Autor Wątek: Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką... 03.06.2010  (Przeczytany 45988 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pusia24
  • uzależniony
Odp: Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką... 03.06.2010
« Odpowiedź #210 dnia: 23 Kwietnia 2010, 21:59 »
No to kochana dobrze ze tosciowa uswiadomislas i nie pozwolilas na takie rzeczy.Ja Ci tylko napisze taka sytuacje, moja przyjaciolka brala slub w pazdzierniku i ona mieszka w Szczecinie, on w Stargardzie a slub i wesele odbywalo sie w Stargardzie i PM wraz z rodzicami jechali ze Staragardu do Szczecina na blogoslawienstow a potem wszyscy razem znowu do Stargardu.
Ja tam wierze w Ciebie i jestem pewna ze dasz rade.
Powiadasz wieczor panienaski przy herbatce :brewki: :brewki: :brewki:Chyba Ty bedziesz musiala rozbawic towarzystwo bo to wieczor Panny Mlodej i musi byc z jajem. :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #211 dnia: 24 Kwietnia 2010, 06:43 »
Egzaminem się nie spinaj bo faktycznie rządzi się on swoimi prawami, podejrzewam że poziom zeszłorocznych egzaminów się utrzyma także wysoce prawdopodobne że duża część młodych prawników się dostanie, to nic że później pewnie dla nich/dla nas nie będzie roboty, grunt że aplikacja zaliczona  ;) Ale generalnie fajnie być aplikantem  ;) Mój przyjaciel robi ogólną gdybyś potrzebowała jakichś konkretniejszych informacji to mogę go podpytać.

buzi i miłego weekendu  :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #212 dnia: 24 Kwietnia 2010, 07:49 »
Olucha myślisz że zrobi się normalnie i te testy tak będą wyglądać?
Właściwie to samo było kiedyś z LEPem, też była niewielka zdawalność a teraz się to odwróciło i nie zdaje ok 30%.
Malavi to fajnie, że jesteś chociaż pewna tego co chcesz robić :)

Paznokcie żelowe w Poznaniu za 60-70zł to bardzo dobra cena :) Ja mam chyba tyle obok mnie :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #213 dnia: 24 Kwietnia 2010, 09:22 »
Paula no właśnie bo te co ja znalazłam to są za 150-170 a to juz jakos dużo

Olucha dziękuje bardzo za propozycje, postaram sie nie nadużywać dobrego serca i męczyć tylko w razie konieczności ;)

ciriness
a mogłabys podac namiary, gdzie ty robisz? Ja już wole podjechać kawałek i mieć ładnie niż zrobic obok siebie za kupe kasy i jeszcze nie wiadomo jak

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #214 dnia: 24 Kwietnia 2010, 10:17 »
Ale miałam nadrabiania :)
Suknię i buty masz cudo!!! Suknia w moim stylu jak najbardziej...

A teściowej się nie daj... niech spada :)

Miłego dnia  :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #215 dnia: 24 Kwietnia 2010, 15:46 »
Najważniejsze żebyście mieli ściśle określony zakres materiału, a nie tak jak to bywało w latach poprzednich, zostanie wtedy tylko wywryc akty i wysoce prawdopodobne że aplikacja stanie otworem, za co będę trzymała kciuki już teraz, może już nawet dzisiaj zacznę  ;)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #216 dnia: 24 Kwietnia 2010, 16:03 »
Malavi grzecznie wszystkie stronki nadrobiłam :-* Jak dla mnie menu bomba ;D ja tam lubie zupy i u nas też ich troszke będzie ;) co do błogosławieństwa, ale bym się wkurzyła :nerwus: stawiaj na swoim a jak  :P wiedze, że u Ciebie również przygotowania pełną parą i nawet podobne, także bede się Ciebie pilnować :brewki:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #217 dnia: 24 Kwietnia 2010, 16:40 »
Hej! Bardzo chciałabym dołączyć, mogę?
My też jesteśmy licealną miłością, już od 6 lat :D Też przechodziliśmy przez wspólne dojrzewanie i dopasowywanie, bywało różnie, ale jesteśmy razem i bardzo się kochamy ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #218 dnia: 24 Kwietnia 2010, 23:36 »
Zażelowanie swoich paznokci to max 80zł..więcej to zdzierstwo ::) ::) ::)
Jak chcesz to wyślę Ci namiary na dobra manikiurzystkę ze Szn ;) ;) ;)
 :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #219 dnia: 25 Kwietnia 2010, 00:32 »

beaberry witaj, pewnie że można, miło widzieć kolejnych takich "dziwaków" jak my :)

Anjuszka, co za poświęcenie nie zanudziłaś się?

Olucha to ja trzymam cię za słowo, a ty łap za kciuki!

mka no poproszę  :Daje_kwiatka:

Ale miałam dzień, okazało się że nasz przyjaciel leży w szpitalu. Miał wypadek wpadł na rowerze pod samochód i generalnie teraz stan stabilny, ale było cienko. Ma popękaną czaszkę, krwiaka w płacie czołowym, złamaną rękę, szef przez pół twarzy, w ogóle całą twarz pozdzieraną i oko okropnie spuchnięte i jest na intensywnej terapii. Dzisiaj nie zdążyłam do niego wejść, był Michał, bo ma bardzo ograniczone godziny przyjęć i może być tylko jedna osoba na sali. Jutro do niego jedziemy i normalnie, aż się boję :cry:

W ogóle jakieś fatum. Dzisiaj na tym panieńskim to tak jak Wam pisałam, a my jeszcze przez ten wypadek takie przybite. Jakby tego było mało to mojej świadkowej zapaliły się włosy od świeczki  :boje_sie: Zaraz sie na nią rzuciłam i szybko ugasiłyśmy, ale tak sie przestraszyłam.

Mimo wszystko dobrej nocy  :-[

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #220 dnia: 25 Kwietnia 2010, 01:03 »
O fuck!

Wiem,że to żadne pocieszenie, ale napiszę Ci 1 historyjkę.

Byłam świadkiem gdy przyszła panna młoda wylądowała do szpitala na swoim panieńskim.
Niby nic, ale...
Tej nocy okazało się,że poroniła.
No niby dalej nic, ale...
Okazało się ,że w tym samym czasie , w innej części miasta do szpitala trafił ( mocno pobity)również przyszły pan młody, owej panny młodej.

Najśmieszniejsze,że tydzień później był ich ślub.Prosto ze szpitala wpadli do kościoła na tabsach uspakajających.

Życie niesie nam różne niespodzianki.
A owa para jest teraz bardzo szczęśliwa i maja piękną 1,5 roczna córeczkę;)

Kochana, nie myśl, nie zastanawiaj się. Co ma być to będzie. Zawsze jest tak ,że raz na "górze" , raz na "dole"
Życzę wytrwałości :przytul:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #221 dnia: 25 Kwietnia 2010, 09:26 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: o matko! co za historie, nawet mnie nie straszcie :o Przecież poronienie, to nie tyle co problemy zdrowotne, ale sam fakt, ze sie poroniło, to dla kobiety okropnie dołujące. Nie wiem czy potrafiłabym przestać o tym myśleć na własnym ślubie ::)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #222 dnia: 25 Kwietnia 2010, 11:15 »
ojej strasznie wspolczuje  :(  i trzymam kciuki z Waszego przyjaciela..zobaczysz wszystko bedzie dobrze i szybko wroci do zdrowka!!

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #223 dnia: 25 Kwietnia 2010, 11:39 »
Malavi widzisz kochana jakie zycie potrafi byc przewrotne, wcale sie nie dziwei ze boisz sie isc na wizyte do szpitala ale musisz byc silna bo teraz przyjaciel Was potrzebuje bo to co mu sie stalo a najbardziej ten krwiak w pacie czolowym to nie przelewki.Musisz myslec pozytywnie kochana :-*
Widzisz jak nieszczescia chodza parami ale sie narobilo tym Twoim znajomym ale to i tak nie przeszkodzilo im aby rozpoczac nowa droga zycia i sa szczesliwi a to jest najwazniejsze.To jest przestroga by nie wariowac za bardzo na tych naszych wieczorach :P
Milego dzionka :-* :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #224 dnia: 25 Kwietnia 2010, 14:49 »
Malavi kochana mam nadzieje, że wyjdzie z tego Twój przyjaciel :-* człowiek to silne stworzenie :-* potrrafi wiele znieść..

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #225 dnia: 25 Kwietnia 2010, 18:16 »
Można się przyłączyć? :)

Przyznaję się bez bicia, że wszystkiego nie przeczytałam (po dzisiejszych zajęciach nie mam siły :razz:), ale znam już Waszą historię :) Swoją drogą, bardzo fajnie ją opisałaś :) Zastanawiam się tylko, gdzie się podziały wspomniane długie pióra Twojego PMa? :drapanie: ;)

Aha, sukienkę masz prześliczną! Uwielbiam takie proste suknie ślubne :)

Mam nadzieję, że Twój przyjaciel szybko wróci do zdrowia :przytul:

A jak tam przygotowania do pierwszego tańca? Dalej chcecie tańczyć do "tytułowowątkowej" piosenki? ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 25 Kwietnia 2010, 20:51 »
O kurczę... nie ciekawie z tym wypadkiem... oby wszystko było dobrze!

Co do pazurków, to położenie żelu/porcelany to ok 80-90zł, a odnowa co dwa tygodnie 55zł, co 3 tygodnie 75zł ;)
Miłego wieczorku kochana :-*

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #227 dnia: 26 Kwietnia 2010, 01:35 »
Nemezis   :hello: super, że jesteś i jeszcze raz dzięki za info o tańcu ;) jak trochę mi slubny nastrój wróci to Wam na pewno zrelacjonuje co z pierwszym tańcem.

Cześć dziewczyny, dzięki za wpsarcie i dobre słowo  :przytul:
aagatkaa, kivi, pusia, alinka, czigra, lolalola jesteście niezastapione  :Zakochany:

U przyjaciela byliśmy, wygląda nieciekawie i momentami łamie się psychicznie, ale jest lepiej niż się bałam. Do końca tygodnia powinno się więcej wyjaśnić, póki co ma masakre bo nie może nic robić, nawet czytać, słuchac muzyki, czy oglądać filmów, nie może się w ogóle skupiać. Lezy cały czas na wznak, bo ruszac sie tez nie może. Normalnie idzie dostac *cenzura*. Ale wyznaczyliśmy juz dyżury i zawsze jak tylko będa godziny przyjęc ktoś u niego będzie, więc ma wpsarcie.

We wtorek oddaje całą pracę mgr, no bez wzstepu i zakończenia, w wersji pierwszej i wszystko zależy od ilości poprawek, które trzeba będzie nanieść. Jak nie będzie dramamtu to przyszły wtorek oznacza wersję ostateczna pracy i koniec koszmaru związanego z jej pisaniem!!!!!!!!!!!!

z tymi paznokciami to widac jakiś masakrycznie drogi zakład znalazłam, będe szukać dalej, może na jakiś forach, bo chyba jestem skazana na poznań, bo do Szczecina to teraz jakoś 20 maja dopiero jedziemy. Mam wrażenie, że tu jest wszystko droższe, fryzjer, pazurki, solarium.

Jutro jeszcze pewnie będzie chwilowy zastój, ale spodziewajcie sie od wtorku fali zdjęc bukietów i fryzur :) Obiecuję tez wtedy ponadrabiac Wasze przygotwania!

Dobrej nocy foremki  :id_juz:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #228 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:12 »
Dzisiaj zadzwonię spytam się o te pazurki, bo ja u nich akurat żelu nie robiłam ale french trzyma mi się nawet 7 dni :) To CI podam namiary, ja u tej Pani tez swój żel będę kładła :)

Gratuluję pracy!! To musi być cudowne uczucie :)

Mam nadzieje, że przyjaciel się wyciągnie z tego!

I czekamy na zdjęcia a jakże :D

Offline mariposa221

• bywalec
« Odpowiedź #229 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:29 »
Trzymam kciuki za pracę i kolegę na pewno wszystko będzie oki.
buziaki :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #230 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:37 »
malavi, Wasz przyjaciel jest szczęściarzem, ze ma takich przyjaciół jak Wy, którzy są przy nim i wspierają go w tak ciężkich chwilach :przytul:

Co do mgr to gratuluje :skacza: ja oddałam prace tydzień temu i wiem jakie to wspaniałe uczucie, nawet jeśli trzeba będzie nanieść jakieś poprawki, to już pikuś ;D

Czekamy na zdjęcia :tupot: :tupot: :tupot:

Miłego :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #231 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:41 »
Nieciekawa sytuacja z przyjacielem. Bardzo współczuję. Teraz już będzie tylko lepiej. Trzyma kciuki, za powrót do zdrowia fizycznego i psychicznego.

Gratuluje napisania magisterki, mam nadzieję, że poprawek będzie jak najmniej i będziesz mogła w końcu zamknąć temat :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:25 »
..bedzie dobrze..jak to mowia prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie!!i Wy sprawdzacie sie w tej roli !! :przytul:

Gratuluje oddania mgr..  :skacza:  ;D .i trzymam kciuki by obylo sie bez poprawek!! ehh jak ja Ci zazdroszcze   :popija: ..u mnie jeszcze daleko do konca  ::)  >:(   :popija:
..no i czekamy na foteczki!!bo my je kochamy  :brewki:
buziaczki  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:35 »
No to super, że tą magisterkę już kończysz!!
I rzeczywiście, Wasz przyjaciel ma ogromne szczęście, że Was ma!
Dobre serduszkoa macie :)
No to czekamy na falę fryzurek i bukietów!! ;D ;D ;D
Buziaczki! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #234 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:21 »
Jestem i ja  :hello:
Nadrobiłam cały wątek  ;D Piękną macie salę,suknia śliczna-na pewno będziesz pięknie wyglądała  ;D ;D ;D
Udało mi się załapac na fotkę z zaręczyn  :Serduszka: Cudownie romantyczne były  ;D
Aaaa piękny macie kościół-ja uwielbiam takie malutkie,stare...mają swój niepowtarzalny klimat  ;D
A no i jeszcze miałam napisac,że śliczna z was parka i rzeczywiście ze zdjęc aż bije szczęście  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #235 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:02 »
Malavi, dopiero przeczytałam o przyjacielu  :-[ całe szczęście że wyszedł z tego cało, no i że ma Was oczywiście, tacy przyjaciele to skarb!

No to życzę z całego serca byś w przyszły wtorek oblewała zamknięcie tematu magisterki  ;D Znam ten ból, oj znam, choć gehennę to przeżyłam przy jej drukowaniu, rzeczy martwe sprzysięgły się wtedy przeciwko mnie...

Co do pazurków, to drożyzna straszna  ??? taka różnica...też myślę że Sz-n jest droższy od choćby Poznania.

Czekam z niecierpliwością na foty!  :tupot: :tupot: :tupot:  :D

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #236 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:12 »
Zazdroszczę Ci strasznie, ze masz już napisaną pracę magisterską ;) Ja dopiero jestem na etapie wybierania tematu... Przede mną długa droga, ale trzeba przez to przejść, no nie? :)

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #237 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:26 »
Malavi ciesze sie ze wizyta u Waszego przyjaciela troszke lepiej sie obeszla niz myslalas, wiadomo ze chlopak jest zalamany bo nikt by nie chcial byc w takiej sytuacji ale najwazniesze ze wyszedl z tego wypadku a teraz dluga droga przed nim by wrocic do normalnosci.Takich przyjaciol jak Wy to kochana ciezko jest teraz znalesc, swiat i ludzie sa okrutni i jestem pewna ze dzieki Wam duzo Wasz przyjaciel bedzie zawdzeczal.Dobre serduszka macie :brawo_2: :Najlepszy:
Co do pracy to gratuluje jej skonczenia i zycze by bylo jak najmniej porawek i abys mogla juz niebawem opijac swoje powodzenie :hopsa: :skacza:
Kochana my poczekamy na Twoje foteczki ale nie za dlugo :P ;D :tupot:
Trzymaj sie cieplutko :-* :-* :-*

Offline malavi

• maniak
« Odpowiedź #238 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:59 »
cirines, mariposa, czigra, zabawex, alinka, aagatkaa, Agulec, beaberry, pusia Chyba Wasze dobre myśli pomogły, bo dzisiaj przenieśli go na trochę normalniejszą salę, już nie leży w tamtej trupiarni, a było tam mega przygnębiająco. co prawda wszystko wyjaśni się na rezonansie pod koniec tygodnia, ale lekarze są dobrej myśli  :skacza:

patrycja dzięki za komplementy, już jesteś wciągnięta na listę podczytywaczek, możesz nie słodzić, no chyba że chcesz to się nie krępuj ;) No mnie ten kościółek tez urzekł, ma w sobie dużo uroku. Bardzo mi się podoba, że jest otoczony takim murkiem i ma dookoła zieleń.

Agulec ja jak drukowałam moją pierwszą miałam to samo! Nie zapisałamw pdfie i wszystko mi się porozjeżdżało i potem jeszcze drukarka zbuntowała, to była jakaś masakra

beaberry trzeba :) nie ma wyjścia, ale lepiej o tym za dużo nie myśleć tylko robić, ja przynajmnije tak miałam. Bardziej mnie męczyło samo zbieranie się do pisania, niż pisanie.

To co przedsmak fryzurkowy? To jest fryz, który zrobiła mi moja babeczka na wesele kuzynki. Byłam z niego zadowolona, trzyma się od 11 do 6 rano bez większych problemów.

Teraz tylko nie mam grzywki i pytanie numer jeden, czy ją sobie ścinać. I pytanie numer dwa, jak to będzie pasowało to welonu, a zaznaczam, że lubię wysoko upięte? Zastanawiam sie tez, czy jej trochę na bok bardziej nie przesunąć, albo nie podnieść wyżej?
Wieczrokiem postarams ię jeszcze zamieścić kilka wariacji na temat tego uczesania, które wpadły mi w oko w necie  :)

Offline mariposa221

• bywalec
« Odpowiedź #239 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:45 »
Malavi fryzurka bardzo ładna taka dziewczęca, grzywka opadająca lekko na oko też fajnie, nie wiem jak wyglądasz bez grzywki więc trudno ocenić czy lepiej z nią czy bez niej. Generalnie fryzjerka się spisała ;)
Możesz jedynie troszkę zmodyfikować i faktycznie podnieść upięcie lekko do góry ale wszystko zależy jak będziesz mieć upięty welon.