Ale śliczna Majcia. Miłosz zmienił się strasznie...ledwo go poznałam.
Tete a jakim szamponem myjesz włosy Majci ? Bo moja królewna też ma kręcone włoski, rano cyrki i wrzaski jak mam rozczesac kudełki. choć ja ją na sposób biorę i gwiazda wyjscia nie ma. U nas z szamponów sprawdził się J&J rumiankowy (ładnie pachnie) i przede wszystkim szampony z Nivei. Po myciu nie ma problemów z rozczesaniem. Co innego rano jak w nocy się powierci lub wieczorem nie rozczesze się włosów. I nie wiem czy to ma znaczenie ale my jej włosów suszarką nie suszymy. Czasem da sobie lekko podsuszyć włosy. I co jakiś czas, przewaznie co 3 miesiace ma lekko podcinane końcówki u cioci fryzjerki.
My po pasowaniu. I po przegladzie artystycznym stwierdzam, że Zuzia jak na swój wiek ma genialną dykcje, wymowe i nie wiem co tam jeszcze. Do przedszkola chodziła niewiele a znała wszystkie piosenki, wszystkie pokazówki do piosenek (była taka piosenka, ze tylko ona robiła pokazówke, a inne dzieci miały to w "nosie"),wierszyki. I dobrze,ze poszła do przedszkola rok temu bo te dzieci, które jako 4-latki poszły do przedszkola po raz pierwszy albo płakały albo wsttydziły się i natychmiast uciekały do rodziców....