Obiecuję !!

A parę dni temu stało się coś dziwnego

. Odrzuciło mnie od drinka, a wczoraj od wina- i to mojego ulubionego !! Nie wiem co się dzieje. Pewnie zaraz napiszecie, że może jestem w ciązy ale naprawde NIE SĄDZE!! Biorę tabletki anty, raczej regularnie, okres miałam niedawno (z tydzien temu), o czasie, wszystko tak jak powinno być. Ale powiem Wam, że pierwszy raz w życiu coś takiego się zdarzyło. Po wypiciu lekkiego (naprawde) drinka zmuliło mnie i wzieło na

Doszłam do wniosku, ze wódka Sobieski mi nie smakuje, wcześniej raczej takiej nie pijałam. Ale wczoraj miałam wielką ochotę na wino i kupiliśmy moje ulubione! Pyszne było, a po drugim kieliszku normalnie mi do gardła podeszło

Ech. Już sama nie wiem co o tym mysleć. Dziś w pracy ledwo żyje. Wyspałam się, a ziewa mi się okropnie i oczy mi się zamykają. Może to przez to jeżdżenie na próby...? Ale już mi wszystko podchodzi do gardła przez diete kapuścianą ( 6 tydzień !!

).
Mam kupić test? Raczej bym nie chciała bo zawsze po wyniku negatywnym ogarnia mnie rozczarowanie lekkie...Poza tym uważam, że na 99% TO NIE TO !