0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I Przywitanie pary młodej-hlebek weselny i wino musująceII Uroczysty obiad koło 191. Rosół z makaronem2. Danie mięsnea. Karkówka „Huberus” pieczona w sosie pieczeniowo-śliwkowymb. Pierś z kurczaka z mozarellą i pomidorami3. Ziemniaki zapiekane w ziołach4. Warzywa gotowane/ Kapusta biała marchewka na zimno/ sałatka z pomidorów5. Deser lodowy- bomba malinowaIII Pierwsze danie na gorąco 21.001. Krokiet z barszczem czerwonymIV Drugie danie na gorąco 23.00 1. Danie mięsne a. Szwajcar b. Płonące szaszłyki 2. Krem z brokuł z groszkiem ptysiowymV Trzecie danie na gorąco 2.00 1. Zupa a. Flaki b. GulaszowaVI Na zimno1. Sałatka grecka2. Sałatka z kurczakiem wędzonym lub smażonym3. Sałatka gyros4. Sałatka jarzynowa5. Półmiski mięs pieczystych6. Szparagi z szynka w sosie tatarskim7. Roladki z kurczaka faszerowane „ a la devolaj”8. Igiełki z indyka9. Ryba po grecku10. Śledź w oleju z krążkami cebuli11. Jajka faszerowane pieczarką12. Smalec, ogórki małosolne13. Deski serów14. Półmiski warzyw konserwowych15. Koreczki- jeże na kapuście16. Ostre kiełbaski w cieście francuskim na ciepło