Właśnie gdyby nie ciąża to bym z marszu zmieniła pracę, a tak pozostaje mi wziąć zaświadczenie od lekarza o ciąży i iść na zwolnienie lekarskie do końca ciąży i tak na 100% zrobie
byleby ich nie ogladać

przynajmniej nie będę musiała się denerwować

Szkoda słó i twoich nerwów, zanieś tylko zwolnienie i nawet tam nie wracaj, po macierzyńskim albo znajdź ina prace albo bezczelnie na wychowawczy. Jak ja nie lubię takich wyzyskiwaczy...masakra
na macierzyński pójdę na bank, bo takie moje prawo

, gorzej z wychowawczym go mogę nie dostać, i raczej nie dostanę, bo umowa mam do końca roku, i wtedy pozostanie mi zmiana pracy, sami zmusili mnie do takich decyzji.
A Bronek pracuje też?
Mysia na szczęście Bronek pracuje, bo ja bym nie pociągnela za długo z mojej wypłaty

Ja najbardziej lubie wyprawy piesze pod Morskie Oko...
najpiekniejsze widoczki 
mi się wspaniale szło na Morskie OKO, wspaniała wyprawa 9 km

chętnie bym to powtórzyła, ja jak szłam i doszłam to czułam jak bym zdobyła szczyt, tak się cieszyłam

ja piechotą też nie weszłam... może kiedyś
piękne widoczki Ada 
a nerwów z pracą współczuję... niestety takich wyzyskiwaczy pełno teraz 
no właśnie... wszędzie można na nich trafić...
Justys851 z nimi się nie da gadać zawsze jak idę do mojego szefa to na moje jakie kolwiek pytanie odpowiada właśnie tak "No ale Ada..." albo "Wszystko bedzie dobrze" i co... efekt jest taki że dobrze nie jest a jak ja słucham tych słów to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają
Angelika widze, że nie ja jedna... powinnyśmy założyć jakiś komitet przeci wyzyskiwaczom troszkę by się nas uzbierało

ja po górach nie cierpię chodzić ale wjeżdżać to tak
fajne są widoki z góry 
ja też postawiłam bardziej na wjeżdżanie, bo chciałam zobaczyć jak to bedzie

, tymbardziej, że pierwszy raz byłam więc na chodzenie ochoty nie miałam bo nie znałam tego miasta itd
pracy powiem z doświadczenia łatwo nie da się tak zmienić, zwłaszcza w ciąży. chorobowe, najlepsze wyjście, przynajmniej się stresować nie będziesz co i Tobie i dziecku na dobre wyjdzie.. tyle że płacą Ci 80% pensji..
Madziu Kochana ja właśnie już wszystko wiem, w ciązy mi płacą przy takim długo zwolnieniu lekarskim 100%; z tym że warunek zwolnienie musi byc od ginekologa, a nie od lekarza rodzinnego

tak więc, zwolnienie w najbliższym czasie wita

Kurcze, Ada, a nie prościej zmienić pracę? Po co się denerwować?
Fajne fotki
Parę lat temu też byłam na Kasprowym, ale wchodziłam
Zejść już nie dałam rady, bo nogi miałam jak z waty, więc zjeżdżaliśmy. Jeszcze tą starą kolejką, bo teraz to chyba są nowe wagoniki? I pamiętam, że w trakcie jazdy jakieś dziecko zapytało na głos - a co się stanie, jak zerwą się liny? Miny ludzi były bezcenne. A my ze znajomymi zaczęliśmy się brechtać jak głupki
w ciąży właśnie nie tak łatwo...

ja wyruszam na zwolnienie i to jak najszybciej
no faktycznie śmiesznie musiało być jak to dziecko powiedziało
za chwilkę wrzuce następne fotki, z samego Kasprowego tylko najpierw idę sobie śniadanko zrobić

oooo dzisiaj mam lepszy humorek

nie poszłam do pracy, mam 1 dzień wolny

i USG mam za kilka godzin

już sę nie mogę doczekac