Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55371 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hehehe no wlasnie chcialam o Starym Rynku wspomniec - tez sie zdziwilam  :P :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Piękna ta pierwsza fotka przy figurce, tylko powiększyć i na ścianę :) Śliczna..

A druga za to bardzo zabawna :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Japcio fotka pierwsza klasa ;D ;D ;D

Offline madziara07

• uzależniony
no ledwie parę dni mnie nie było i juz tyle zdjęć! ale to dobrze dobrze miło się nadrabia ;) Natalko, ślicznie wyglądacie!
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Natalko, zdjęcia śliczne :) już wiesz kiedy będziesz miała link?
ja byłam tak ślubem zaaferowana, że się nawet nie zdążyłam poryczeć, dopiero ta przysięga mnie lekko rozkleiła...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Helooooo :)

Od rana mam dzis super dzionek :)

Na 10.30 poszliśmy rodzinką do kościoła.
Po mszy pojechaliśmy na Wystawę Kotów Rasowych - było mnóstwo kociaków, poczawszy od maluchów do dorosłych kocurów - jedne śliczne drugie trochę mniej  :P :P Ale i tak mój Tajuś jest najpiękmiejszy  ;D ;D ;D

Po wystawie pojechaliśmy na obiad do Czarnego Konia - to jest jeszcze kawałek za Gazdówka - restauracja w bardzo podobnym klimacie. Drewno, siano, podkowy - super :)
I co najwazniejsze jeżdziłam na przepieknym koniu - to był mój pierwszy raz  ;D ;D ;D
Bardzo fajnie mi sie jezdzilo, oczywiscie nie pozwoliłam instruktorce puscic mnie sama z koniem  :P
Oto pamiątkowe foteczki ......

Naprawdę było super  ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oo jak fajnie ja jeszcze nie miaalm okazji pojezdzic na koniku no ale moze kiedys :)

ps. a buciki to mialas jak nic do jazdy konnej :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heheheh prawda Justyna i na dodatek miałam dosyć obcisnłe spodnie i ledno zarzucilam tak wysoko noge do strzemiona (nie wiem czy dobrze odmieniłam  :P ) ..... ale dałam radę !! !! !!

Offline ada1988

• Chuck Norris
no dokładnie buty są wprost idealne :D

super te foteczki :P

boże jak mi się podoba Twoja figura :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
nio, zgrabna Natalia jest :)
fajny dzionek, a foteczki kotów masz jakieś?

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
ooooo, jak fajnie :) Uwielbiam konie :) Kiedyś sama jeździłam w Myślęcinku. Ale poznałam Rafała i się skończyło. Zamieniłam jednego konia na...innego hihihihihihiih :) Ale tak serio, wolałam spędzać każdą chwilę z moim ukochanym niż w siodle. Ale może kiedyś wrócę do jazdy konnej. Zwłaszcza, że mieszkam blisko Myśla :) Ciekawe tylko, czy zmieszczę się w swoje bryczesy.......

Pozdrawiam!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziewczyny jest mi bardzo miło ze takie komplementy otrzymuje ale wierzcie mi ze gdzie niegdzie odjelabym sobie kilka centymentów  :P :P

Zdjęć kotow z wystawy nie mam. Zal mi tych kotow bylo poniewaz na sali bylo chyba ze 40 stopni - bylo strasznie duszno, dziewczyna jedna zemdlala, musieli ja wyniesc a do tego kotki byly w klatkach ktore byly na okolo przysloniete folia zeby przypadkiem nie ukrasc ich czy co - bo nie wiem - rozumiem ze ludzie chca glaskac ale strczy przyczepic do klatki karteczke niektorzy tak mieli) i ludzie nie wpychaja paluchow do klatki a tak nie dosc ze tam goraca to jeszcze ta folia - szok !!
Zreszta bylo mnostwo ludzie i nie dalo sie zrobic zdjecia zeby ktos przed aparat nie wskoczyl !!

Wracajac do koni to z chcecia bymjeszcze pojezdzila - myslalam wlasnie o \myslecinki - Japcio to ty ladnie musialam poginac na konikach ze nawet swoje bryczesy masz  ;D

Ale tak dla pocieszenia mój okurzony Tajuś !!

Offline japcio

• Chuck Norris
Mam i bryczesy....i toczek....i czapsy..... poważnie do tego podchodziłam :) :) :) Chyba powoli zacznę myśleć o powrocie do jazdy, ale właśnie sobie przypomniałam, że raczej w innym miejscu niż Myśl...... mam złe wspomnienia. Właściciel stadniny to dziwny człowiek :( Płaciłam kupę kasy, a on wydzierał się na mnie jak na jakąś gówniarę.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Fajne koniki, to są chyba wielkopolskie prawda?  :) Też kiedyś jeździłam, ale ze względu na alergię po paru latach musiałam przestać  :) Ale jak tak patrzę na Twoje zdjęcia to zazdroszczę bo pojeździłabym sobie, z tym że ja już ani w swoje bryczesy ani w oficerki się nie zmieszczę  :P Może toczek bym wcisnęła na głowę jakbym się uparła  :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Kurczeeeeee dziewuchy to Wy prawdziwe "koniary"  ;D ;D ;D heheheeeeee

Japcio to dobrze ze mowisz o myslecinku .. !! Najgorsze jak wlasciciel uwaza sie za Boga i ze wszystko mu wolno
  :-\

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
słodziak ten Twój kot :) taki miluchny na przytulanki jak jest smutno

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale słodziak :D
jak maskotka wyglada :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
O to fajnie,że będąc sobie w knajpce można na konikach pojeździć;-)jeszcze tam nie byłam,ale kto wie......no a butki to macie rację dziewczynki świenie się prezentują  :P :P :P :P

Offline madziara07

• uzależniony
he he poduchowatego masz kotka ;) a konik... kurcze ale fajnie też tak chcę! ;)
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline carollaa

• Chuck Norris
Ten kociak jets rewelacyjny :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ahhh te nieszczesne buty  :P i tak wybralam mniejsze zło (nieswiadomie) bo chcialam ubrac moje biale sandalki na 8 centymetrowym obcasie - to bym wtedy sie udala  ;D ;D ;D ale wtedy to raczej bym nawet o koniu nie pomyslala  :P :P :P

A kociak to moja przytulanka, faktycznie - tylko ze on nie lubi sie przytulac tak bardzo jak ja  :P heheee
Najgorsze ze podczas sprzatania pokoju do remontu odlozylam szczotke Taja do czesania tak zeby byla ma wierzchu - no i teraz mam - tak ja polozylam na widoku ze od kilku dni nie moge jej znalesc !! Musze isc kupic nowa bo Tajuch mi sie skudłaczy  :-\

Ok....... podrzucimy kilka zdjatek z pleneruuu
To zdjecie seunda po sekundzie podczas jednego z naszych skoków - te zdjecia mamy w ablumie
:)

I tak na marginesie to sprzedałam moja kochana suknie ślubna - nawet nie musiałam się ogłaszać - klientka sama mnie znalazla - mojej siosrty kolezanka z pracy powiedziala corce, która w kwietniu wychodzi za maz ze ja chce suknie sprzedac - kiedy jej wyslalam zdjecie zakochala się w mojej sukni i w sobote przyjechala, przymierzyla i ja wziela - musi dac do malej przerobki bo jest troszke innej budowy niż ja ale krawcowa powiedziala ze da rade no i już … zarobiłam 800zł i mam problem z glowy :) (hmmmm problem jak problem…. Mam lekki sentyment do niej ale ciesze się ze poszla w dobre rece i niech się dobrze nosi innym) :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
fajne te skaczące foteczki tak klatka po klatce :) zastanawiam czy ja z moimi chorymi nóżkami dam radę tak skakać bo też bym takie chciała....

a sukieneczka dobrze że znalazła nową właścicielkę, kolejna dziewczyna będzie się czuła tego dnia najpiękniejsza

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja tylko raz w życiu miałam przyjemność jazdy konnej, jak miałam 5 lat i strasznie żałuję, że już więcej okazji nie miałam...
Natalko, gdzie Ty byś sobie cm odjęła???  :o :o :o :o chyba żartujesz ;)
podskok super :) czekamy na więcej :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Też miałam doświadczenia z konikami :) I też w Myślu więc dobrze wiem o kim mówicie dziewczyny... Co za buc  :ckm: :protestuje:

Zdjęcia faktycznie fajnie obejrzeć klatka po klatce ;D

A co do sukni, ja swojej jeszcze nie mam, a już czuję, że będzie ciężko mi ją sprzedać  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja również uwielbiam jazdę konną :) Chociaż nie miałam takiego doświadczenia jak dziewczyny ;)
Heh, ja to z kolei zawsze jak najszybciej chciałam wyrwać się z rąk instruktora, żeby sama sobie pojeździć ;) A teraz... No cóż, nie pamiętam kiedy ostatnio jeździłam ::)
Ale fajne zdjęcia "sekunda po sekundzie" ;) że też my nie wpadliśmy na taki pomysł :P
Piękny ten kocurek, ale mi się podoba :)

Gratuluję sprzedania sukni. Moją właśnie niedługo wystawiam na jakieś aukcje... Ale mi się serce kraja, bo już jej mogę więcej nie zobaczyć ::) Wiadomo, sprzedaję ją przez rodziców, bo bedąc tutaj raczej nie bardzo bym była dostępna :P Oj, jak ja z jednej strony chcę ją sprzedać, a z drugiej nie chcę... Mogłaby przeciez wisieć sobie w szafie i... się marnować heh ;) Sukienkę z komunii wyrzuciłam dopiero jakoś rok temu ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
Zazdroszczę, że suknia poszła. Dałam już jedno ogłoszenie na Forum, ale najwyższy czas chyba ogłosić się w innych miejscach.

Buziole :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
świetne zdjęcia  ;)
no no figurkę to masz świetną  ;)
Gratuluję sprzedania sukni - mam nadzieję że moją też mi się uda  :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to masz duże szczęście, że suknia Ci tak łatwo poszła :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Super zdjęcia ze skoków!!!
A jazda konna... Nie jeździłam z 5 lat... :(

Offline Drzewko

• użytkownik
  • **
  • Zatrzymać chwilę!
  • data ślubu: 12 sierpnia dawno temu :-)
Super skoczki....  ;D