Dzień dobry
Ania tak, ja do Zdroi.
Ada każde zajęcia to koszt 30 zł. A wizytę u Iry mam 6.11, ale na Słonecznym, a Ty pewnie będziesz jechać do Niego koło Manhattanu żeby zrobił usg, nie?
No więc już wszystko wiem

Najpierw zajęcia ruchowe. Ogólnie całkiem przyjemne, ale trochę się zdziwiłam, bo były ćwiczenia które wymagały napięcia mięśni brzucha (co wcale nie jest takie łatwe) a myślałam, że w ciąży takich ćwiczeń sie nie robi? Mała wykorzystywała każdą chwilę kiedy leżałam na plecach i dawała czadu w brzuchu

Potem zajęcia teoretyczne. Trwały prawie 2 godziny - ciężko mi było wysiedzieć, ale dałam radę. Wczorajszy temat to III trymestr, czego się można spodziewać, na co reagować i takie tam różne. Przyznam szczerze, że głodna byłam i na początku wyłączałam się momentami bo nie dawałam rady, ale jak zaczełam żuc gumę to już wszystko wróciło do normy
O ile na ćwiczeniach w sumie było z 10 kobiet to na teorię było z tego co babka mówiła 26 par... Masakra... Tyle ludu...
Oczywiście nikt nic nie zapisywał

więc i ja nie wyciągałam mojego magicznego notesika
A co najlepsze, babka do mnie mówi, że kojarzy moja twarz tylko nie wie skąd a ja jej na to, że zdarzyło mi się kilka razy być na Izbie Przyjęć - ona tam teraz urzęduje, więc może zapamiętał moją twarz