Dziękuję za krótkie,ale za to jakże treściwe komentarze

Wczoraj był cudowny dzień z PM'em.
Poszliśmy na plażę na opalanko

, gdyż od wczoraj wypogodziło się w Nl, ciekawe na jak długo

Woda cudowna, niby zimna, a jednak po chwili jest cieplusia i aż się nie chce z niej wychodzić

Specjalnie,żeby się za mocno nie spalić poszliśmy o 14 i co

Oczywiście się spaliliśmy

Ja dziś nie mogę chodzić, tak mam naciągniętą skórę nóg

Jednak zbytnio się tym nie przejmuję, bo muszę jakoś wyglądać na ślubie

Ogólnie bardzo ciężko mi się opalić, w szczególności nogi

Także chcesz być piękna to cierp

Oczywiście NASI są wszędzie

Idziemy plażę i słyszymy jak 1 z 3 z grupki facetów krzyczy przez słuchawkę telefonu:"dawajcie na plażę, tylko piwa więcej kupcie"

Po plaży poszliśmy na cypel. W miasteczku, w którym mieszkamy jest parę takowych, odznaczają teren zatoczek przed wejściem do morza dla jachcików, chemikaliowców i pasażerskich stateczków, które pływają do New Castel

Próbowaliśmy na końcu cypelka nakręcić filmik i nawet fajnie wyszedł wstęp, ale... Trzeba to wszystko jeszcze przemyśleć i dopracować.
Po spacerku obiadek w knajpce na plaży.
Tu przynajmniej kelnerka mówiła po niemiecku, to sobie mogłam poszprechać chwilkę

A obiadek pyszny. W ogóle w Nl mają takie fajne grube frytasy i zauważyłam,że wszędzie je podają.
No i sam wieczór z winkiem i przytulankami

.....
Szkoda,że tydzień prawie padało i że każdy dzień nie był taki cudny. Jednak każdego dnia wymyślamy jakieś atrakcje

,żeby nam miło ten czas spędzony razem mijał.
Nawet mamy tu parę sąsiadów, Polaków, co brali ślub w tym samy dniu co my , ale rok temu

Opowiadali jaka była pogoda i w sumie podejrzewam,że nie żałują,że ich ślub był jesienią.
Ja na dzień dzisiejszy bym już daty nie zamieniła na żadną inną

Ze spraw ślubnych zrobiłam też projekt 3 pierwszych stron mojej księgi gości.Wymaga on jeszcze tylko parę drobnych poprawek i będę drukować

W sobotę byliśmy na takim targu, gdzie można różne bajery kupić i kupiliśmy parę bajerów ślubnych

Wystrój sali robimy srebrno-różowy.
Na stołach będę różowe lilie i dla srebrne serwetki

Za krzesłami PM będą w takim samym kształcie co serwetki 2 duże tekturowe serca

Na stole Pm dla dekoracji postawimy jeszcze małe szmapaniki

Mamy też do kompletu 2 taśmy z napisem:" JUST MARRIED", gdzieś w sali znajdziemy dla nich miejsce.

A do domu kupiliśmy sobie lampiona

Oraz proporczyki, jeszcze nie mam na nie koncepcji, są tak zabawne,że musiałam je mieć

Mam nadzieję,że fajnie się wszystko będzie razem komponować