Wesele było duze, na chyba 150 czy 180 osób...Ustawienie stołów - okrągłe stoliki, co jest moim zdaniem bardzo fajnym rozwiązaniem. Bardzo ładna sala i dekoracje stołów. Ja jestem bardzo wybredna i czepiam się wszystkich szczegółów, ale tu nie było się do czego przyczepić (wg mnie to było pierwsze po naszym (niech żyje skromność

wesele na jakim byłam, które wyprawiono jak należy). Temperatura na sali - optymalna - nie za ciepło, nie za zimno. Ile było obsługo to nie pamietam, ale uwijali się nieźle i jak dla mnie to talerze wymieniali aż za często. Szczerze mówiac nie pamietam powitania Pary Młodej - chyba walczyłam wtedy z płaszczem i poszukiwaniem swojego nazwiska na liście, gdzie było opisane gdzie kto siedzi. Zresztą mało kiedy uda się zobaczyć jak Młodzi są witani przez Rodziców bo zasłania tłum. Trzeba tylko uważać żeby nie dostać kieliszkami

Fajerwerki były chyba koło 22 - bardzo ładne zresztą. Ten samochód co wybraliście prezentuje się bardzo elegancko i dostojnie. Podobało mi się to, że wszystko było dopięte na ostatni guzik, nie było czasu na nudę, ciągle się coś działo - czyli najpierw obiad, pierwszy taniec, później zabawa, toasty, fajerwerki, ciepły posiłek, tort (nie było o 12 tylko tez w okolicach 22 i wtedy też były podziękowania dla Rodziców - bez tańców i piosenek dedykowanych - co dla mnie też było plusem - nie było płaczu ze wzruszenia). Później oczepiny, znowu ciepły posiłek. Jedzonko było smaczne. Na poprawinach stały na stołach niektóre potrawy z wesela, były ciasta, kawa i herbata (konieczność wg mnie - rano sie wszyscy rzucili na kawe), piwo i wino jako dodatkowe alkohole. Młodzi mieli też fajny wiejski stół (na NK mozesz zobaczyć fote bo go oblegałam - przepyszne mięsa). Ogólne wrażenia bardzo na +