Witam Was kochane! Wczoraj nie mogłam sobie znaleźć miejsca, bo forum nie działało

Byłam wczoraj an spotkaniu z dziewczyną od śpiewu sakralnego i jestem nią zachwycona

młoda, fajna, inteligentna dziewczyna, która ma nieziemski głos. Zaśpiewała mi po cichutku dwa utworu, bo jak sie okazało jest więcej wersji ave maria

Gdyby któs szukał to serdecznie polecam. Za trzy utwory chce 150zl

bałam sie ze to będzie 300 lub więcej

Dziewczyna na co dzień śpiewa w Operze Śląskiej, i jak sie okazało zna dziewczynę, z naszego ex-zespołu
Utwory jakie zaśpiewa na ceremoni to:
1. Ch. Gounod- J.S.Bach Ave Maria
2. W.A.Mozart Ave Verum lub Caccini Ave Maria
3. A.L.Webber Pie Jesu

Później mieliśmy drugie spotkanie z nauk

po ostatnim spotkaniu, byłam nastawiona na 30minut siedzenia i słuchania o dupie marynie, o jakże sie myliłam

1,5h ględzenia czym jest antykoncepcja. Maciek powiedział, ze na kilometr było widać, ze ja biorę tabletki hormonalne, bo co babka mówiła, to ja albo przytakiwałam,albo sie śmiałam jak głupia

Przeżyłam, jeszcze 3spotkania przed Nami

Wczoraj rozmawiałam z mamą o formie podziękowań dla gości, znalazłam mnóstwo ślicznych pudełeczek, z bilecikami, migdałami, dużo aniołków i kartonowych foremek. Pomyślałam, ze podziękowania mogę połączyć z winietkami, z jednej strony podziękowania, z drugiej strony imie i nazwisko. Co o tym myślicie?? Zaraz Wam wkleję te cuda