Autor Wątek: m_lena odlicza do 21-08-2010  (Przeczytany 59640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
Odp: m_lena odlicza do 21-08-2010
« Odpowiedź #450 dnia: 25 Lutego 2010, 13:01 »
Na początek chcę 10 kg, a tak wogóle to 25 ::)

Ta pogoda mnie wykończy! Wczoraj głowa mi pękała, dziś też jakoś kiepsko z nią. Nie lubię takich wachań na dworzu
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #451 dnia: 25 Lutego 2010, 13:34 »
Oj ja też nie lubię..ale to nie zmienia faktu, że dzisiaj na dworze czuć wiosnę ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #452 dnia: 25 Lutego 2010, 13:36 »
Ja podziwiam dziś słonko za oknem, leżąc w łóżku z anginą... Też fajnie :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #453 dnia: 25 Lutego 2010, 13:50 »
Anjuszka anginę masz??Oj biedna  :przytul: :przytul: :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #454 dnia: 25 Lutego 2010, 14:04 »
Nie całujmy się, bo się zarazisz :P

Tak wyszło, po tych tropikach wróciłam z katarem, a od wt gorączka i gardziołko, poszłam do lekarza a babeta mi mówi, że to angina... eh... ale już lepiej, biorę antybiotyk i jutro jadę już do szkoły :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #455 dnia: 25 Lutego 2010, 19:27 »
25kg... Rety! Strasznie dużo! Tylko zebyś się nie stała chodzącym szczypioreczkiem kochana!

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #456 dnia: 26 Lutego 2010, 10:41 »
madzia_n nie grozi mi to ;)
Anjuszka w takim razie zdrówka Ci życzę :przytul:
mka taks ie ciągle zastanawiam, czy ejst sens jechać, by posłuchać organistkę  :-\ My w sumie i tak ją zamówimy, bo mam obecnie dość przygotowań i nie chce mi się szukać i w tym temacie kogoś, no ale zobaczymy, jakby co, to dam oczywiscie znać.

2 dni miałam problemy z logowaniem na forum  ???
Dobrze, że ten tydzień się kończy, same złe wiadomości wokoło:( Niedobrze się ten rok zaczyna...

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #457 dnia: 26 Lutego 2010, 11:42 »
A jakie złe wiadomości?Coś się stało?

No my do księdza jeszcze przed wakacjami jechać będziemy, to zapytamy się jeszcze o ta panią ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #458 dnia: 26 Lutego 2010, 13:27 »
Nam tamten rok się tak niefajnie zaczął ::) :przytul: Ale potem zwrócił swój bieg na dobry tor, więc uszka do góry! :przytul:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #459 dnia: 27 Lutego 2010, 13:17 »
Tak mko, duże złych wiadomości, nie będe tu o tym pisać. Powiem tylko, ze odechciewa mi się wszystkiego...

Do tego nie widzę się z J., bo nagle zmienili mu czas pracy i nie wiem kiedy uda nams ię zobaczyć. Do tego ma zepsuty tel, oddał go do serwisu, więc nie mamy kontaktu, prócz maili w wolnej chwili :(

Ehh

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #460 dnia: 28 Lutego 2010, 14:48 »
Oj :przytul: mam nadzieję że szybko wszystko się unormuje!
 :-* :-* :-* niedzielne

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #461 dnia: 28 Lutego 2010, 17:54 »
madziu_n niestety, nie w tym wypadku... ale dziękuję za wsparcie :przytul:

Weekend minął trochę pracująco, trochę leniwie. Posprzątałam wczoraj w segmentach, porobiłam porządki.

W piątkowy wieczór wyklejałam Księgę Gości, nie licząc palców i innych nieprzewidzianych okoliczności prawie udało mi się ją zrobić w 1 wieczór. :) Myślę, że wyszła ok i mam nadzieję, że uda nam się zebrać wpisy, a jak nie, to dokleję następne fotki i tyle :) Brakuje jeszcze kilku cytatów, dat ślubu pod zdjęciami Rodziców, ale już mi się podoba, nawet taka, jaka jest :)

A dziś się leniłam trochę, tęsknię za J. i wprawiłam się w melancholijny nastrój wsłuchując się 50 razy w naszą piosenkę na pierwszy taniec :Zakochany:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #462 dnia: 28 Lutego 2010, 19:36 »
Przepraszam że tak późno..ale jestem!! Można jeszcze? ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #463 dnia: 28 Lutego 2010, 19:38 »
Można oczywiście, drzwi antywłamaniowych nie zamontowałam jeszcze  ;D
[/color]

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #464 dnia: 28 Lutego 2010, 21:14 »
Zapomniałam napisać, że byłam u fryzjera w piątek. Niestety...  :-[
Dlaczego niestety? :drapanie: Ano poza uszczupleniem się mojego portfela o 150 zł, :boje_sie: zmarnowania 2 godzin  :czeka: i podciętych końcówek nie widzę zmiany... :glowa_w_mur:
Oczywiście miałam iść do chwalonego zakładu, ale... pomyliłam sie i wlazłam do zakładu obok, o czym się dowiedziałam, jak już miałam farbę na włosach   :glupek: :glupek: :glupek:

Babka oczywiście się nagadała, nachwaliła jaka to ona nei znawczyni, itd... Fakt nałożyła masę odżywek, masek, itd... Szybko się z farbą uwinęła i było ok, ale... miała dobrać taki kolor, by zmniejszyć widoczny odrost i by nie przyciemnić już i tak ciemnego dołu (odrosty jasny brąz, a dalej odcień włosów ciemnieje, aż po bardzo ciemny brąż). W ogóle to chciałam, by włosy były w kolorze średniego brązu, no i zdaję sobie sprawę, ze to niełatwe itd... Ale po to poszłam do salonu fryzjerskiego cholercia, a tu dalej mam górę jaśniejszą od reszty włosów... Już nie tak drastycznie, ale dalej wygląda to jak odrost!:glowa_w_mur:

W pierwszej chwili byłam nawet zadowolona, :bredzisz: ale jak się rano obejżałam w lustrze, to doszłam do wniosku, że wyglądam praktycznie, jak przed wizytą... tylko portfel cienkiutki się zrobił :glowa_w_mur:

Co zrobić, by z ciemnych włosów z odrostami zrobić jednolity kolor brązu ???

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #465 dnia: 28 Lutego 2010, 23:37 »
Jedna z niewielu rzeczy ;) ;) na jakich się nie znam to farbowanie włosów  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #466 dnia: 1 Marca 2010, 14:46 »
Ja tak samo jak Mka, z farbowaniem włosów nie mam nic wspólnego!

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #467 dnia: 2 Marca 2010, 10:09 »
A gdzie byłas i u którego MIAŁAS byc u fryzjera?  ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #468 dnia: 2 Marca 2010, 15:03 »
Ehhhh ... mam nadzieję, ze do ślubu pójdę wygladając znoście  ::)

Agulek79 na Zachodzie, w jednym bloku jest 2 fryzjerów, zamiast wejść do pierwszego,w eszłam do drugiego  ::)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #469 dnia: 2 Marca 2010, 15:08 »
Coraz częściej widać, że cena nie równa się jakości usług. Swojego czasu też chodziłam do fryzjera gdzie za podcięcie końcówek krzyczeli 50 zł a teraz przerzuciłam się na tego, który bierze dokładnie połowę mniej i wychodze równie zadowolona :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #470 dnia: 3 Marca 2010, 10:30 »
lenka jakoś hm.... zakupy z facetem typu "będziemy patrzyli" łacza mi sie z zakupem  :P :P :P Nio chyba  ze twój PM lubi zakupy to juz sie nie dziwię  ;) ;) ;)

hehe taniej byłoby samemu  :P :P :P a tak poważnie to ja chodzę do tylko zaufanych salonów   ;) ;) jak wybrałam sie do innego to płakałam, przed cywilką ze mam grzywkę za krótko ścietą i pytanie tydzień przed ślubem, co z tym zrobić... nio ale moja fryzjerka przeszła samą siebie  ;D ;D ;D ;D

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #471 dnia: 3 Marca 2010, 10:46 »
julenko to akurat prawda niestety  ::)
werko niestety nie mam "sprawdzonego, dobrego" fryzjera  :( wciąż szukam takiego. Na ogół nie wymagam cudów i neiwiadomo czego, bo w sumie tylko podciąć końcówki, a po ślubie może obetnę włosy w jakiś nowy fryz, ale poszłam do salonu, by nie było widać różnicy między odrostami, a farmowaną częścią, a wyszłam dalej z widoczna różnicą. Jakbymw iedziała, ze tak bedzie, to o dużo taniej wyszło by, jakbym kupiła farbę i ją sobie sama nałożyła, skutek pewnie byłby ten sam ;)
No trudno... mam nadzieję, że do ślubu sie z tym uporam i będę wyglądała normalnie :)

Czytając Wasze wątki dowiaduję się coraz to nowych rzeczy, np. że aby spisać protokół, to powinniśmy się z księdzem umówic na jakiś termin, bo może nie mieć czasu  :-X
No w sumie logiczne, a ja o tym nie pomyślałam i pewnie byśmy poszli normalnie w godzinach przyjmowania kancelarii  :Mdleje_1: :Kill:

Może w tą sobotę uda nam się wybrać do księdza w M-wie i potwierdzić datę i godzinę, dogadać kilka rzeczy. O ile tym razem go zastaniemy  ::)

W poniedziałek J. wpadł do mnie, bo miał wizytę u dentysty, wiec mogliśmy się tak niespodziewanie spotkać. Odwiedziliśmy salon ślubny na Al.Żołnierza i sklep z garniakami Recmann'a w Tesco, w poszukiwaniu stroju dla PM. O ile w pierwszym powaliły nas ceny i J. nic się nie podobało, bo "się błyszczy jak ....", to w drugim zastała nas niezbyt miła obsługa  >:( Pani nie chciało się nawet wypowiedzieć zdania, pominę, ze to ona powinna doradzać, a nie "który garnitur mam zdjąć i podać" :Hitler: No przecież ja sie nie zma, widzi faceta, to powinna powiedzieć "aha... jest Pan niski/wysoki, szczupły/gruby, ma Pan krótkie/długie nogi = ten/tamten garniak polecam..." A tu nic  ::)
Sami znaleźliśmy 1 pasujący, ale poszukamy jeszcze gdzie indziej, w razie czego wrócimy po tamten. W każdym bądź razie obsługa do kitu, olala moje pytania... po prostu no comments!

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #472 dnia: 3 Marca 2010, 12:31 »
Ja w Stargardzie chodze do fryzjera P. Eli (u nowym budynku na Konopnickiej) i tam też się czesałam na swój własny ślub! ;D Szczerze polecam! ;D

..no i rzeczywiście jakos nie fajnie was potraktowali w sklepie z gajerkami!! Jakby nie wiedzieli, ze każdy zadowolony klient to w przyszłosci następny i następny klient - no chyba ze im nie zalezy na interesie?! bo kto poleci sklep gdzie jest nie miła obsługa? ::)
..z tego co mi kiedys moja kolezanka mówiła to fajny sklep z gajerkami i miłą obsługą jest na przeciwko Tesco na Piłsudskiego w uliczce (do góry idziesz do Medisa)..nie wiem czy wiesz gdzie? Sklep sie chyba "Vincent" nazywa.. ;D

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #473 dnia: 3 Marca 2010, 12:49 »
Może w tą sobotę uda nam się wybrać do księdza w M-wie i potwierdzić datę i godzinę, dogadać kilka rzeczy. O ile tym razem go zastaniemy  ::)

Zdecydowanie zadzwońcie wsześniej że przyjedziecie, my już też o tym wiemy, że trzeba się tam zapowiadać :D :D :D

Ojj bo te baby w sklepach to porażka..ludzie brani są z przypadku i podchodzą do tego bez seraca..tzn. do swojje pracy..a dobry sprzedawca to taki co ma gadane i chętny jest do pomocy..a nie obrażona lalunia :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #474 dnia: 3 Marca 2010, 13:30 »
ojjj ta Pani była bardzo obrażpną lalunią  :D Mówisz, że się zaanonsować wcześniej? :)

Agulek hmm hmm a jak się nazywa salon gdzie ta p.Ela pracuje? może prędzej pokapuję gdzie to :D Mówisz, że jesteś zadowolona?

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #475 dnia: 3 Marca 2010, 13:32 »
Agulek79 w sobotę pewnie wyciągnę Tż na dalsze poszukwiania, to zajdziemy do tego sklepu, co piszesz :) Bo Tż podejzewam dłużej bedzie wybrzydzał i wybierał, niż ja  ;D

A ja jeszcze majciochy muszę sobie poszukać i zakupić, olśniło mnie, a myślałam, zę mam już wszystko  ::)

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #476 dnia: 3 Marca 2010, 14:15 »
Pani Ela przyjmuje na ulicy Konopnickiej w nowym bloku (kiedys tam stało kino Dar)...moge podac ci numer do salonu jak chcesz?

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #477 dnia: 3 Marca 2010, 15:53 »
witaj
to powiem ci, ze i tak masz już bardzo dużo załatwione :-) jesteś na prawdę przygotowana :-)

Co do garnituru... to ja tez bym na bank nie kupiła w sklepie, gdzie jest niemiła obsługa.... mam uraz do takich miejsc... od razu wychodzę i już nigdy tam nie wchodzę.... taki miałam przypadek jak sukienki ślubnej szukałam... weszłam do salonu a babce nawet się nie chciało wyciągnąć nosa znad krzyżówki  :o  masakra... podobała mi się sukienka, ale pani stwierdziła, że nie mogę jej przymierzyć, bo ona ma za 15 minut umówioną przymiarkę  :o :o :o :o :o :o  ja mówię, że to jest tylko ta jedna i raz dwa jąprzymierzą... ona stwierdziła, że nie ma szans... jeszcze taka opryskliwa była !!!  odwróciłam się, grzecznie podziękowałam i już nigdy więcej nikt mnie w tym salonie nie zobaczy... chociaż byłaby tam najpięniejsza i najtańsza suknia na świecie  :-\   Ludzie nie zdają sobie sprawy jak łątwo stracić klientów...
Masz zdecydowaną rację... ona powinna od razu do was podejść i zacząć wyciągać z rękawa różne style i kroje dla twojego PM 

miłych poszukiwać majciochów  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  pozdrawiam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #478 dnia: 3 Marca 2010, 17:04 »
Kochana, przede wszystkim to jeśli jesteś niezadowolona z efektów pracy fryzjera to masz święte prawo to zareklamować! Dokładnie tak jak bluzkę w sklepie :) Idź i niech babsztyl odda kasę albo umówi się na poprawę - DARMOWĄ rzecz jasna!

Co do protokołu - teraz nie ma co załatwiać, bo najwcześniej 3 miesiące przed ślubem można to spisać, a na to mamy jeszcze chwilkę czasu :)

Trzymam kciuki za poszukiwania idealnego garniaka! :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #479 dnia: 4 Marca 2010, 13:47 »
To, że protokół spisuje się max 3 m-ce przed, to ja wiem ;) nei wiedziałam, że na spisanie trzeba się umówić.
Do tamtej fryzjerki już nie wrócę, niech się ugryzie  :-\

No i ... rozchorowałam się, mam katar, boli gardło i głowa... zaraziła mnie koleżanka z biura :(