Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 30507 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Twoja sukienka jest fantastyczna ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
jakie wy macie dobre serduszko
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Swietna historyjka :) Czekamy na nastepne i moze wiecej fotek :)

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
elemelka mieszkam na Piastów, do podstawówki chodziłam do 41 a LO nr 8  a może z jeszcze innego źródła się znamy hehehe :D :D :D :D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
elemelko, ja tez sie przylacze jeszcze :) suknia fajowa, zwl. opcja z kolnierzem ;)

zarejestruj sie na fotosiku! tam jest wszystko prosciutkie :)

(bez rejestracji nie mozesz fotek usuwac jakbys chciala...)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
dziewczyny, to moje drugie podejście, mam jakieś problemy dziś z forum:(
witam serdecznie anjuszkę i galretkę :uscisk:
w poniedziałek ma egzamin w pracy, więc stram się trochę pouczyć, bardzo się denerwuję:( i dlatego muszę ograniczyć forum :'(
jutro jadę oglądać buty na jedności w sosnowcu i na plebiscytowej w katowicach mam nadz że będzie warto:)
a, dziewczyny czy mogłybyście podesłać jakieś namiary na  allegro, bo jak już macie sprawdzonych sprzedawców to tak pewniej:)
oglądałam zaproszenia z cartali, ale drogie, że szok, do tego dodatkowo tekst w środku i personalizacja płatne osobno, to te które mi się spodobały w miarę kosztowałyby 6 zł, a porywające jakieś nie były :P strasznie drogo ::)
monig serduszko dobre, ale kieszeń coraz lżejsza ;)
dobrej nocki :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja ostatnio jak policzyłam cenę zaproszeń które mi sie podobają to wyszło 500zł....ooj chyba będę tworzyć sama ;D :D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
500 zł to sporo my kupowaliśmy rulony daliśmy za nie 125 zł + przesyłka
[/url]
[/url]

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Noo w cartali drogie te zaproszenia, to fakt... ja też się tam przymierzam kupić, ale poszukam jeszcze gdzie indziej ;)
Pozdrawiam :-*

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
elemelka, kotki są śliczniutkie ;D Sama mam 5 miesięcznego kociaka, który nie daje spać po nocach, skacze nam po głowach ( też mamy jeden pokój ), ach szkoda gadać...ale kocham go jak głupia :P
Śliczna  z was parka :D
Ja kupowałam na allegro za 1.80 szt, + koperty gratis. Tylko nie pamiętam niestety u którego sprzedawcy, bo odebrałam osobiście :P
Nawet nie zamawiałam za pośrednictwem allegro, tylko telefonicznie ;D
Ale dasz radę, poczytaj opinię o danym sprzedawcy, w razie co towar można reklamować ;D

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
elemelka napisz proszę jaki wybór butów na jedności i plebiscytowej bo też się muszę wybrać ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Troszkę dużo za zaproszenia. My daliśmy niecałe 150zł za 90 sztuk :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
witam, jak zwykle wieczorową porą:)
dziewczyny jeśli chodzi o zaproszenia to w przyszłym tygodniu przejdę się w s-cu do drukarni na piłsudskiego, otworzyli jakąś nową więc może tam coś znjdę, mają zaproszenia różnych producentów jak i własne, więc może coś tam wybiorę, na stronie jest nawet parę fajnych. Jak by wziąc od razu księgę gości i jakieś inne pierdoły to może jakiś rabacik by się wynegocjowało;)no i pewnie można się dogadać jeśli chodzi o modyfikację, bo w niektórych kolekcjach nie da się zmieniać nic:(no zobaczymy...
a buty... no cóż ::)na jedności w s-cu to super dużo butów nie było, trochę więcej niż w innych salonach, ale dla nas strata czasu. Jeśli chodzi o plebiscytową, to też bez szaleństw, spodziewałam się, że będzie większy wybór, ale może być. koleżanka sobie jakieś nawet wybrała, ja też coś tam mierzyłam, ale powiem Wam że zachwycona jakoś nie byłam, zwłaszcza, że ten but wydawał mi się sztywny i twardy, więc przez to nie za wygodny. Ekspedientka nam za to zdradziła jedną rzecz - buty nie mogą być jaśniejsze od sukienki bo wtedy suknia wygląda jakby była brudna!! ale słuchajcie obok tego sklepu na plebiscytowej jest sklep taneczny:) Mierzyłam tam bo chciałam zobaczyć jak te buty leżą na stopie i czy rzeczywiście są takie wygodne - no i przepadłam ;Ddziewczyny one są po prostu cudne, w ogóle nie czułam , że ma buta ubranego, mają taką mięciutką podeszwę i tak idealnie wyprofilowany obcas, że w ogóle tego nie czuć :)problem jest taki, że generalnie, one nie nadają się do chodzenia po ulicy :(więc opcję są dwie: jest możliwość zamówienia z innym podbiciem tylko, że wtedy nie nadają się do tańca - tylko pytanie czy chodzi o profesjonalny taniec na zawodach, czy taniec jako taki  ??? bo jeśli to drugie to mija się z celem ;)opcja druga to kupienie tanich butków do kościoła i zmiana na sali, tylko trzeba dobrać idealnie wysokość obcasa, żeby był taki sam. Powiem Wam że dla mnie wygoda butów to jeden z priorytetów, mam problemy z plecami, więc i nie mogę sobie pozwolić na niewygodne buty, jak i tak sukienka da mi się we znaki :(
u mnie w salonie to mi babeczki mówiły, żeby przejść normalnie po ryłko, ccc, dachmanie bo tam też się znajdzie fajne buty, połowe tańsze bo bez przydomka "ślubne" :P
kaamila je też kocham moje kotki, ale wczoraj zrobiłam im taką akcję, jakiej jeszcze nie było, ale zganiam to na karb mojego napięcia przed@bo wiecie, przychodzi do spania, gasimy telewizor a one zaczynają swoje harce, normalnie mnie czasami coś trafia :nerwus: :nerwus:jakiś ewidentnie cięzki cykl bo mojemu R. też się nieźle zbiera, dawno tak nie było :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
No to super, że zemirzyłąś te buty do tańca!! ja również o tym rozmyślam ;)
A to, że nie nadają się już do tańca, to raczej chodziło o profesjonalny taniec, tak mi się wydaje ;)
Miłego weekendu :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:

one nie nadają się do chodzenia po ulic

A to bessens  :P Też zastanawiam się nad takimi butami,ale w taki razie chyba to nie ma sensu.

Kiedyś widziałam w ryłko ładne buty-takie na delikatnym słupku-w sam raz na ślub  ;D

Więc chyba warto się zorientowac  ;D ;D ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
patrycja po przymierzeniu tych butów, to już chyba żaden inny nie będzie tak wygodny ;)faktycznie one są tylko przeznaczone do tańca, na ulicę się nie nadawały, te które mierzyłam były podbite jakby misiem-zamszem nie wiem jak określić ten materiał ???zorientuję się jeszcze jak wygląda ta druga wersja z tym innym podbiciem, tylko, że nie mieli takiego buta do zmierzenia.
Moja koleżanka w lipcuteż kupowała w ryłko i była zadowolona, także myślę, że teraz jest taki wybór, że każda coś znajdzie ;)

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Widze ze tu ciekawy temat sie rozwinął :)Jesli moge doradzic to fajne buty sa w la stradzie na modrzejowskiej :) i z tego co widzialam jak chodzilam po salonach tam tez bywaja buty :)
Widze ze nie tylko u mnie nerwowka w domu.... ehhh moglaby juz wiosna przyjsc wtedy az chce sie zyc:)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
elemelka a tak z ciekawości ile takie buty taneczne kosztują?Jest duża różnica cenowa czy raczej nie?

Czytałam,chyba na naszym forum że na wesele najbardziej nadają się buty taneczne-najwygodniejsze  :)

Także warto pomyśleć,tylko dlaczego nie nadają się do chodzenia  ??? :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Offline elemelka

• Chuck Norris
[b]patrycja[/b] 200 - 210 zł normalne, one mają po prostu inną podeszwę, która z kontaktem z chodnikiem, ulicą, kamieniami, wodą i w ogóle polskimi drogami  się może zniszczyć(tak to przynajmnie pani w sklepie przedstawiła). Zastanawiam się czy na ten jeden raz gdzie jest kurs w zasadzie do kościoła i na salę by nie wytrzymały takie jakie są , ale mam za mało danych by się na ten temat wypowiedzić ;Dna pewno jeszcze zgłębię ten temat ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Cenowo jak najbardziej jestem na tak  ;D

Wydaje mi się,że chyba by wytrzymały.Jednak zawsze lepiej to wiedzieć na pewno niż później żałować  :roll:

Jak będziesz coś więcej wiedziała w tej kwestii to koniecznie daj znać  ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Oo tak zgłąb ten temat Elemelko! to ważne info dla nas wszystkich! ;)
Buziczki! :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
też mnie to ciekawi... zastanawiałam się ad kupnem takich butów na różne imprezy, wesela czy sylwestry.. ale skoro w nich tylko na parkiet można to szkoda mi chyba kasy  ::)

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ja szukałam wszedzie,nawet po targowiskach,najwiecej było w Bedzinie,a swoje kupiłam w daichmanie  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Oj buty to dylemat straszny także w pełni rozumiem Twoje wątpliwości :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny egzamin do przodu :skacza:
strasznie się cieszę bo bałam się przeokrutnie, co prawda nie poszło zupełnie po mojej myśli, ale najważniejsze że zdane ;)
próbujemy zdecydować się na obrączki, ale to bardzo skomplikowane, bo za każdą wizytą w apracie znajdujemy nowe wzory co nam się podobają, teraz jesteśmy na etapie wzoru 326, z 3 diamencikami, tylko teraz muszę zdecydować czy takie trzy zwarte czy osobno :P
próbuje też ogarnąć listę gości, ale to normalnie jakaś maskra...
generalnie to czuję się jakaś podziębiona i padnięta, oczka się same zamykają, nic się nie chce, a w domu bajzel, że hej i kiedy to ogarnę?brrr :(
i marzę żeby przyszła wiosna, było cieplutko i świeciło słonko :serce:
czyli wszytko w normie - zimowa deprecha mnie dopada :(
dobrej nocki :)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
gratulacje egzaminu :brawo_2: :brawo_2:
co do zaproszeń to zaraz ci wyślę namiary na sprzedawce ja kupiłam u nich 50 sztuk (sztuka 1,99)  (wcześniej próbki) teraz czekam na gotowy projekt, ale jak do tej pory kontakt wyśmienity :)
ja ostatnio w Deichmannie widziałam dużo białych butów, ale nawet nie miałam czasu się przyjrzęc się  dokładnie - skupiłam się na innych ;D ale ogólnie wiem, ze są noi i ceny na pewno są niższe od tych typowo ślubnych

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Gratuluję  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

3 diamenciki?Brzmi zachęcająco  :brewki: ale to na Twojej i PMa obrączce?czy tylko na Twojej?

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo no to super wieści!! gratuluję zdolniacho!! ;D :-*

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
gratuluje rowniez!
powiem tak: mnie zaproszenia zajely juz wiecej czasu niz cala reczta razem wzieta. To jest naprawde jakas walka abstrakcyjna, ktorej sie w snach nawet nie spodziewalam. Szok. A goscie pewnie i tak nie kojarza ;).

Co do deprechy zimowej: u nas byla juz odwilz i ptaszki spiewaly, a dzis juz kompletnie bialo i sypie dalej...  :-\
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline elemelka

• Chuck Norris
rany, w końcu dziś jakiś spokojniejsze popołudnie z komputelkiem ;)
oczywiście i tak mam wyrzuty, że siedzę na forum bo teraz muszę się uczyć na prawko, bo Rafał mnie ZAMORDUJE jak w najbliższym czasie nie zdam chociaż teorii, nie mówię już o praktycznym :(historia mojego prawka rozpoczęła się 31 lipca 2008 r, kiedy to dostałam od Rafałka kurs prawa jazdy na ćwierć wieku ;Dstwierdził, że z mojej pensji stażysty to sobie nigdy nie odłożę :Pzanim poszłam na kurs był maj 2009 ::)na swoją obrone powiem tylko, że miałam trochę problemów zdrowotnych, które mi uprzykrzały życie :(w każdym razie zrobiłam teorię, wybrałam większość godzin, zrobił się październik a ja zastopowałam, normalnie jakaś kretynka jestem :glowa_w_mur: :glupek:nie wiem czemu to zrobiłam, chyba podświadomie stchórzyłam, no ale teraz to się muszę za to zabrać, żeby sobie śmigać :kierowca:Rafał jest już tak zdesperowany, że mi obiecuje, że po ślubie autko mi kupimy, ale jakoś mnie to nie mobilizuje ::)

czy któraś z Was zastanawiała się może nad planem stołów, bo my tak, tylko, że to chol... strasznie drogie, jedno widzieliśmy od 250 zł, trochę dużo :-\za tą cenę to jest mała fontanna czekoladowa dla dzieci. oczywiście do tej drukarni o której pisałam to jeszcze nie dotarłam :P