Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55423 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
fajniutkie uczucie widziec , a co dopiero slyszec jak bije serduszko ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Oczywiście, że 2010  ;D ;D

No prosze ile tu dzieciaczków z czerwca  ;)

A suwaczek juz poprawiony 
;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Piękne przeżycie, tak jak napisała Ola co dopiero będzie jak je usłyszysz, jak zacznie kopać, mnóstwo pięknych chwil przed Tobą  :)A jak twój mąż, też widział serduszko ?  :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
zostawiam  :-* :-* dla Ciebie i twojego malenstwa :-* :-*
[/url]
[/url]

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Ciocia Japciowa też z czerwca :) to najlepszy miesiąc :)

A masz fotki z usg? Jestem ciekawa tego widoku :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
będzie bliźniak, tak jak ja :D tylko, że ja majowy.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline madziara07

• uzależniony
super ale Ci zazdroszczę, buziaki
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ada1988

• Chuck Norris
gratuluję :)
już nie możesz się doczekać... :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
I ja też z czerwca :D

Najfajniejszy miesiąc :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
jejku juz myślałam Mysikróliczku ze tez jestes w ciazy :D

Natalko pewnie wiesz... ale kup sobie oliwke dla małych dzieci, i smaruj sobie brzuch nawet od zaraz to uniknie rozstepow

Offline Olucha

• Chuck Norris
I jak tam samopoczucie ?  :)

Co do oliwki i rozstępów smarować owszem można, zawsze to poprawia elastyczność skóry, ale rozstępy mają to do siebie że jak mają wyjść to wyjdą i nic nie pomoże  :)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Jeszcze raz gratuluję Natalko Fasolki  :)
Czekałam na Twój wątek ciążowy ale nie domyśliłam się żeby tu zajrzec wcześniej  :glupek:
Dokładnie wiem co czujesz to najpiękniejsze uczucie nosić  w sobie dziecko, widziec, słyszec jego bijące serduszko, czekac na pierwsze kopniaki...  :serce: ja zawsze kiedy mam usg lekarz nie może maleństwa zbadać bo nasz skarb chyba wie że go obserwuje i nieźle się popisuje akrobata mały  :Serduszka: to jest niesamowite  ;D
Życzę dużo spokoju Natalko i także czekam na żonkowy  :-*   
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline ada1988

• Chuck Norris
Olucha wiesz mi wszystkie dziewczyny mówią, o stosowaniu oliwki :) bo żadna z nich nie ma żadnych rozstępów  :) i ja sama tez zaczynam stosowanie takiej oliwki :)

Natalko ja jak wyliczyłam tez będę rodzic tak czerwiec/lipiec :D więc nasze dzieci będą w podobnym wieku :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Jeśli nie mają rozstępów to z pewnością dlatego że skórę samą z siebie mają na tyle elastyczną że im się nie zrobiły, oliwka tak jak napisałam nie zaszkodzi, natomiast jeśli rozstępy mają wyjść to wyjdą, ja stosowałam zarówno oliwkę jak i kremy różniste i tam gdzie miały się pojawić to się pojawiły. Nawet jeśli w ciąży nie wystąpią rozstępy nie oznacza to że po ciąży ich nie będzie.

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ja tam nie wiem :D ale ja dla bezpieczeństwa uzywam :)

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
Ja mam rozstępy na dole pleców i mam nadzieję, że w razie czego to z przodu nie wyjdą :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam dziewczyny :)

Wczoraj nie mialam sily ju pisac, bylam strasznie padnieta a wlasciwie nie wiem czemu, nic takie w ciazu dni nie robilam a wieczorkiem poprostu pdalam z nog :/

Japcio, fotki z USG mam , pokaze Wam w najblizszy czasie jak tylko zrobie zdjecie :)

Co do Oliwki to uwzyma ja od jakies dobrego tygodnia, podobno pomaga ale tak jak mow Ola jesli rostepy maja byc to beda i juz ale moze a noc ta oliwka cos pomoze :)

Kurcze ale Was tu duzo z czerwca, ale z lipca tez sa fajni prawda ( ja jestem lipcowa)   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A samopoczucie sie poprwilo od kiedy te oropne tabletki moge brac dopochwowo :) Nie ma w buzi okropnego smaku  :P

Ada to praktycznie rowno pracowalysmy :D:D:D:D

Wiecie, ostatno mam obawy o nasza dizdzie przed zblizeniem sie do meza, mam na mysli to blizsze zblizenie - zapomialam zapytac o to lekarza ... a Wy jakie macie doswiadczenia z Tym zwiazane ??

A wiecie ze pokoj rawie gotowy  :) Sciany wyszlo bombowe - i tapeta tez rewelacja - juz nie ige sie doczekac kiedy bede tam sapala, a to chyba juz jutro  ;D Dzisiaj panele, jutro lozko i reszta mebli i gotowe  ;D ;D ;D ;D ;D
A zjecia pokaze jak juz wszytko bedzie gotowe  ;) Musicie wytrzymac 
;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
O "bliższe zbliżenie"  ;D z tego co wiem nie musisz się obawiać skoro ciąża nie jest zagrożona i wszystko jest w porządku :)

Ale najlepiej niech się wypowiedzą specjalistki z brzuszkami :D

Buziaczki  :-*

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
juz nie ige sie doczekac kiedy bede tam sapala
:skacza:
[/url]
[/url]

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Tak tak to slyszalam ze jesli jesdt zagtozona to sa jakies preciewskazania ... ale tak chcialabym dopytac ciazaroweczek czy juz nawet mamusiek  ;) ALe dziekuje Mysikroliczku  :-*

Andzelika ....
  :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:  :hopsa:

Offline Olucha

• Chuck Norris
Takie obawy w początkowym okresie ciąży, czy to u kobiety, czy u faceta są normalne, wiadomo że w tym początkowym okresie stres jest tym większy że zarodek jest jeszcze nie stabilny, wszystko się tam dopiero kształtuje, ale bez obaw seks jeśli ciąża nie jest zagrożona nie może wyrządzić dzidziusiowi żadnych szkód  :) Natomiast u Ciebie w tej chwili seks może być niewskazany bo bierzesz luteinę dopochwowo i myślę że to może kolidować, wydaje mi się że przyjmując coś dopochwowo nie powinno się współżyć   ::) Jak minie ci zmęczenie po pierwszym trymestrze i nie będziesz już nic zazywała sama zobaczysz jak wzrośnie ci libido, nie będziesz mogła się od męża odkleić   ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja tylko słyszałam, że seks w ciąży jest wręcz wskazany(jeśli nie ma różnych problemów z maleństwem), z doświadczenia, to nie wiem :P ;)
Jak miło się Ciebie czyta - jesteś taaaka szczęśliwa :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Według mnie takie zbliżenia moga tylko pozytywnie wpłynąć na Twój stan, także do dzieła :)
I chętnie zobacze fotki pokoiku :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Natalko ojj tak razem chyba działałyśmy, ja się dokładnie jaki tydzien itd do wiem 29.10:)
zmęczenie to pewnie przez ciąże :)
ja moglabym byc w jednym spaniu :)

a co do tego baaaaardzo bliskiego zblizenia mój ginekolog powiedział, że jak najbardziej tylko nie jakieś skakanie po żyrandolach itd oczywiście powiedział to w żartach ale wiadomo to nie zaszkodzi chyba, że ciąża będzie zagrożona a tak mozna sobie używać do woli :D
możesz być o to spokojna :D

Olucha nie przeszkadza luteina dopochwowa w niczym, ja też biorę dopochwowo i lekarz powiedzial że jak najbardziej :)

Offline nikola/23

• Chuck Norris
  • data ślubu: 4.10.2008
Dokładnie , ja tez na poczatku myslalam tylko o tym oby nie zaszkodzic maluszkowi ale bez obaw, ono jest tam dobrze zabezpieczone  ;)

A tak pozaty to dzieciaczki z lipca są fajniusie  ;D (ja mialam termin na 30 czerwca)

Offline madziara07

• uzależniony
tez się zgadzam że ludzie z lipca są fajne (czyli nieskromnie ja) i niemogę doczekać się fotek, miłego "spania" w nowym pokoju
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Natalko a jeśli mogę Cię prosić, napisz mi jakie badania miałaś na początku robione??? będę Ci wdzięczna :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a ja nie pomogę ale zawsze mogę  :-* :-* :-* :-* :-* :-* zostawić;-)))

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
nie zapomnij o fotkach pokoju :D