Witam:)
niestety ostatnio w ogóle nie mam czasu, żeby posiedzieć na forum, dużo się ciągle coś dzieje:)
jeśli chodzi o przymiarkę, to suknia już była prawie cała, dobieraliśmy tylko długości, trochę się przeraziłam bo następna wizyta to odbiór sukni 14 lipca ???niby mi mówią, że jak coś będzie nie tak to zdążą poprawić, ale mam trochę wątpliwości, czy to nie za późno?
dobrałam sobie też rękawiczki i chyba się zdecydowałam na welon, więc z ubioru zostały pończochy, majtasy i kolczyki:)
wczoraj byłam na pseudo próbnym, tzn. przed weselem koleżanki w salonie w którym chcę się czesać. Pani faktycznie starannie wszystko zrobiła, także teraz muszę wybrać właściwą fryzurę i myślę będzie git:)
pazurki też zrobione, w końcu żelem ale jest ładnie, może tylko trochę za dużo żelu jest nałożone, ale to dopiero od spodu widać, następnym razem poproszę, żeby to skorygowała;)
z moich gości to już wszyscy zaproszeni, w tym tygodniu rodzina Rafała, mam nadzieję, że się wyrobimy, czas najwyższy bo potwierdzenie mamy do 10 czerwca. Na razie frekwencja jest nie zła, wiekszość gości nam mówi, że będzie więc fajnie:)
w pracy zmiany:) mam nadzieję, że na lepsze;)awansuję, można rzecz:)przechodzę do innego refertau, będę się zajmowałam tym czym chciałam jak rozpoczynałam swoją karierę zawodową;) więc bardzo jestem szczęśliwa:) wiem, że teraz pracy będzie w bród, ale mam nadzieję, że dam radę i sobie poradzę, zresztą nie będę wiedziałą, póki nie spróbuję:)
wczoraj fajnie było u koleżanki, tylko mieli pecha bo cały dzień była piękna pogoda a lunęło akurat jak wychodzili z kościoła, ale nie przeszkodziło nam to w dobrej zabwie:)plecki mnie bolą, prawie cała noc w nowych butkach na obcasie, ale dałam radę:)
kupiłam też nową sukienkę niebieską, ale w sumie musiałam ją potem przebrać, bo tak wywijaliśmy że mi w rękawie poszła, dobrze, że miałam drugą na zmianę;)
pozdrawiam niedzielnie i leniwie:)