W sumie możemy, ale nie wiem gdzie tą wódkę trzymać, ile jej kupić i jaką ;/ W piwnicy trzymać nie będziemy, bo nam się pod koniec października włamali i mam teraz obawy przed trzymaniem tam czegokolwiek, a już w szczególności czegoś za większą kasę
Myślę, że w styczniu o tym pomyślimy, a o obrączkach też już myśleliśmy, żeby kupić
Obawiam się, że będzie problem z wyborem i nad grawerem musimy pomyśleć. Co do alkoholu, to już chyba pisałam, ze czeka nas objazd po hurtowniach, bo chyba tam będzie najtaniej, a chcemy się rozejrzeć w cenach.
Ostatnio J. mnie zaskoczył, bo dla niego, jak dla sporej części facetów "jeszcze jest czas", a tu sam zaproponował sprawdzenie cen w markecie, jak byliśmy, by jak mówi porównać
Jednak zaczyna do niego docierać potrzeba organizacji, a nie potem wszystko w 2 miesiące robić
Ząb boli mniej, wczoraj zrobiłam zdjęcie szczęki i muszę się wybrać do dentysty na jego omówienie. Okazało się, ze z lewej strony też już mam, a nie czułam jak wyszedł, także mam 2 ósemki, a nie jedną.
Wymyśliłam prezent dla mamy, chyba na imieniny zasponsoruję jej karnet do zakładu fryzjersko-kosmetycznego na małą odnowę, ma wprawdzie krótkie włoski, ale można je pofarbować i podciąć, brwi wyregulować, itp? Ja określam cenę, ona ustala termin z fryzjerem , a fryzjer czyni resztę cuda
Pod choinkę dostanie komplecik biżuterii kolczyki + naszyjnik, zamówiłam już, mam nadzieję, że na żywo będzie równie ładny. A ojcu zestaw kosmetyków z Avonu zamówiłam, bo mu się zapach podobał, wiec mam ich już z głowy. Co do J. myślę nad jakimś super swetrem, bo by mu się nowy przydał, tylko trzeba go znaleźć.
Pozdrawiam odwiedzających gorąco
Za oknem mam piękne słońce, szkoda tylko, że w pracy siedzieć trzeba, ale znów mamy weekend na szczęście