Autor Wątek: m_lena odlicza do 21-08-2010  (Przeczytany 53670 razy)

Offline m_lena

• uzależniony
Odp: m_lena odlicza do 21-08-2010
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Listopada 2009, 10:07 »
w takim razie zdolniacha z niego :D ojjj dobrze mieć takiego kuzyna, co wierszyk napsize i sąsiadki co klatkę przystroją :) U nas artystyczna posucha w rodzinie, tylko ja się wyrwaalm z jakimiś ręcznymi pracami (zawieszki, zaproszenia...) ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Listopada 2009, 10:16 »
Artystycza posucha mówisz? :hahahaha:  U mnie wszyscy w rodzinie by śpiewać chcieli ale tylko mi i tacie jakoś to idzie :hahaha: Co do podziękowań to ponieważ należę do niezbyt wylewnej (uczuciowo) rodziny ciężko mi też będzie coś napisać... :-X

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Listopada 2009, 19:04 »
Twoi mają ambicje :D

Ponieważ psiałyście, ze lubicie fotki, to wstawiam:
wzór zaproszenia, mam nadzieję, że uda mi się zrobić podobne ;)

bukiet, który obecnie mnie inspiruje i nad którym się zastanawiam

Wczoraj odwiedziliśmy moją przyszłą Szwagierkę i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona, bo spędzilismy miły wieczór :)
Dzisiejsza sobota za to minęła nam w błogim lenistwie i szkoda tylko, że weekendy tak szybko mijają :( Zaraz znów czeka nas cały tydzień pracy :Mdleje_1:
« Ostatnia zmiana: 14 Listopada 2009, 19:08 wysłana przez m_lena »

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Listopada 2009, 20:23 »
Moja sobota nie była aż taka leniwa (mimo dwóch godzin leżenia u kosmetyczki), bo później wysprzątaliśmy z Ł. całe mieszkanko ;)

Śliczne zaproszenia! :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Listopada 2009, 21:57 »
te zaproszenie to tylko wzór, będę próbowała zrobić podobne, bo bardzo mi się ono spodobało :)
Poniżej biżuteria - naszyjnik, bransoletka i kolczyki, które dostałam wczoraj, jako spóźniony prezent od J. na urodziny, oczywiście do ślubu :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #65 dnia: 15 Listopada 2009, 14:42 »
Bardzo ładny komplecik biżuterii, najbardziej podobają mi się kolczyki!:)
Bukiecik ładny, zaproszenia - nie mogę się doczekać tych zrobionych przez Ciebie! :)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #66 dnia: 15 Listopada 2009, 16:54 »
sliczna biżuteria
bukiet jest piękny lubię takie żywe kolory :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 15 Listopada 2009, 18:21 »
Bukiet ma fantastyczne kolorki ;D Kolczki też mi się podobają ;) Nie marudkaj mi tu z tym weekendem, bo ja go nie miałam wcale (uczelnia) i od jutra też do pracy......(nowej)  :mdleje: :mdleje:

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #68 dnia: 16 Listopada 2009, 08:36 »
Bardzo ładny komplecik ;)
 ja miałam taki sam na swoim ślubie i powiem że prezentował się świetnie na opalonej skórze

[/url]
[/url]

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #69 dnia: 16 Listopada 2009, 09:53 »
Dziękuję dziewczyny za opinie :) Ja od rana w pracy, nawał lekki roboty mam, popołudniuz a to kurs kadr i płac, na który bardzo mi się nie chce iść :(

mka trzymam kciuki za dzień w nowej pracy :)
madziu_n jak zrobię, to wstawię napewno ;) Czekam, aż J. skończy się w grudniu umowa, zmieni operatora i być może nr, na razie nie ma sensu ich drukować, bo jest na nich prośba o potwierdzenie przybycia z naszymi nr telefonów.

No a bukiet właśnie od dłuższego czasu utrzymuje sie w moim rankingu na najwyższej pozycji i właśnie te kolory mi się w nim spodobały bardzo :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #70 dnia: 16 Listopada 2009, 13:18 »
Aha :) Ale w sumie grudzień już niedaleko, więc  szybko zleci! Rety :drapanie: gdzie mi zleciało te 3 miesiące od ślubu prawie.... Niesamowite, jak ten czas leci!

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #71 dnia: 17 Listopada 2009, 14:54 »
Tak, to prawda, czas jakoś szybko teraz leci, latem szło dłużej :)
Kupiłam wstążki na kokardy do kościoła i na klatkę schodową,w  wolnych chwilach będę wiązała kokardy.
Od wczoraj niestety cierpię, wychodzi mi pierwsza ósemka, boli straszliwie, byłam u dentysty, mam antybiotyk i skierowanie na wykonanie zdjęcia, żeby zobaczyc jak idzie.
Idę się szprycować czymś przeciwbólowym, bo nie wytrzymam :( I tak wszyscy się dziwią, jak ja w pracy wysiedziałam ???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 17 Listopada 2009, 14:56 »
Mi już wszystkie wylazły (chociaż niektóre nie do końca) ;)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
« Odpowiedź #73 dnia: 17 Listopada 2009, 22:58 »
mhm.. ciagle ktos wspomina o tych osemkach... a ja kurcze mam moje juz od taaaaaaakk dawna, ze juz nawet nie pamietam od kiedy..spokojnie (ponad) 10 lat... :o
 dziwne dziwne.. ::)
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #74 dnia: 18 Listopada 2009, 13:01 »
To chyba indywidualna sprawa, kiedy wychodzą. W sumie dobrze, że teraz, a nie przed samym ślubem :o
Zastanawiam się, czy np kwiaty z ławek można by szybko zdjąć i powsadzać w wazoniki na sali, chyba kombinuję, jak koń pod górę... Ehhh marzy mi się mieć już wszystkoz ałatwione i mieć tydzien do ślubu  ;)

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #75 dnia: 18 Listopada 2009, 14:53 »
A ja nie mam jeszcze ósemki żadnej, jedną już trochę widać ale nie chce wyjść... ;D

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #76 dnia: 18 Listopada 2009, 15:03 »
Ja mam 2 ósemki  ;D o tej drugiej dowiedziałam się ze zdjęcia...normanie urosła sobie w poziomie..pod dziąsłem  ::) Wkońcu wyrywam swoją dolną 4 w piątek, bo ostatnio nie wyszło.... :'( :'(

m_lena Jeszcze zatęsknisz za tymi przygotowaniami, więc ciesz się z nich póki możesz ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 18 Listopada 2009, 21:28 »
Wydaje mi się że lepiej jest kupić osobne kwiaty, bo potem w dniu ślubu nikt nie będzie miał głowy by takie rzeczy na szybko robić.
Współczuję bólu .  :-* :-* :-*

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #78 dnia: 19 Listopada 2009, 14:15 »
jeszcze pomyślę, popołudniu wstawię Wam fotkę kokard, jakie wczorajz robiłam, bedą do ławek i na klatkę :)
A z przygotowań się cieszę oczywiście, wiem, ze zatęsknię, bo lubię, jak coś się dzieje, ale wolałabym działać, a nie czekać, aż przyjdzie odpowiedni zcas na obrączki, wódkę, itd.....
KaKa85 nie ma się o czego z ósemkami śpieszyć, zapewniam ;)

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #79 dnia: 19 Listopada 2009, 14:59 »
ale wolałabym działać, a nie czekać, aż przyjdzie odpowiedni zcas na obrączki, wódkę, itd.....

No co jak co, ale obrączki i wódkę to już możecie kupić ;D ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #80 dnia: 19 Listopada 2009, 20:16 »
zgadzam się z mka... takie rzeczy możecie przecież kupić wcześniej... niedługo mogą być fajne promocje na wódkę więc warto ;) a wybór obrączek większości par trochę zajmuje więc możecie już zacząć szukać ;)

p.s. bardzo ładna biżuteria :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #81 dnia: 20 Listopada 2009, 13:08 »
W sumie możemy, ale nie wiem gdzie tą wódkę trzymać, ile jej kupić i jaką ;/  W piwnicy trzymać nie będziemy, bo nam się pod koniec października włamali i mam teraz obawy przed trzymaniem tam czegokolwiek, a już w szczególności czegoś za większą kasę :( Myślę, że w styczniu o tym pomyślimy, a o obrączkach też już myśleliśmy,  żeby kupić :) Obawiam się, że będzie problem z wyborem i nad grawerem musimy pomyśleć.  Co do alkoholu, to już chyba pisałam, ze czeka nas objazd po hurtowniach, bo chyba tam będzie najtaniej, a chcemy się rozejrzeć w cenach.

Ostatnio J. mnie zaskoczył, bo dla niego, jak dla sporej części facetów  "jeszcze jest czas", a tu sam zaproponował sprawdzenie cen w markecie, jak byliśmy, by jak mówi porównać ;) Jednak zaczyna do niego docierać potrzeba organizacji, a nie potem wszystko w 2 miesiące robić   :)

Ząb boli mniej, wczoraj zrobiłam zdjęcie szczęki i muszę się wybrać do dentysty na jego omówienie. Okazało się, ze z lewej strony też już mam, a nie czułam jak wyszedł, także mam 2 ósemki, a nie jedną.

Wymyśliłam prezent dla mamy, chyba na imieniny zasponsoruję jej karnet do zakładu fryzjersko-kosmetycznego na małą odnowę, ma wprawdzie krótkie włoski, ale można je pofarbować i podciąć, brwi wyregulować, itp?  Ja określam cenę, ona ustala termin z fryzjerem , a fryzjer czyni resztę cuda ;) Pod choinkę dostanie komplecik biżuterii kolczyki + naszyjnik, zamówiłam już, mam nadzieję,  że na żywo będzie równie ładny. A ojcu zestaw kosmetyków z Avonu zamówiłam, bo mu się zapach podobał, wiec mam ich już z głowy. Co do J. myślę nad jakimś super swetrem, bo by mu się nowy przydał, tylko trzeba go znaleźć.

Pozdrawiam odwiedzających gorąco ;) Za oknem mam piękne słońce, szkoda tylko, że w pracy siedzieć trzeba,  ale znów mamy weekend na szczęście :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #82 dnia: 20 Listopada 2009, 13:25 »
ciężko dostać fajny sweter dla faceta... co roku mamy z tym problem bo Kocur strasznie zużywa ::)

my wódkę trzymaliśmy w garażu ale z tego co kojarzę wiele forumek trzymało w domach gdzieś za szafą lub po prostu jeden pokój zamieniał się w składzik z alkoholem ;) fajnie że narzeczony się angażuje... ja mojemu powiedziałam, że są kwestie, które należą do niego i jak da ciała to wszyscy będą wiedzieć czyja wina... alkohol do tych rzeczy należał ;)

pomysł na prezent imieninowy dla Mamy genialny :) na pewno jej się spodoba... pokaż ten komplecik co zamówiłaś na gwiazdkę :) ciekawa jestem co wybrałaś :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #83 dnia: 20 Listopada 2009, 19:06 »
Pomyślimy nad tą wódką :) A co do swetra, to się niestety zgadzam, a jak już coś znajdę, to nie jestem czasem pewna, czy rozmiar w porządku ???
Prezenty, jak przyjdą to pokażę :D

Wstawiam fotki kokard, które przygotowałam na ozdobienie klatki schodowej i ławek w kościele :) (kwiatek jako przykład, bo nie wiedziałam, jak to będzie wyglądać):)
« Ostatnia zmiana: 20 Listopada 2009, 19:18 wysłana przez m_lena »

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #84 dnia: 20 Listopada 2009, 19:15 »
dokładnie nad podobnym wystrojeniem kościoła się zastanawiam... też takie kokardki z organtyny z kwiatkiem. a powiedz mi, jakiej szerokości jest ta kokardka? bo cięzko się zorientować, bo jest mnóstwo tych szerokości ;) ja się zastanawiam nad osobistym strojeniem ławeczek takimi kokardkami, ale z racji trenu przy sukni będę potrzebowała dywanu w kościele i nie wiem, czy ktoś mi udostępni sam dywan bez reszty wystroju... a zaproszenia i bukiecik super :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 20 Listopada 2009, 19:33 »
Myślę, że by udostępnili, ja też planuję wynająć same pokrowce na krzesła do kościoła i na klęcznik :) Z resztą jutro może przejdę się i zapytam, jak to wygląda. Co do dywanu, to na parafii jest, a nawet jakby nie było, to jest tam piękna mozaikowa, stara posadzka, więc tragedii by nie było ;)
Szerokość wstążki na powyższe kokardy to 12 cm, na zaproszenia 2 cm, a na winietki i zawieszki 0,6 cm :)

A poniżej mała niespodzianka, czyli prototyp zaproszenia na sam ślub :) kwestia falowanego zakończenia jeszcze mnie nie przekonała, może zrobię na gładko, ale to wykonałam "na próbę" :)

Czekam na Wasze opinie i ewentualne sugestie ;)

Offline asiul
  • zapaleniec
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #86 dnia: 20 Listopada 2009, 20:28 »
ślicznościowe, ale szczerze mówiąc mnie te fale nie przekonują też... jakby ich za dużo czy coś... może sam dolny brzeg w falach a boki gładkie? nie wiem...

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #87 dnia: 20 Listopada 2009, 20:32 »
no własnie mnie też nie przekonały, spróbuję jeszcze jedną sztukę tak, jak napisałaś, a jak nie, to będą wszystkie brzegi gładkie i chyba tak będzie najlepiej, miło mi, że Ci się spodobało :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #88 dnia: 20 Listopada 2009, 20:32 »
bardzo ładne zaproszenie a co do fal nie sa za ciekawe myśle że ładnie wyglądałoby gdyby było całe prostokątne
[/url]
[/url]

Offline mka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #89 dnia: 20 Listopada 2009, 20:46 »
Ja bym zrobiła mniejszą kokardę i tylko dolny brzeg pofalowany ::)