Autor Wątek: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola  (Przeczytany 648534 razy)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Odp: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola
« Odpowiedź #1410 dnia: 24 Października 2011, 21:14 »
nic mi w tym temacie nie wiadomo...
podobno się przygotowują na rytmice...

Młoda coś tam namiętnie śpiewa...tyle, że ja tam ciężko widzę swój udział tyle mam roboty...nie wiem czy się wyrwę...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline masumi85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola
« Odpowiedź #1411 dnia: 24 Października 2011, 21:14 »
U nas pasowanie w czwartek :-)
Kubuś 10.10.2008,          Kacperek 09.07.2010        Aleksander 11.10.2013

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #1412 dnia: 27 Października 2011, 11:50 »
My na pasowaniu zrobiliśmy strategiczny błąd bo przed pasowaniem pokazaliśmy się jej na oczy (chciałam zmienić spódniczkę)... no i już się od nas nie odkleiła :/ tyle było z występu na pasowaniu. Kolejne występy już poszły bez problemów :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #1413 dnia: 27 Października 2011, 12:04 »
U nas pasowanie 9 lisotpada. Mam dostarczyć białe rajstopki :) Resztę stroju oni mają. Już się nie mogę doczekać :)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
« Odpowiedź #1414 dnia: 27 Października 2011, 12:29 »
u nas pasowanie ma byc ok. 15 listopada...
wiecie , że moje dziecko dzien w dzien płacze.. powiem Wam, że już zaczynam wymiękać..

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
« Odpowiedź #1415 dnia: 27 Października 2011, 12:49 »
U nas pasowania na przedszkolaka nie ma albo ja o tym nie wiem  ;D, zreszta nawet dyrekcji nie ma  i nie bedzie jesze miesiac (jest w senatorium ,pojechala na 2 miesiace)...

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #1416 dnia: 27 Października 2011, 12:51 »
Paula poszła dzisiaj do żłobka po 10 dniach nieobecności. Już w domu mówiła, że chce iść do żłobka, a w żłobku od razu poleciała do dzieci :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1417 dnia: 27 Października 2011, 19:14 »
U nas pasowanie dzis sie odbylo i to moj przedszkolak :)

Offline masumi85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #1418 dnia: 27 Października 2011, 19:20 »
My też już po pasowaniu. Ale byłam dumna z mego synka. Śpiewał najgłośniej ze wszystkich. W ogóle jak to Panie stwierdziły Kubuś wiódł prym na przedstawieniu. Śpiewali trzy piosenki i wszystkie umie na pamięć.
Potem był poczęstunek dla wszystkich i zabawy z rodzicami w sali.
Jestem taka szczęśliwa, Kubuś zresztą też.
Kubuś 10.10.2008,          Kacperek 09.07.2010        Aleksander 11.10.2013

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #1419 dnia: 28 Października 2011, 07:23 »
u nas pasowania nie było i chyba nie będzie... nic mi nie wiadomo...

mamy problem. Majka ładnie rano wstaje, ubiera się i mówi, że idzie do szkoły ale jak staje w drzwiach sali to jest histeria niesamowita. z Każdym dniem gorzej... muszę zapytać panią czy coś się stało...
poza tym mówi, że już nie lubi Pani Gosi :drapanie:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1420 dnia: 28 Października 2011, 12:03 »
My juz po.
Jestem bardzo dumna z mojej córy..mówila ladnie wierszyk,spiewala piosenke..a w grupie generalnie histeria jedna wielka..Bo dzieci wyczuwaly ze cos sie dzieje ,70%plakala i uciekala..ale ogólnie fajnie bylo!!Matko,dlamnie to bylo wydarzenie..to co bedzie jak dzieciaki będa magisterki bronic :P :P
jako ze rzadko mam okazje pochwalic sie Czortem moim prosze:
[/URL][/img]
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1421 dnia: 28 Października 2011, 12:03 »
moze modemka pomoze:)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #1422 dnia: 28 Października 2011, 12:16 »
Jejciu ale ma prześliczne włoski :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #1423 dnia: 28 Października 2011, 12:17 »
O jaaaaaaaaaaa ale Maja m dłuuugie włosy!!! Czad :)

Miłoszek sliczny!

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1424 dnia: 28 Października 2011, 12:20 »
Heheh dzięki w jej imieniu ;D ;D
nie dosc ze toto długie ,to jeszcze sie kręci na maxa-spróbujcie to rozczesac po myciu glowy.Kiedys wyprostowalam jej jedno pasemko-aby zobaczyc jaki efekt jest w zupelnie gladkich prostych wlosach..matko i córko..wyglądala jak mokry spaniel coto  mu siersc wyszczotkowali,a wlosy miala do pasa ;D ;D ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1425 dnia: 28 Października 2011, 14:15 »
Kurcze, ja widze tylko miniaturke, jak klikam mam blokade, ale widac mega długie włosy...musze w domu zobaczyc.
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #1426 dnia: 28 Października 2011, 15:18 »
Ależ Majunia wyrosła! Wow! Śliczna dziewczynka - powinnaś częściej się nią chwalić Martuś  :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1427 dnia: 28 Października 2011, 16:04 »
ledwo bym ją poznała...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #1428 dnia: 28 Października 2011, 21:42 »
Wow, jaka Maja duża :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #1429 dnia: 30 Października 2011, 08:06 »
Ładniutka dziewczynka :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #1430 dnia: 30 Października 2011, 23:52 »
Mam pytanie.. Czy któraś z Was zna przedszkole "Tęczowa kraina" na Mickiewicza??

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #1431 dnia: 31 Października 2011, 08:41 »
A to nie jest to przedszkole na tyłach Wyższej Szkoły Integracji Europejskiej?

A zna ktoś może przedszkole publiczne nr 46 na ul. Zawadzkiego 128?

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1432 dnia: 31 Października 2011, 19:32 »
Moja Zu chodzi do 46.

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #1433 dnia: 31 Października 2011, 19:56 »
I jak jesteś zadowolona ? Bo zastanawiam się nad tym przedszkolem od września...

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1434 dnia: 31 Października 2011, 20:01 »
Ja jestem zadowolona. Michała też puszczam tam od września Zuzia ma fajne panie, mam blisko do pracy, warunki jak to warunki w państwowym przedszkolu całkiem znośne, sensowny rozkład posiłków i co najważniejsze Zuzia zadowolona, jest ok.

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #1435 dnia: 31 Października 2011, 20:04 »
To super, dzięki za wiadomości. A jak liczne są grupy?

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1436 dnia: 31 Października 2011, 22:00 »
A jak nikt nie zna tego na Mickiewicza to może ktoś zna jakieś prywatne przedszkole na Warszewie lub w tych okolicach.. Albo w Policach??? Ja miszkam powiedżmy na Szosie Polskiej jak sie na Police jedzie.. Muszę pilnie przedszkole dla Zuzi znaleźć.. Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1437 dnia: 31 Października 2011, 22:14 »
Ale śliczna Majcia. Miłosz zmienił się strasznie...ledwo go poznałam.

Tete a jakim szamponem myjesz włosy Majci ? Bo moja królewna też ma kręcone włoski, rano cyrki i wrzaski jak mam rozczesac kudełki. choć ja ją na sposób biorę i gwiazda wyjscia nie ma. U nas z szamponów sprawdził się J&J rumiankowy (ładnie pachnie) i przede wszystkim szampony z Nivei.  Po myciu nie ma problemów z rozczesaniem.  Co innego rano jak w nocy się powierci lub wieczorem nie rozczesze się włosów. I nie wiem czy to ma znaczenie ale my jej włosów suszarką nie suszymy. Czasem da sobie lekko podsuszyć włosy. I co jakiś czas, przewaznie co 3 miesiace ma lekko podcinane końcówki u cioci fryzjerki.

My po pasowaniu. I po przegladzie artystycznym stwierdzam, że Zuzia jak na swój wiek ma genialną dykcje, wymowe i nie wiem co tam jeszcze. Do przedszkola chodziła niewiele a znała wszystkie piosenki, wszystkie pokazówki do piosenek (była taka piosenka, ze tylko ona robiła pokazówke, a inne dzieci miały to w "nosie"),wierszyki. I dobrze,ze poszła do przedszkola rok temu bo te dzieci, które jako 4-latki poszły do przedszkola po raz pierwszy albo płakały albo wsttydziły się i natychmiast uciekały do rodziców....

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1438 dnia: 31 Października 2011, 22:20 »
Grupy jak to w państwówce 30 osób.
Marcella na warszewie jest bus i wyspa skarbów czy jakoś tak, do wyspy chyba chodzą córeczki mojej znajomej z pracy generalnie była zadowolona ale szczegołów to ja Ci niestety nie podam.

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1439 dnia: 31 Października 2011, 22:24 »
Morgania dzięki.. zobaczę zaraz..
Gosiaczek ja mam kręcone włosy i mam genialny sposób na rozczesywanie ich.. Zresztą Zuza ma kręcone po mnie i też jej tak rozczesuję..
Tylko prosze się nie śmiać.. W zoologicznych sklepach są takie specjalne grzebienie z obrotowymi kolcami... Są takie drogie z rączką ale są też takie proste i one są bardzo tanie... Rewelacja!! Jak się rozczesuje włosy to kolce się kręcą i to tak wtedy nie ciągnie tak mocno... Naprawdę polecam!