Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55307 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
ja tez jeszcze raz gratuluje z calego serduszka :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
GRATULUJĘ KOCHANA! :) Już teraz oficjalnie ;) ;) ;)
Jak czytam o Waszej radości, to aż mi motylki w brzuszku latają ;D :P
4 miesiąc... No to wychodząc za mąż, Twoja Kruszynka była już z Wami :) :) :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
I jak tam rodzinka zareagowała ?  :) Pewnie olbrzymia radość  :)

Madziu Natalia jest w 4 tygodniu, nie miesiącu  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Hehe ;D Pomyłka :P Ostatnio jakaś nieogarnięta jestem, ciągle coś mylę albo źle czytam ;) Tak więc przepraszam za pomyłkę ;D Nie wiem gdzie ja tam miesiąc widziałam :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
jeszcze raz gratuluję Natka :) wspaniała wiadomość  :)

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
I ja raz jeszcze gratuluję :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
no japcio ,wiem ,że u Ciebie dziś upojna noc,moja upojna nocka będzie akurat jak będę w Bydzi;-))) na starych śmieciach,rodzice za ścianą- hohohoh będzie się działo;-) a spoko z tym wózkiem będę pewnie przylatywała na spacery BEZ PARASOLA hihihihi ;-)

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Natalko jeszcze raz serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Daria coś czuję w kościach, że to nie TEN moment........ akurat, gdy moglibyśmy "strzelić gola'......pokłóciliśmy się......... brak mi słów :(

Natalia jak się czuje przyszła mama? :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
wiedziałam kochana ,że na mnie poczekasz;-)))) bo ja se tak właśnie policzyłam pi razy oko i ta upojna nocka to tez mi by jakoś teraz wypadła na dniach,a to oznacza,że nasza chwila zrówna się z waszą;-) ale spoko Japcio przecież  jeszcze nic przesądzonego, może pobaraszkujecie jeszcze dzisiaj co????????

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam kochane  :-*

Wszystkim Wam bardzo dziekuje  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Jestescie kochane  :-* :-* :-*

Japcio, Daria prosze sie szybciutko starac abysmy mogly sie wzajemnie tematyka bebikowa dzielic..... raz dwa ... no juz ... i Panstow Japcie prosze bez kłotni bo dzieciatko bedzie niespokojne  :P :P :P :P

Pytacie jak sie czuje przyszla mama ..... ogolnie dobrze lecz dziejszy dzien nie jest za mil .... na uczelni bylam do 11 ... jak ylko przyszlam do domu nie moglam sie ugrzac i poszlam spax, spalam do 15, pojechalam spowrotem na uczelnie, gdy wrocilam znowu spalam i wstalam 30 minut temu. Strasznie mi sie dzisiaj krecilo w glowe i chyba dlatego bylam taka zmeczona ... nie musze mowic ze teraz czuje sie jeszcze gorzej po takim spaniu w dzien, bania mi pęka  :-\
Ale tak to wszytsko jest ok :) Poprostu dzisiaj mialam gorszy dzien  :-\

Wczoraj bylam sobie kupic diwe koszulki na ramiaczka, typowo ciazowe, dlugie na tyle ze w ogole nie wychodza mi ze spodni nawet ja sie nachylam  :P sa super ..... czuje ze jeszcze troche i bede musiala poszukac jakis luziejszych spodni bo kiedy siedze musze je odpinac, w ogole wieczorami bardzo mi brzuch "wychodzi" ...... ale to fajnie bo juz sie nie oge doczekac takie pileczki pod serduszkiem  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Dziewuszki uciekam sie kąpac i ..... spac  :P :P :P
Jutro na szczescie od 9 do 12 tazke krociutko :)

Buziaki zostawiam na mila noc i przyjemnosci na jutrzejszy dzionek
  :-* :-* :-*

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
Ja też Ci jeszcze raz gratuluję...  :przytul: i będę podczytywać co tam u WAS  ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
To zmęczenie na początku ciąży jest normalne, będziesz teraz bardzo dużo spała  :) Co do opiętych spodni to jeszcze chyba troszkę za wcześnie Natka żeby brzuszek wychodził, chociaż powiem ci że ja na początku ciąży tak bardzo chciałam żeby wszyscy wiedzieli że będziemy mieli dzidziusia że troszkę wypychałam brzuszek, Mąż się zawsze z tego śmiał  ;) I od razu wydawał mi się większy chociaż nie był  ;) Największy brzuch zawsze miałam w Tesco, żeby się nie tłumaczyć w kasie pierszeństwa  :P

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Olucha, Ty spryciulo :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
A czemu w suwaczku masz 6 tygodni Natalko? :)

Moja siostra się zawsze wkurzała jak była w ciąży, że pod kurtką nie było widać brzuszka i musiała się tłumaczyć każdemu np. w autobusie czy w sklepie...

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Już jestem odblokowana  :D więc mogę Ci bardzo mocno pogratulować  :przytul: :skacza:.Super wiadomość .Pozdrawiam
[/url]
[/url]

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hej dziewuchy :)

No wlasnie czmu na suwaczku az 6 tydzien, Dlatego ze on oblicza wiek ciazy od momentu pierwszego dnia ostatniej miesiaczki - czyli owulacje bierze tak jak byc powinna "urzedowo" a ja mialam owulacje 8 dni pozniej ..... sadze ze stad ta rozbieznosci. Jak pojde do lekarza okaze sie czy bedziemy liczyc od pierwszego dnia @ czy dodamy 8 dni i wtedy bedziemy liczyc. Narazie niech jest tak - po wizycie u gina zobacze czy bede zmieniala czy nie.

Co do brzuszka to nie mam tendencji do wypinania  :P :P :P ....... jeszcze  ;D
Ale co do spodni to i tak siedzac w jeansach musze odpinac .... biordowki idealnie cisna brzuchol i mi zle z tym.
Co do "ciazowego" brzuszka to pewnie ze mam czas, w koncu to dopiero miesiac wiec fasolinka dopiero co sie tworzy  :P :P

Olucha ale pomysl z wipinaniem brzucha przy kasach i roznych kolejnkach dobre
  :P :P :P :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hehe rady doswiadczonych kolezanek sa nieocenione :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Natalia, ale super wiadomość! Kilka dni do Ciebie nie zaglądałam a tu taka nowina!
Serdecznie gratuluję Tobie i Twojemu mężowi!   :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
Musi się strasznie cieszyć, że będzie tatusiem :)
Dbaj o siebie, buziaki!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
oooooo woooooowwwwwwwww GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline madziara07

• uzależniony
ale super wiadomość! gratuluje bardzo! no to teraz czekam na relacje z Twoich/Waszych 8 miesięcy oczekiwań!  :-*
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Ja również gratuluję :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Siostra A. gdy była w 4 tygodniu, to też musiała sobie kupić luźniejsze spodnie, chociaż my brzuszka jeszcze nie widzieliśmy. Kwestia samopoczucia :) Teraz ja np też chodzę w obcislych spodniach, wiec pewnie gdybym zaszła w ciążę to od razu kupiłabym luźniejsze ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
zawsze Natalko możesz sobie luźniejsze na zapas kupić ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Heloooo :)

Ohhhh jak ja ostatnio Was zaniedbuje  :(
Przepraszam  :(

Wczoraj byłam u lekarza sprawdzic czy pecherzyc jest na swoim miejscu. I tak sie stalo. Lekarz spisla wszytskie daty co jak i kiedy i mowi mi ze jak na przyblizony wiek ciazy to pecherzyk jest maly ale po chwili jeszcze raz sputal o daty planowanej @ i owulacji i oznajmil ze sie pomylil, ze jest ok - i pecherzyk wyglada na 3 tyg i tak tez wyszlo z obliczen.
Profilaktycznie dostalam luteine i kwas foliowy - najgorsze jest to ze luteina jest okropna, biore ja pod jezyk, ma bardzo nieprzyjemny smak i kijowo sie po niej czuje, za tydzien ide na kontrole aby zobaczyc czy wszytsko dobrze ze zagniezdzilo i wtedy poprosze o luteine dopochwowo, mam nadzieje ze bedzie lepiej :)
Bardzo bym chciała zeby ciaza prawidlowo sie rozwiajala i aby wszytsko bylo dobrze. Oby tak sie stalo :)

Tak mysle ze chyba zakoncze relacje ze slubu bo nie warto aby tu pisala o codziennych sprawach gdy moge zalozyc zonkowy.
A gdy juz dostane link do zdjec na necie to wkleje w zonkowym i juz .... :)

Jak myślicie ??

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Bardzo się ciesze że wszystko ok.Zobaczysz maleństwo będzie rozwijało się prawidłowo. :-*
A co do relacji w żonkowym to jestem za :skacza:
[/url]
[/url]

Offline Olucha

• Chuck Norris
Luteinę profilaktycznie ?  ::)  To mnie zdziwiłaś, zazwyczaj przepisuje się ją kiedy są określone wskazania  ::) Ale najważniejsze że pęcherzyk jest ok  :) Co do luteiny dopochwowo to wcale nie jest to przyjemne, praktycznie cały czas wycieka, już chyba lepiej brać pod język choć w smaku nie jest dobra

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Dobrze, że pęcherzyk na swoim miejscu ;)
ochłonęłaś już troszkę? :)
ja czekam na żonkowy ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Natalia spokojnie możesz zakładac żonkowy, a jak bedziesz miała resztę zdjęc to je tu wkleisz. Przecież nikt Ci tego wątku nie zamknie, no chyba że poprosisz  :)
Super, że wszystko w porządku! Ale serduszka chyba jeszcze nie było, co?