Witam środowo

Dziś czuję się zdecydowanie lepiej

główka nie boli, no palec co prawda boli dalej, a wczoraj wieczorem to miałam apogeum że chodzić nie mogłam i normalnie rwało mnie mimo tego, że miałam ten wacik podłożony... Masakra... Teraz rana się suszy po wodzie utlenionej i dokończę dzieła a niedługo zadzwonie do tej babki od paznokci... Mam nadzieję, że jest i mnie przyjmie...
Morgan od 56 też będziemy kupować, w razie co kupię kilka sztuk w rozmiarze 52 może jakby się trafił wyjątkowo mały człowieczek

My takiego dużego samochodu właśnie nie mamy - maluteńki, więc dodatkowo gondola to nie wiem gdzie by się zmieściła... Można ją ewentualnie wcisnąć na siedzenie, ale będziemy jechać zapakowani po pachy
Olucha no to faktycznie tanizna... A ta cena to już jest za cły komplet razem z fotelikiem?
Asiu dziękuję
Magda no myślę tak jak Ty - jak gdzieś na dłużej się jedzie no to trzeba zapakować też gondolkę.
Muszę sobie zapisać - kombinezonik rozmiar 62.
Gabi witaj

cieszę się że już będziesz częściej

\
oponka to w Tako jest tak mocno wyprofilowany fotelik? Czy generalnie wszystkie foteliki takie są? No w razie co to też będę podkładać to wszystko, tylko jak to podkładasz to jest wszystko tak równo żeby nic dzieciowi nie wchodziło w plecki??