Dziewczyny, byle do soboty!
Przyjeżdża mój Ukochany i już się doczekać nie mogę

Co to będzie się działo??? Łojej

Wiadome sprawy

,
a oprócz tego chcemy w końcu odebrać obrączki, załatwić metrykę chrztu PM'a ( bo idzie do nas ze Świndeminde już 2miechy), może rozdać pierwsze zaproszenia( ale to nic pewnego), rozejrzeć się wstępnie za gajerkiem( bo w Nl Bossa był za 500e, więc przyzwoicie), przemeldować mnie( jak się uda), no i pewnie wiele innych spraw...
Dziewczyny znalazłam wczoraj na necie papier za 4zł (10szt A4) i wstążeczkę za 2,5, plus koszty przesyłki to wyjdzie jakieś 20zł do tego cyrkonie w pasmanterii, nie wiem po ile są i winietki zrobię chyba takie najprostsze, najtańsze i szybciutkie;)
mała różowa kokardka z cyrkonią w środku , nazwisko i koniec.
Dodam,że na necie coś takiego to koszt średnio 80zł, ja bym to zrobiła do 20 paru.
Chciałam krzesełka, bo bardzo mi się podobają, ale... Ta opcja jest tańsza i mniej czasochłonna, no i postanowiłam,że nie daje cukiereczków w formie podziękowań.
Cukiereczki będą w szklanym dużym kieliszku ( taki wazonik) na stoliku z księgą gości, taka forma zachęty do wpisywania się.
A podziękowania to chyba zostanę przy winach dla par

Co myślicie??
Patrycja idziemy na żywioł

Może uda mi się namówić mojego, by ze mną poszedł, ale nie wiem, bo będzie po podróży no i te mecze w tv