Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 34038 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Plan stołów?Ja na bank będę robić sama ::) ::) ::)

A co do prawka- to masz kopa w dupsko ode mnie ;) ;) Kończ ten kurs i na egzamin-będzie dobrze! ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Zabieraj się za ten kurs. Nie ma co zwlekać. Ja mam podobnie. Jak skończyłam 18 lat to zrobiłam kurs i zdałam teorię. Po trzecim niezdanym egzaminie rodzice już nie chcieli mi dać kasy na następny i się na tym moja kariera motoryzacyjna skończyła. A żałuje ogromnie. Teraz się przymierzam cały czas do powrotu i zrobienia prawka, bo bardzo bym chciała. Tylko że na razie na ślub odkładamy, ale jak tylko będzie jakaś "nadmiarowa" kasa to idę jeździć i na egzamin :) Ty też.

Plan stołów? Hmm my mieć nie będziemy.. Ale tyle pieniędzy to chyba lekka przesada. Chyba, że jakiż pozłacany jest :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
My panu nie robimy, bo i winietek nie będzie :P
Właśnie widziałam, że te gotowe plany są strasznie drogie! :-\

Również trzymam kciuki za prawko, bo to jednak przydatna rzecz ;)
Pozdrawiam :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
mka tylko ja na prawdę nie mam zdolności plastycznych, ani muzycznych zresztą też nie ;)trochę kiedyś pisałam, ale to było przygoda licealna..
te stoły to nawet fajna rzecz, nie trzeba wtedy właśnie winietek, u nas na sali to fajnie było zrobione, na stoliku stała wtedy tak większa kartka z wypisanymi nazwiskami i w obrębie stołu to ludzie mogą sobie już usiąść jak chcą, a u nas z 10 stołów okrągłych to może wyjść...

jeśli chodzi o obrączki to wybraliśmy (na ten moment) takie

tylko się teraz zastanawiam czy 3 diamenciki takie jak tu

czy może takie osobne

no i się nie mogę zdecydować :P

dla porównania to pierścionek mam taki, a będę nosiła na prawej dłoni na środkowym palcu

Offline madziatko

• Chuck Norris
Marzyły mi się okrągłe stoliki na weselu. Niestety nie będzie ich .

Mi osobiście bardziej widzą się te diamenciki oddalone od siebie. Obrączki ładne, takie proste, klasyczne i eleganckie.. Takie jakie lubimy najbardziej

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Te ostatnie obrączki są przepiękne.Nieco fikuśne,ale piękne  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mi najbardziej podoba się nr 2 :)

A co do planu stołów... warto zrobić moim zdaniem, ale faktycznie samemu bo poszaleli z cenami ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Mi również podobają się obrączki nr 2 ;) :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny, ale obrączki będą NR 1, chodzi mi tylko o rozstaw kamieni razem czy osobno ???
choć bardzo podba mi się tak na ukos,

ale na 5 mm to się nie zmieści

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
3 diamenciki razem :)

A te ostatnie co wkleiłaś bardzo mi się podobają, sama je rozważałam, ale jednak później zrezygnowałam. Ale śliczna jest ta damska :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
[b]mysiu [/b] mi strasznie się podoba, tylko w żółtym złocie, a ten ukos to już dla mnie mistrzostwo świata, tylko trzeba 6 mm, a te nasze obrączki będą tak robione, że na obrączkę z białego złota, jest nakładany pasek żółtego, wychodzą wtedy dwie warstwy, ta biała ciut niżej, więc przy 5 mm szerokości to się nie zmieści :(

dobrej nocki :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Hmmm no to różnica 1mm nie jest aż taka wielka,a miałabyś upatrzone na ukos diamenciki ::) ::)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja też rozważałam te obrączki z diamencikami na ukos, jednak na żywo nie wyglądały już tak fajnie :(

Hmmm po głębszym przemysleniu, chyba lepiej wyglądają te diamenciki z przerwami... nie wiem sama ???

A TY za którą wersją jesteś?

Offline DEJZI

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.05.2010
jestem i ja jesli mozna :) suknia sliczna :) a z obraczek to te co wkleilas ostatnie  chorowalam na nie ale niestety maja 6mm a dla mnie byly za grube ale tez mam model z apartu ( inny)  tylko robione u zlotnika i wszystko sie dalo zrobic ;) tak go zakrecilam ze po odbior dzwonil do mojego N :) ale te pierwsze to chyba jakis nowy wzor  :drapanie: nie pamietam ale tez  boskie szkoda ze juz mam swoje w domu :/

Offline elemelka

• Chuck Norris
o rany, ta zima to jakaś porażka:( dzisiaj  w pracy oczy na zapałki, normalnie zasypiałam na stojąco:(
dejzi pewnie, że możesz ;D
byłam dziś w drukarni, oczywiście zaproszenia tylko z cartalii, ale powiem Wam że i tak taniej niż w tym pierwszym sklepie, no ale powiedziano mi, że jak przyniosę jakieś zaproszenie na wzór to oni mi je wycenią, więc sobie zamówimy próbki te co Rafałowi wpadły w oko, nawet spoko bardzo prościutkie

jakoś nie mam siły teraz wybierć super zaproszeń, zreszta tylko mnie nie zabijcie, ale jakoś nie zwracam na nie tak bardzo uwagi, ale to pewnie dlatego, że jest jak jest choć miało być inaczej :(
do jutra :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Zima faktycznie daje nam  popalic-ja Chcę już lato  :) albo chociaż wiosnę  ;D

Zimowa deprecha dopada mnie każdego dnia  :mdleje: :blagam:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo fajny pomysł z tą drukarnią! na pewno wyjdą taniej!
Pozdrawiam :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jakie ładne prościutki zaproszenia  ;)

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Obrączki z trzema diamencikami :P ;D Zaproszenia bardzo ładne, no i w drukarni napewno wyjdzie taniej ;D
Mnie też zima już dobija, mam dosyć, w pracy siedzę z bólem głowy i śpiąca :-[
Pozdrawiam

Offline elemelka

• Chuck Norris
łooo, jak dobrze, że to piątek wieczór ;D
dziewczyny oto ja w sukience, ale mam tremę...

zazanaczam, że suknia jest za długa i ma za długi stan, u mnie będzie bardziej w literkę A, nie będzie bioder tak dużo, ma nadzieję :Pale muszę w końcu na basen się zebrać, bo zdjęcia to wszystko obnażą :P
oglądając zdjęcia doszłam do wniosku , że welon i kołnierz to za dużo...

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Cudownie!!!!!Strzal w dziesiatke ta suknia!!!!

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
Prześlicznie ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo jaka miła niespodzianka! ;D
Świetnie wyglądasz kochana! suknia jak szyta na Ciebie!
i rzeczywiście, albo kołnierz, albo welon...
A może kołnierz założysz po północy, jak zdejmiesz welon? i tak sobie troszkę urozmaicisz kieckę!? ;)
Chyba, że go trzeba przyszyć? ale wydaje mi się, że można zrobić go na guziczki...?

Pozdrawiam! :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To nie moja bajka ,ale ładnie wyglądasz  ;)

Ja bym zrezygnowała z tego kołnierza  ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
aagatko tak sobie właśnie planuję:) jak uszczęśliwię jakąś pannę welonem ;D to założę kołnierz ;)
zamówiłam dziś też próbki zaproszeń, wiecie co takie prościutkie, zwyczajne zaproszenie puste, bez nadruku kosztuje 4,7 :oto jakieś szaleństwo z tymi zaproszeniami...

Offline madziatko

• Chuck Norris
Suknia stworzona dla Ciebie. Wręcz cudownie. I dobry pomysł z tym kołnierzem po północy. I odmiana będzie :)

Aa patrzyłaś zaproszenia na allegro? Myśmy za 1,29 kupili :) Do wglądu w moim wątku :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Pieknie wyglądasz elemelko w tej sukience  ;D tylko ten kołnierz-ja bym go usunęła,ale to takie moje małe zboczenie  :brewki:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ślicznie wygadasz  :)

Offline mka

• Chuck Norris
Suknia bardzo fajna, tak w oczy się rzuca to łączenie materiałów ;) ;) No i wersja z welonem fajniejsza ::) ::) ::)

Offline elemelka

• Chuck Norris
och, dziewczyny bardzo dziękuję za miłe słowa :)
dziś były targi w spodku, mało ludzi było, przed rokim podobno więcej.
Cieszę się, że się wybraliśmy bo znaleźliśmy fajne zaproszenia, myślę, że już nie będziemy szukać, bardzo eleganckie i starannie zrobione, także widzicie u nas ciągle się wszystko zmienia jak w kalejdoskopie ;)
no i chyba się zdecydujemy na pokaz barmański :skacza: widzieliśmy i był super, bardzo nam się spodobało, jeszcze się okazało, że pracuje z nimi kolega z podstawówki, także może chociaż jakiś mały rabacik się trafi;)oby tylko mieli jescze termin
 dużo fajnych rzeczy było: rzeźby z lodu, jakieś iluminacje,fajerwerki, widziałam też na żywo bańki mydlane, bardzo mi się spodobały , ale jak weżmiemy ten pokaz to raczej już się obejdę bez baniek i fontanny z czekolady ;) suknie mi się w o wogóle nie podobały, uważam, że ładniejszej od mojej nie było :P
no i było oczywiście e-wesele i załapałam się na organizer, ładniej wydany niż ten poprzedni,
także weekend udany, wczoraj byliśmy u znajomych  :drinkuje: także wrócilismy dziś rano ;D
jakoś nawet nie mieliśmy czasu żeby świętować walentynki, ale sobie odbijemy w przyszłym tygodniu ;)

mka a o co chodzi z tym łączeniem materiałów?bo nie wiem o co chodzi am ciekawa