Nadrobiłam.
Wózki fajne- w zasadzie wizualnie mi się wszystkie podobają

Co do małych kółek- one na prawdę świetnie się sprawdzają w zimie!! Używaliśmy Implasta Volanta4 (ma malutkie przednie kółka) i nie raz jeździliśmy po swieżym śniegu i ani razu nie było z tym problemu! A mając teraz porównanie, mogę z czystym sercem powiedzieć, ze mniejsze kółka z przodu to duuuużo lżejsze i łatwiejsze prowadzenie

To tak jakby ktoś się wahał

I jeśli mogłabym coś zasugerować. Większość wózków wystawionych do oglądania jest w wersji z gondolą. ZAWSZE zwracajcie uwagę na spacerówkę i to jej najdokładniej się przyglądajcie. Ja zrobiłam chyba bardzo powszechny błąd i większą uwagę przywiązałam do gondoli, jej wielkosci niż do dokładnych oględzić wersji spacerowej. A prawda jest taka, że gondola, jaka by nie była, posłuży nam maksymalnie 5-6 miesięcy (nam akurat 4,5) a przez kolejne 1,5-2 lata będziemy jednak wozić się w spacerówce. My z tego powodu zmienialiśmy teraz wózek i wyszliśmy na tym jak Zabłocki na mydle

Na co ja teraz przy wobrze pierwszego wózka na pewno zwróciłabym uwagę:
- opcja przekładania siedziska przodem i tyłem do kierunku jazdy (priorytet)
- skrętne koła (do tej pory ani razu nie blokowałam naszych

wg mnie opcja jest rewelacyjna!)
- dobrze "zorganizowana" budka- odpowiednie okienko do podglądania (najlepiej zakrywane żeby słońce nie właziło do srodka), dobra wentylacja
- porządnie wyścielane siedzisko (a nie decha obita materiałem)
- płynna regulacja oparcia
- pojemny kosz na zakupy (ewentualnie mozliwość dokupienia dodatkowego jak np w Mutsy)
no i chyba to by było wszystko.
U mnie moja gin też mi pisała tygodnie np 13/14 (skończony 13 tydzień/ w trakcie 14

)ale sama sobie zawsze też dodawałam i mówiłam tą drugą wersję (przy skończonym 15 mówiłam, że jestem już w 16 tygodniu

)