Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55994 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
też nie znałam tej zabawy z klamerkami, ale chyba nie do końca mi się podoba
sumka spora uzbierana :) bardzo fajnie
ciekawe czy coś takiego będzie u nas...

:-* :-* wieczorne

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Heja
Tez miałam klamerki...fajna zabawa,,smiesznie wyszlo...u mnie szybko sie skapneli ,ze podmienione kobitki sa....
No i mielismy mniej klamerek!!!!
Mi sie podoba ta zabawa!!!!
Trzeba troszke podgrzac atmosfere!!!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
no sumka nie zła :) 650 zł to już naprawdę sporo :)
a to z klamerkami wspaniała zabwa - chociaż ja też jej nie znałam :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
o rany natalko nie dobijaj mnie,że już będziesz maiał płytkę;-)ja nadal czekam na swoja!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet jeszcze fotoksiążki nie mamy!!!!wiedziałam,że tak będzie ,bbo u mojego brata też tak długo się czekało(ale warto);-)))) wole poczekać i mieć sprawdzonego kamerzystę,ale mam takie dni,że najlepiej wsiadłabym na rower i sama stąd zajechała do niego do szubina i go przyspieszyła;-)śmieszna zabawa z klamerkami;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hej dziewczyny :)

Dzisiaj bylismy na tluczeniu szkła u mojego kuzyna.
Jutro wesele  ;D ;D
Na 9 do fryka a na 10 makijazystka, ale moja sis siada pierwsza wiec ja spokojnie bede mogla byc czesana :)

Zabawa z klamerkami naprawde byla super, nic nieprzyzwoitego b nie lunie takich rzeczy na weselach ...... naprawde mozna bylo sie posmiac bo niby zroientowali sie ze to inna partnerka i probowali sobie przypomniec gdzie sa klamerki i np odrazu lapali tyl sukni na dole  :P :P

Aneta, wesle bylo w Gazdówce w Osielsku k/Bydgoszczy :)

Z welony naprawde troszke kasy wpadlo a Ci co mieli 1 500 to niezle nazbierali !!

Po weekendzie pojade dalej z fotkami, bo po weselu napewno bede panieta ..... moze juz beda fotki od fotografa  ;D ;D

A tak w ogoel to zaczynamy remont u nas w pokoju, nasz pierwszy malzenski zakup to łóżko sypialniane - przecudowne - takie sobie upatrzylam i przed wczoraj je kupilismy, tapeta wybrana, farba rowniez, nawet mam super obraz nad lozko juz w domku i meble tez wybrane, tylko trzeba ptzygotowac pokoj na nowe zakupy ......  ;D
Pokaze Wam zdjatka wszystkiego, ale troszke pozniej  :P

Buziaki zostawiam na miły nadchodzacy weekend  :-* :-* :-*

Pa pa

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
No to życzę udanej zabawy na weselu :)

A tak jeszcze a'propos totków - my mieliśmy 6 trójek  ;D (96 zl)

:-* :-* :-* pozdrowionka

Offline ada1988

• Chuck Norris
udanej zabawy na weselu :)

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Ja również życzę udanej zabawy na weselu   :D
My w totkach nic nie trafiliśmy ;)

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Udanej zabawy:)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Baw się dobrze na weselisku  :D

Czekamy na dalszą część relacji no i na te fotki łóżka itp  ;D

Buziaki zostawiam  :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
 :-* :-* :-* prosto z pracy
[/url]
[/url]

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
czekamy na foteczki z niecierpliwością, Natalko :)
udanej zabawy do rana życzę  :cancan: :pijaki:

my nie będziemy totka, tylko artykuły szkolne zbieramy dla dzieciaków

:-* :-* miłego weekendu

Offline Daruda

• Chuck Norris
to udanej zabawy życzę;-)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
i jak tam po weselu?

Offline ada1988

• Chuck Norris
Natako gdzie foteczki  ??? ???

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Ja tam może się zbyt ambitnie nie udzielam ostatnio (czasu brak... :( ), ale podczytuję namiętnie i w związku z tym pytam- gdzie kolejne fotki ?? ;D
Jak wesele się udało?  :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam dziewczyny po długiej nieobecności ..... z góry przepraszam, ale ostatnio brakuje mi na wszystko czasu.

A dziś mała miesięcznica ......... jesteśmy małżeństwem

:Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: 1 miesiąc   :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Wczoraj dostaliśmy długi wyczekiwane zdjęcia oraz film, z naszego cudownego dnia :Serduszka:

Albym jest przepiękny, zdjęcia któe fotograf wybrał do niego równie piekne ...... jak je ogladałam to smiech nie schodził mi z buźki  ;D ;D ;D

Nawet fotograf sie cieszył wdząc nas takich rozradowanych - cieszył sie ze jego praca nam sie podoba :)

Niektóre zdjecia sa tzw. "metalizowane" czy jakos tak - cudownie wygladaja w albumie.

A co do filmu to aż brak słów, ciezko to opisać ale efekt jaki jest podczas ogladania jest poprostu cudowny.

Strasznie sie popłakałam gdy go ogladalam - najpiękniejszy jest początek - plener i nasze osobne zdjecia (Natalia, Piotr, Razem) Poprostu cudo :Serduszka::Serduszka::Serduszka::Serduszka::Serduszka::Serduszka::Serduszka:

Podczas włączenia płyty w ramach sprawdzenia jakosci i niektorych efektów fotograf był z nami - stanął z boku by mnie widziec - chyba chcial zobaczyc jak reaguje - i mi wtedy zaczely wzy plynac po policzku ..... i gdy zerkalam na niego on caly czas usmiech na twarzy :)

Naprawde jest mega zadowolona z jego pracy - poprostu spisal sie na medal :)

Jest wszystko czego chcielismy i jak chcielismy :)

Na zakonczenie plyty jest filmik ze skroconymi fragmentami calwej plyty w formie starego, czarno-bialego filmu z dostosowana muzyka - super to wyglada, wszytsko w przyspieszeniu i gdy Pioter wychodzi z kosciola tak zaje****** machał ręką ze kazdy śmiał sie do lez  ;D ;D Super :)

Jak tylko dostane link do naszej strony ze zdjeciami to zaraz Wam wkleje :) Ale troszke bedziemy musili poczekac bo jest z tym troszke zabawy :)

Najwazniejsze ze album i plytke mamy juz w domku  ;D ;D ;D

Zdjatko pokazuje album i plyty z opakowaniem  na zywo mniej wyraznie widac napisc i plamki na albumie, w rzeczywistosci jest delikatniejszy
:)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
super, że jesteś z filmu zadowolona :) faktycznie z filmem trochę inaczej niż ze zdjęciami... nie da się tego nawet porównać ;) gdy oglądam nasz film i słyszę przysięgę to za każdym razem się wzruszam  ;) może wrzucisz nam jakiś filmik co?

bardzo ładna okładka płyty  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
nataliaxp, to bardzo się cieszę, że jesteś taka zadowolona!  :)

Kamerzystę miałaś z Emotion? Dobrze kojarzę?  ???

Czekamy na foteczki  :D

Offline madziara07

• uzależniony
w końcu tu dotarłam: po pierwsze serdeczne gratulacje i duuuże buziaki
weszłam tu w sumie z ciekawości jak wygląda gazdówka w trakcie takiego wesela i po pierwsze nie na temat: ślicznie wyglądałaś, po przeczytaniu całego wątku już nie mogę doczekać się kolejnych zdjęć ;)
a co do gazdówki to ślicznie wyglądała (jak zawsze) ale w dalszym ciągu mam obawy czy te nasze 120 osób by się tam zmieściło ale jak się w końcu jakoś zadeklarujemy co do terminu to i się skontaktujemy z menagerem ale skoro mówisz że sylwestry tam są na taką ilość a na nich chyba się jeszcze więcej szaleje niż na weselu to czemu nie...
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
super że film Ci się podoba :) i że wywołuje to takie emocje. Czekam na ciąg dalszy fotek  :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
ale fantastycznie się musisz czuć,obejrzałaś już swój piękny filmik.......super ,że jesteście z niego zadowoleni,ja jeszcze trochę i zwariuję jak nie obejrzą mojego;-)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Zobaczyć jeszcze raz swoją przysięgę, super sprawa :) ja już na drugi dzień widziałam i strasznie się przy tym wzruszyłam.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Kurcze, zazdroszczę.... My musimy jeszcze trochę poczekać na zdjęcia i film. Nie mogę się doczekać, gdy przeżyję to jeszcze raz....

Pozdrawiam :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Japciowa Ty się nie guzdraj tylko relacje zakładaj.... po tej fotce co wrzuciłaś na nk to już doczekać się nie mogę  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
Natalko, pozwolę sobie w Twoim wąteczku podziękować za obecność na naszym ślubie i śliczne życzenia. A oto dowód, że byliście z nami :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Japcio ale fajne zdjęcie - a tak przy okazji nie masz za co dziekować - nie moglam spokojnie siedziec w domku wiedzac ze tak bliziutko Japcinka wychodzi za maz  ;D ;D ;D

Kochane juz nadrabiam ze zdjęciami ........
Wszytskie ktore Wam pokazuje sa juz od fotografa ....
Wiekszosc z albumu ......
Jest tu taka mieszanka jednych z fajniejszych zdjec .......
Macie jakiegos faworyta .... ??

« Ostatnia zmiana: 4 Września 2009, 19:32 wysłana przez nataliaxp »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mi się najbardziej podoba to, na którym podskakujecie :) strasznie podobają mi się takie fotki  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris

Offline japcio

• Chuck Norris
Piękne fotki :) mój faworyt to zdjęcie, na którym skaczecie :) Też kilka takich mamy :)