Tylko chwilkę mnie nie było a tu ile nadrabiania!

No, ale już wszystko przeczytałam - mam nadzieję, że o niczym nie zapomnę napisać

1. Piosenka na pierwszy taniec - myślę, że dobry wybór, piękna piosenka! Kurczę też muszę powoli o tym zacząć myśleć.
2. Tablice rejestracyjne śliczne - super czcionka, bardzo mi się podoba, a skoro sprzedawca sprawdzony to może też tam sobie zakupię?
3. Co do fryzurki, strasznie mi się podobasz w krótkich włosach, w ogóle REWELACYJNA fryzura... tak się zastanawiam czy miałabym tyle odwagi żeby ją sobie zrobić, bo podoba mi się bardzo!
No, ale jak welon chcesz to pewnie, że kok musi być więc na razie zapuszczaj

4. SUKNIA - wwoooow, ale dekolcik

Będziesz przepiękną panną młodą!

5. Biżuteria do sukni - skoro źle się czujesz w żółtym złocie (chociaż ewidentnie bardziej pasowałaby taka biżu do sukni) to może złoto mieszane? Są do znalezienia śliczne zestawy (kolczyki, naszyjnik i bransoletka) z łączonego złota... może o czymś takim warto pomyśleć?
Aa, no i ponieważ suknia jest strojna - ja bym jednak z naszyjnika zrezygnowała. Będziesz miała koka więc włosy do góry - może warto postawić na jakieś wyraziste kolczyki? Po prostu bałabym się, że na dekolcie będzie za dużo się działo

PS. Czy ja już wspominałam, że PODZIWIAM Cię, że wytrzymałaś z zakładaniem odliczanka do 100 dni?

Zostawiam buziaki na przemiły weekend