Ja już od 8 na nogach... Nie mogę zasnąć już i tyle... A szkoda, bo chętnie bym sobie pospała, zwłaszcza że R. jeszcze śpi. Ale zrobiłam sobie na szybko kanapkę i herbatkę i lekko podjedzona mogę czekać aż R. wstanie i zrobi już pyszne śniadanko

jajeczniczkę

Powracając jeszcze do wczorajszego dnia: ludzi na mieście pustka... Może to jeszcze wczesna godzina, wieczorami napewno jest więcej, ale myślałam, że o godzinie 16 już będzie dużo ludzi... A w lokalach żeby usiaść pod parasolem na dworzu to mogliśmy wybierać i przebierać - wszędzie pustki

Ja się z tego cieszę, bo przynajmniej nikt na mnie nie dmuchał papierochami.
A jeszcze co do papierosów, to u nas teściowa i brat R. są palący, i powiedziałam, że mimo że będziemy na dworze to nie ma palenia przy stoliku. I co? Grzecznie wstawalli i wychodzili kilka krków dalej żeby zapalić

Dziś miałam na sobie te nowe spodenki co mi przyszły w piątek i powiem wam, że rewelacja

Bardzo wygodne i fajne

I kosztowały aż 5,5 + przesyłka a ktoś sprzedawał nówkę bo nie trafił z rozmiarem

pofarciło mi się

Też mieliśmy iść wieczorem na Wały na ten pokaz, ale już się nam nie chciało

fajny był? Dzisiaj chyba znowu są te pokazy, więc może jak nam sie będzie chciało to dzisiaj pójdziemy

Wiecie co? Wczoraj wieczorem jak leżałam, przycisnełam sobie lekko dłonie do brzuszka i chyba zdaje mi się, że młode się ruszało

Najpeirw z jednej strony, a potem oprócz tej jednej jeszcze doszła druga strona, jakby nóżką i raczką machało

ale nie wiem czy to to, czy to tylko wytwór mojej wyobraźni