wczoraj gości z okazji moich imienin i od siostry i szwagra dostałam piękne perfumy Calvin Klein, takie jak lubię słodkie a zarazem delikatne :) Trzymam je już na ślub :)

Dorkazz nie byłam jeszcze w żadnym salonie i szczerez to nie mogę się jużtego doczekać. Ja w ogólę uwielbiam mierzyć ciuchy więc dla mnie będzie to prawdziwa przyjemność. Ale myślę, że jeszcze jest za wcześnie, nie ma się też co napalać bo jestem w trakcie odchudzania i wiele może się zmienić kiedy uda mi się zrzucić zbędne kilogramy ;) Myślę, że w wakację już nie wytrymam i pojadę gdzieś, ale teraz póki ja i moja mama pracujemy nawet ciężko wygospodarować czas :) Mam już pewne wyobrażenie sukni, mam nadzięję, że znajdę tą jedyną i wymarzoną, która będzie zarówno piękna jak i wygodna :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Lenka a może znalazłaś na necie swój typ sukni?? 8)

Spóźnione życzenia imieninowe :przytul: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Lenka a z czego Ty chcesz się odchudzac? Przecież jesteś szczupluteńka  :) ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No to najlepszego :-* :-* :-*
Miło dostać taki prezencik, jaki nam się podoba, no i perfum nigdy dość ;D

Po przymierzać jak lubisz to możesz iść zawsze, zorientujesz się jaki masz rozmiar( bo to wcale nie jest tak jak z ciuszkami na co dzień), co Ci pasuje, ile ewentualnie schudnąć,żeby też jak wieszak nie wyglądać....
A potem na prawdziwe mierzenie za jakiś czas iść znowu.

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.08.2011
No właśnie warto nawet mieć rozeznanie w czym szukać, bo wymarzysz sobie jakiś model, a później się okaże że on wcale do Ciebie nie pasuje i wtedy totalna zmiana planów i całe poszukiwania idą na marne  :'(
ja też o tym myślę, ale jeszcze też uważam że jest trochę za wcześnie, a tymbardziej że nie mam przy sobie ani mamy ani żadnej siostry, a przecież PMa tam nie zaciągnę... :P

No i mamy kolejną rzecz wspólną, bo też jestem na diecie :P ostatnio trochę sobie odpuszczałam ale i tak od początku wiosny już prawie 10 kg mniej :P chociaż i tak ja po sobie tego nie widzę, bo jestem w ogóle duża (182cm) także tego... :P
może będziemy się wspólnie motywować :P chociaż na zdjęciach w ogóle nie widać żebyś miała z tym problem

buziaki  :-*

Offline Lenka89

• entuzjasta
Cześc  :hello: :hello: :hello:

Dziękuje za życzenia  :-* :-* :-*

Ostatnio nie mam kompletnie na nic czasu. Jestem w trakcie zmiany pracy i mam pełno spraw do załatwiania, a jeszcze remont u siostry i masa innych zupełnie codziennych i prozaicznych obowiązków... Ale wreszcie jestem  ;D ;D ;D

Dziewczyny- zdjęcie które jest na pierwszej stronie pochodzi sprzed dwóch lat, od tego czasu nabrałam troszkę kilogramów, a dokładniej 7, których chcę się pozbyć. Gdyby ubyło mi jeszcze nad programowych trzech to bym się nie obraziła  ;D Jednym słowem- 10 kilo mniej to mój cel  ;D

Dorkazz gratuluję i podziwiam  :ok: :ok: zdradź mi prosze jak zrzuciłaś te 10 kilo  :blagam: :blagam: :blagam:  Faktycznie wysoka z Ciebie dziewczyna, to ja się zawsze czułam duuuża a mam 170cm.

Nie chcę wyglądać jak wieszak, zresztą nawet gdybym chciała to nic z tego bo mam taką budowę, że zawsze będę w pewnych miejscach zaokrąglona. Mam szerokie biodra i dosyć szerokie ramiona. Najtrudniej pozbyć mi się tzw. boczków... Może macie jakieś sprawdzone i skuteczne sposoby? Bo brzuch schodzi mi szybko, tyłek i biodra mi nie przeszkadzają takie jakie są- są ok, tylko te przeklęte boki  :P :P

Ok, czekałam na to cały dzień i wreszcie ta chwila nadeszła  ;D Idę zaparzyć herbatkę i poprzeglądam sobie strony z sukniami ślubnymi. Jak znajdę coś, co mnie zachwyci to Wam pokaże ;)

Buziaki :-*

Offline Lenka89

• entuzjasta
Stwierdziłam, że chyba coś jest ze mną nie tak... Przejrzałam jakieś 5 stron i się zniechęciłam bo nie było ani jeden sukni która wpadłaby mi w oko. Mam pewien jej zarys w głowie i spróbuję Wam go teraz przedstawić  ;D

Z sukienki z pierwszego zdjęcia podoba mi się dekolt i ramiączka, ogólnie góra, te marszczenia na brzuchu tez fajne :) i gdyby to szło niżej aż do tego miejsca w którym na drugim zdjęciu jest ten pasek czyli tak do bioder to było by idealnie + prosty dół :) Nie wiem czy wyraziłam się dostatecznie jasno ale chciałabym aby sukienka nie miała kroju typowej rybki, ale żeby tez nie rozchodziła się do A tuż za talią. No mniej więcej coś takiego bym chciała ;) Pewnie takiej nigdy nie znajdę ale gdybym mogła mieć taką jak sobie wymarzę myślę, że tak włąśnie by wyglądała :) Gdyby oczywiście ładnie na mnie leżała ;)

To teraz fotki:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Na pewno znajdziesz sukienkę swoich marzeń trzeba tylko dalej szukać ;) Salon jest tyle, że się w głowie nie mieści, więc przeglądaj, przeglądaj i w końcu trafisz ;)

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
Moja dieta nazywa się proteinowa, wygoogluj sobie i będzie wszystko jasne, w razie pytań służę radą :) naprawdę super dietka

170... phi :P ja to nawet szpilek nie mogę założyć bo i tak na codzień na wszystkich patrzę z góry  :'(  ;D ale spoko... już się trochę przyzwyczaiłam :)

wiem o jaką sukienkę Ci chodzi, jak napotkam coś takiego w swoich poszukiwaniach na pewno podam dalej :)
i ja też mam ten problem, żadna mi się tak specjalnie bardzo nie podoba, a to nie może być zwykła sukienka...
to chyba będą długie i męczące poszukiwania :P

:-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Mierzyłam podobną sukienkę w salonie Lisa Ferrera w Katowicach, góra taka jak opisałaś, nie pamiętam jaki dół :drapanie: nie wyglądała na mnie dobrze, a więc nie zwróciłam uwagi ani na model, ani zbytnio na fason ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jestem i ja   :hello:
Mam nadzieję, że można...
Wątek nadrobiłam :)

Śliczna z Was parka(faktycznie młodziutka), pierścionek, fryzurki i kwiaty w moim typie  ;)
A jeśli chodzi o zespoł Mister, to moja siostra miała go na swoim ślubie  ;D I była bardzo zadowolona, ja rónież  :D. Goście super się bawili, konkursy na poziomie, fajny kontakt z goścmi  ;) Naprawdę zespoł godny polecenia! Gdyby nie był to ślub mojej siostry, to pewnie bybm go zamówiła do siebie... zrezygnowałam tylko i wyłącznie dlatego, że nie chce żeby Ci sami gości bawili się drugi raz z tym samym zespołem...
A możesz mi powiedzieć,  jaka jest teraz cena zespołu? Pytam z ciekawości, bo ślub siostry jednak był parę lat temu, więc pewnie się zmieniła  ;)

Offline Lenka89

• entuzjasta
Cześć Dziewczyny :)

Justyś- jasne, że możesz :) Zespół MISTER grał też u mojej siostry i z tego samego względu go nie chciałam co Ty.
Jednak po wielu poszukiwaniach nie udało mi się znaleźć takiego fajnego zespołu, z tak licznym składem za tak przystępną cenę. Moja siostra w październiku zeszłego roku płaciła 1850 zł, my płacimy 2250, chociaż zmieniłą nam się godzina ślubu na wcześniejszą więc nie wiem czy nie każą nam dopłacić za tą nadprogramową godzinę. A Twoja siostra ile płaciła?

Czigra, dzięki za informację, w takim razie odwiedze ten salon :)

Dorkazz dietę proteinową znam bardzo dobrze, miałam dwa podejścia do niej i dobrze się na niej czułam bo jedzonko smaczne i nie trzeba głodować, ale niestety po pierwsze zgubiły mnie słodycze od których jestem uzależniona i po kilkunasty dniach bez efektów zrezygnowałam i zniechęciłam się i sięgnełam po słodkości no i z diety nici... Dla mnie jedyną dietą możliwą do przyjęcia jest dieta MŻ- czyli mniej żreć  ;D ;D

Pozdrawiam!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mż to chyba najlepsza z diet  :D :D :D tylko tu motywacja też jest potrzebna heheheh
Co do sukienki to nie zniechęcaj się po poszukiwania jeszcze przed nami  ;D Sukienek w Twoim typie jest naprawdę dużo...a do tego jak będziesz
mierzyc to może się okazac,że całkiem co innego Ci się podoba  :D :D :D
Także głowa do góry  ;D :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Moja siostra płaciła coś ok. 1800 zł, ale tak jak mówiłam parę lat temu  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Lenka suknia bardzo w moim typie  ;D ;D ;D

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
Szukałam tych misterów na necie i coś nie mogę znaleźć. czyżby nie mieli strony czy coś przeoczyłam?

a co do dylematów słodyczowych to ja doskonale je znam i też mi było ciężko bo brakuje mi bardzo owoców i słodkości, ale np. zjedzenie jogurtu traktuję jako słodycz :P a raczej muszę traktować :P nie no, z tym jest mi ciężko ale idzie wytrzymać, choć i były załamania z grzechami o których tu nawet nie napiszę bo się wstydzę :P

no... i tak.  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Z tego co wiem, zespoł nie ma strony  :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Lenka, oglądałaś suknie na stronie Maggie Sottero? Jeśli nie, to polecam, są piękne ;D

Offline Lenka89

• entuzjasta
Witajcie Kochane!  :hello: :hello: :hello:

Zespół MISTER nie ma swojej strony, jeśli ktoś jest zainteresowany mogę jakiś kawałek z wesela pokazać, bo grali u mojej siostry i namiarami też służę :)

Nemi, obejrzałam wszystkie suknie z tej strony i faktycznie, niektóre bardzo ładne. Można je dostać w polskich sklepach?

Słuchajcie dosięgły mnie dylematy ślubne ze wszystkich stron: suknia, fryzura, doradźcie mi :błaga:
Wiem, wiem jeszcze strasznie dużo czasu i pewnie zmieni mi się wszystko 100 razy, ale proszę napiszcie co sądzicie o moim aktualnym pomyśle :)

Najpierw fryzura. Kiedyś miałam krótsze włosy, teraz mam do łopatek kiedyś miałam takie ciut za ramiona. Odgrzebałam dziś zdjęcia z tamtych czasów i pomijając moje głupie miny to fryzurka mi się podoba. Gdybym miała takie włoski i poprosiła fryzjerkę o loki, ale takie z grubych wałków, tylko nie grube pasemka tylko cienkie pasemka nawijane (kurcze, czy ja się dostatecznie jasno wyrażam? :P ) żeby ta fryzura była taka lekka i puszysta :D Widziałam taką u jednej pani w jakiś folderze z sukniami ślubnymi i nie mogę teraz tego znaleźć bo bym Wam pokazała dokładnie o co mi chodzi. Mam nadzieję, że macie bujną wyobraźnię ;P

To teraz fotki moje w tamtych włoskach:

Oczywiście do takich rozpuszczonych nie za długich włosów zrezygnowałabym z welonu tylko wpięty kwiat. Chciałabym podkreślić mój stosunkowo młody wiek i nie postarzać się na siłę tylko, wyglądać tak dziewczęco :)

Proszę nie komentujcie moich min :D Już mi się nie chciało zamazywać twarzy ;)

A teraz suknia:

Zakochałam się  :Zakochany: :Zakochany: :Zakochany:

Nie orientujecie się w cenach tej kolekcji? To La Sposa 2010, model Lebrija. A może widziałyście podobną w innych salonach z innych kolekcji?

Z innych informacji poza ślubnych to znalazłam pracę  ;D ;D i schudłam 3 kilo  ;D ;D
Dzisiaj piękna pogoda i humor wyjątkowo mi dopisuję :) Mam nadzieję, że u Was też niedziela mija pozytywnie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Sunia piękna-też  na nią zwróciłam uwagę podczas przeglądania www.
Co do fryzury nie doradzę,bo ja jestem za tradycyjnym kokiem  ;) ;D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też jestem za kokiem  :D
Co do sukni - jest ładna ale nie w moim typie :)

Gratuluję znalezienia pracy  :D :skacza:
To gdzie teraz Cię będziemy mogli spotkać na jakim stanowisku?? :)

:-*  :-*

Offline Lenka89

• entuzjasta
Koki mi się podobają, ale tak sobie pomyślałam, że może w rozpuszczonych włosach wyglądałabym bardziej naturalnie i tak... dziewczęco, wiecie, tak świeżo a na takim efekcie mi zależy. Ale tak jak mówię, pewnie koncepcja zmieni mi sie jeszcze conajmniej 10 razy  :P

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Lenka na ślub możesz zrobić sobie kok, a na sesje w plenerze rozpuścić włoski ;D

Suknia piękna, czemu szukasz takiej samej z innej firmy, bo trochę nie rozumiem ??? ::)

Offline Lenka89

• entuzjasta
Czigra mamy mini-sesje w dniu ślubu, nie chcemy typowego pleneru ;) Więc fryzura jaką będę miała na ślubie jest jedyną jaką mogę zaprezentować ;)

A co do sukni to słyszałam, że suknie z La Sposa są strasznie drogie, dlatego pytałam o podobne suknie z innych salonów :) Ale nie wiem czy to prawda, może wiecie coś na ten temat?

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Suknie La Sposa można również znaleźć w salonach Lissa Ferrera i ceny są standardowe, 3tys trzeba liczyć ;)

Offline Lenka89

• entuzjasta
Czigra w takim razie z ciekawości przejadę się do salonu Lissa Ferrera, bo jest chyba w Katowich, musze to sprawdzić.
A 3 tysiące to trochę dużo jak dla mnie. 3 tysiące za cały strój to rozumiem ale doliczając do samej sukienki dodatki to już jest spora kwota. Przy okazji wybierania sukni ślubnej dla mojej siostry oglądałąm naprawdę ładne za 2-2,5 tys a nawet poniżej 2 tysięcy, także 3 tysiące za sukienkę nie zapłacę ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Przepiękna suknia ślubna...  :)
Co do fryzurki niestety nie doradzę, też pewnie upnę włosy.
Może wklej jakieś fryzurki, które Ci się podobają, tak będzie nam łatwiej ocenić.
Gratuluję znalezienia praci i 3 kg na minusie  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Gratuluję znalezienia pracy  ;D no i zrzucenia wagi  ;D
Suknia super bardzo mi się podoba  ;D A co do loków to hmm ładnie wyglądają ale ja też jestem za kokiem...  ;D

Offline Lenka89

• entuzjasta
Dziewczyny, a czemu zdecydowałyście się na koka?

Mnie chodzi mniej więcej o coś takiego:

http://ikf.styl.fm/fryzury-krecone/fryzura24326.htm

I z jednego boku podpiełabym je sobie  luźno plus kwiatek :) Myślę, że byłoby ładnie. Zastanawiam się, czy teraz sie nie obciąć i nie zrobić próbnej. Jeśli będzie mi brzydko to te 7-8 cm. włosy mi zdążą odrosnąć i wtedy będę musiała pomyśleć nad inną fryzurą. Musze to przemyśleć  ::)
W ogóle to marzy mi się taka trwała, nie taki baranek tylko właśnie takie loczki. Chyba wybiorę się dziś do jakiegoś salonu fryzjerskiego po poradę :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Ja z góry założyłam, ze nie chcę mieć rozpuszczonych włosów, bo wiem ze będą mi przeszkadzać i będzie mi za gorąco ::) fryzura, którą wkleiłas jest śliczna, dziewczęca. jeżeli Ty sie czujesz komfortowo w rozpuszczonych włosach, to czemu nie ;D