Autor Wątek: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola  (Przeczytany 649344 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Ja też. Ależ ona jest do Ciebie Liliann podobna.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
zgadłyście... ;D ;D ;D
ja też jestem na jednej focie... ;D
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline masumi85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Liliann tak, tak zauważyłam Cię w czerwonym golfie z kameką w ręku :-D
Kubuś 10.10.2008,          Kacperek 09.07.2010        Aleksander 11.10.2013

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
nietrudno Ewuni nie poznać :D śliczna z niej dziewczynka :D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Lilian Ewunia jest prześliczna.. i widać jak ładnie wszystko pokazywała...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
U nas bal mikołajkowy w czwartek...Ewa ma przebranie na turecką księżniczkę - babcia swego czasu przywiozła z wojaży...no i przydało się w końcu.
Powinna być fotorelacja, bo Krzycho chce się wkręcić na imprezę...mówi, że jak widzi czasem te przedszkolne galerie w necie, to mu włos dęba staje.

A w niedzielę bal karanwałowy z mojego uniwerku.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

rybkawiedenka
  • Gość
Lila brawa dla Krzysia za dopasowanie butków do poTOsowej sukienki, pasowały IDEALNIE  ;D

Offline agnieśka

• forumowicz
  • Twoje łzy miażdżą mi serce
  • data ślubu: 19.08.2006
Liliann poznałam Was obie od razu  ;D mała ślicznie się prezentuje w tej złotej sukience. Mogę wiedzieć co to za firma?
Ewcia będzie miała fajną pamiątkę z przedszkola  :). Te zdjęcia, gdzie pokazuje oczka wymiatają  ;D.
U nas bilans pójścia do przedszkola jest taki: na początku płacz za mamą, ale tu się nie ma co dziwić, jak przez 3 lata była praktycznie mówiąc tylko ze mną. Teraz przedszkole uwielbia, ale od kiedy poszła niestety ponad miesiąc siedziała w domu z powodu chorób. Aktualnie mamy na tapecie zapalnie krtani, w związku z którym spędziliśmy 2 dni w szpitalu, bo mała miała problemy z oddychaniem. W tzw. międzyczasie było mega przeziębienie, jelitówka i zapalenie ucha  :mdleje:
A ja naiwnie myślałam, ze jak mała pójdzie do przedszkola, będę miała więcej czasu dla siebie i na szukanie pracy. Teraz to się cieszę, że żadnej nie znalazłam, bo pewnie przez to chorowanie małej już bym nie pracowała.

P.S. Liliann Gratuluję kolejnej ciąży

Offline masumi85

• Chuck Norris
U nas jutro mikołaj i rozdawanie prezentów :-D.
W sobote zakupiłam zabawki dla całej ferajny, miałam 15 zł na prezent i mi nawet zostało jeszcze. Kupowałam w hurtowni zabawek i dostałam 100 zł rabatu. I tak dzieci dostaną znikopisy, klocki-układanki i opaski na ręke, dodatkowo do każdej paczki jeszcze słodycze maja być.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
a my mamy w przedszkolu jutro mikołaja i ominie ta przyjemność Majkę :(
z resztą już nie pierwsza...

ale byłyśmy dziś u lekarza i moje dziecko zdrowe :D uszy czyste (to najważniejsze)...
siedzimy (znaczy się ktoś inny siedzi, bo matki nie będzie prawie 2 dni w domu) jeszcze tydzień w domu...

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Moja Zunia wlasnie jest na imprezie mikolajkowej w przedzkolu - ciekawe jak jej sie spodoba :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Moja Paula też :) Ciekawa jestem, jak zareaguje na Mikołaja, w tamtym roku się bała :)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
u nas już rano na wejściu siedział Mikołaj, nie było płaczu:) podszedł po słodycze , odwrócil sie i poszedł do szatni  ;)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
aaa, u nas wczoraj był Bal Pasiastych . Po raz 1 słyszałam o czymś takim;) wszystkie dzieci miały miec na sobie ciuszki w paski.
dostałam fotki na maila i chyba fajnie sie bawili, ale cały czas nie kumam o co chodzi w tych paskach  ::)  ;D

Offline aneta_81

• Chuck Norris
no to mądra matka dopiero teraz siedzi i czyta..
http://www.balpasiastych.pl/

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
O bardzo fajna akcja  :D

Moja się  nie boi Mikołaja więc obaw nie mam.
Wieczorem idziemy na kolejną imprezę mikołajkową do mnie do fitness clubu, a w niedziele mikołaj firmowy  ;D Zuza pozna tylu Mikołajow, ze HO HO!

Offline .caril.

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22.08.2009
Tosia miała wahania nastrojów podczas wizyty Mikołaja ;)
najpierw ryk, potem był ok i nawet biła z innymi dziećmi brawo dzieciom, które już paczki odebrały i jak przyszło co do czego to poszła odważnie po swój "przydział". jednak i m bliżej czerwonych kolan tym było coraz dramatyczniej. jednak paczka odebrana :)
w środku znalazła rajstopki i pacynkę kota.
jest najmłodsza w grupie, więc nie jestem zszokowana, tym bardziej, że starsze dzieci też były wystraszone i zawodziły okrutnie.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Moja Zuza podobno zagladała do worka i pytała "czemu juz tam pusto"  ;D

Dostała skrzydła motyla wg mojego taty, ale znajac tatę to może byc cos innego ;)

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
U nas w przedszkolu dzisiaj oprócz Mikołaja było przedstawienie dla dzieci, w którym występowali rodzice i nauczycielki :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Moje przedszkole po raz kolejny mnie dzisiaj zaskoczyło...
Była zabawa mikołajkowa i "liczyłam" na paczkę ze słodyczami, pomimo generalnego braku takowych w przedszkolu, a tu proszę...
dziecko dostało to

Ewa szczęśliwa, rozpromieniona, cała w skowronkach...
Klocki bardzo dobrej jakości, kompatybilne z duplo...
— Richard M. Devos

Offline aneta_81

• Chuck Norris
brawo dla przedszkola  :brawo:

Offline Ola888
  • Chuck Norris
Liwia zaczęła przedszkole w poniedziałek, we wtorek był mikołaj i dostała śliczną szmacianą lalę zamiast słodyczy zaskoczyło mnie to bardzo i nie ukrywam że pozytywnie, Mikołaja się nie bała wręcz przeciwnie bardzo jej się podobał i wspomina go do dzisiaj. W bonusie dostała też wirusa i dzisiaj w nocy wymiotowała, czekałam na pierwszą chorobę ale nie sądziłam że pojawi się tak szybko. Poza tym była taka "głodna" kontaktu z dziećmi że nie chce wychodzić z przedszkola najchętniej by zabrała wszystkich ze sobą do domu włącznie z opiekunkami, dzisiaj jak rano usłyszała że nie idzie był płacz  ;)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
U nas na Mikolaja bylo dla chlopców (wlasciwie nie wiem co dostaly dziewczynki)  ;), skrzynka z narzedziami , mlody ja bardzo lubi chodz mial juz wczesniej inna skrzynke  :P, z tym ze byl do tego dodany lizak i ......uwaga  mini cukierki dla takich malców  :-\

Wiecie co jak wchodze codziennie do przedszkola, odprowadzam mlodego do sali i wszystkie dzieci jak go widza az piszczą i lecą do niego, milo mnie to zaskoczylo, bo dzieci go bardzo lubią  ;D a to jest taki fajny widok  ;)

Offline kwiatek33
  • bywalec
  • data ślubu: 28.04.07
u nas też bal pasiastych się odbył ;)
podobno jakaś akcja zapobiegająca rasizmowi

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
U nas bal pasiastych był w zeszłym roku.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
U nas na Mikolaja Zuzia dostala stroj wrozki: skrzydelka, różdżkę, i czułki :D Sliczne to. Schowałam na lepsze czasy, na jakis bal przebierańców.

Offline masumi85

• Chuck Norris
My siedzimy w domu od wtorku, młody kaszle, ale tylko w nocy jak pójdzie spać. Najgorsze jest to, że tak go męczy że czasami wymiotuje przez ten kaszel. We wtorek kontrola i mam nadzieje, że będzie mógł iść do przedszkola. Poza kaszlem wszystko ok.

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
My siedzimy w domu od wtorku, młody kaszle, ale tylko w nocy jak pójdzie spać. Najgorsze jest to, że tak go męczy że czasami wymiotuje przez ten kaszel. We wtorek kontrola i mam nadzieje, że będzie mógł iść do przedszkola. Poza kaszlem wszystko ok.
U nas było identycznie. Na wieczór dostawała krople na kaszel Sinecod. Ale bez antybiotyku się nie obyło.

Offline Ola888
  • Chuck Norris
A u nas po pierwszym tygodniu przedszkola oprócz jelitówki zapalenie ucha, najpierw oczywiście był katar a z tego rzutem na taśmę ucho zaatakowane

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
U nas bal karanawałowy i Mikołaj. dopiero 3 stycznia