Dżisus
Ciri aż mi dech zaparło! To się w ogóle w głowie nie mieści...Dobrze dziewczyny radzą, fakt, nie macie za bardzo czasu, ale najlepiej by było w poniedziałek, jeszcze przed wyjazdem iść do rzecznika, a po urlopie, jeśli przed nie zdążycie, do prasy, może nawet tv lokalnej
Ten człowiek musi ponieść konsekwencje! Jeżeli nie, może w ten sposób potraktować kolejne pary młodych. Wiem, że to jest ostatnia rzecz, do której macie głowę (urlop, egzamin, sesja), ale ten dup.. zasługuje na ostra jazdę!
Kochana, po tym wszystkim jak Cię szczęście kopnie to fiu fiu, bo inaczej być nie może, kulminacja złych wydarzeń już nastąpiła, więc teraz może być tylko lepiej!
I dobrze Nemi napisała, choć nie jest to proste, skupcie się na sobie, to jest Wasz dzień, cała reszta się nie liczy, a poprawiny, przynajmniej będą niezapomniane
serio, nie ma co się przejmować, nie każdy może się pochwalić taką oprawą poprawin
Zobaczysz, będziecie się pięknie bawić
Już jutro mnie nie będzie, więc kochana życzę Wam z całego serca by ten dzień był cudowny i wyjątkowy, wyrył się w Waszych sercach na zawsze, by już wszystko poszło po Waszej myśli i by Wam jak najwolniej płynął, byście zdążyli się nim nacieszyć
Będę z Wami myślami, buziaki i kciuki!
A potem udanej zabawy na poprawinach i wspaniałego urlopu!