Jestem dziś bardzo podekscytowana...

Ostatnio zamówiłam sobie darmowy katalog domków jednorodzinnych. Wczoraj dostaliśmy go do domu i od razu zaczęliśmy oglądać. I, nie mogę uwierzyć, ale znaleźliśmy ... Nasz Domek Marzeń

Zastanawiałam się czy z takimi przyziemnymi rzeczami jak projekt domu jest tak samo jak np. z suknią ślubną. Że szuka się szuka i nagle jest coś co zachwyca i wie się, że to jest właśnie TO. I tak było z tym domkiem..Wpadł nam od razu w oko, a dziś przejrzałam jeszcze stronkę www i znalazłam inną propozycję stylizacji tego projektu i się zakochałam...

Tak samo jak mój R. Wiem, że już nie znajdę niczego co by mnie bardziej zachwyciło... Niestety nie zachwyca cena- wg tej firmy taki domek pod klucz kosztuje ponad 500tyś zł...

No ale zawsze można kombinować z tańszymi materiałami i jakimiś znajomymi budowlańcami co mniej kasy wezmą...Zresztą to są plany na najwcześniej 2011rok. Póki co w najbliższe wakacje chcemy zrobić studnię (musimy bo nie ma wody z sieci na naszej wsi

) i chcemy postawić porządne ogrodzenie. Poza tym chcemy też kupić projekt tego domku i wystarać się o wszystkie pozwolenia. A później będziemy już tylko czekać, aż oboje będziemy mieć umowy na czas nieokreślony...Jak to się stanie to weźmiemy kredyt i zaczniemy kończyć spełnianie naszego marzenia

.
Ech....piękne plany...mam nadzieje, ze uda się nam je zrealizować...
Wklejam Wam projekt Domku Marzeń